- Член од
- 4 октомври 2014
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa nema da vkrstat, ne e ni mozno edniot e broj 1 drugiot broj 2.Иснер на мене ми е за нијанса фаворит утре против Чилич.
Џокович и Федерер само да не вкрстат пред финале , во директен меч за титула ќе гледаме далеку појак меч.
Надал оваа година ненормално голем малер е. Ждребот секогаш му е ужасен. Исто и кога игра добро или ќе изгуби или едвај ќе тепа. Како некоја клетва да му се има нафрлено. А и некако во пресудните поени стално греши. Му треба да победи некој од топ 4 за да му се врати самодовербата. Жално е да го гледаме ваков. Искрено би сакал против Мари да покаже нешто повеќе.За Надал,Браун е поголема пречка моментално од Мари и Федерер.Со нив има поголеми шанси ја мислам.
или до пораз од 1-3Одличен меч. Браун колку и да е циркузант сепак игра многу атрактивен тенис и вистинско уживање е да се гледа. Иде ваљда Рафа до 3-1 во сетови.
Добро де реков ваљда аман, со оглед на играта од вториот сет.или до пораз од 1-3
Кој Мареј бе испадна он веќе.Дефинитивно Надал нема оружје за на трева. Форхендот воопшто не му е опасен а бекендот му е ахилова пета. се надевам дека грешам ама изгледа тоа е тоа. Против Мари евентуално нема што да бара.