Wimbledon 2015

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Освојувач на Вимблдон 2015 мажи ?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 20 27,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 10 13,5%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 27,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 12 16,2%
  • Стан Вавринка

Гласови: 6 8,1%
  • Григор Димитров

Гласови: 0 0,0%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 1 1,4%
  • Милош Раониќ

• Томаш Бердих

• Марин Чилич

• Жо Вилфред Тсонга

• Ник Киргиос

Гласови: 2 2,7%
  • некој друг

• Вкупно гласачи
    74
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Милер игра фантастичен тенис на трева сезонава. Малку фалеше да го добие Енди во Квинс. Има страшна самодоверба, и мислам дека има сила и можност да го добие Цонга во прво коло.
Има и тоа многу големи шанси. Настапот на Цонга беше под знак прашалник, има некоја повреда на абдоменот, така да од кладилничарски аспект може да се проба на Мулер.

Ферер се повлече од Вимби.

Nishikori i Azarenka se spremni..Toa sto predadoa poveke od pretpazlivost,nego li nekoja povreda.

Bolleli e opasen igrac.Moze da mu gi pomati smetkite ,iako jas se nadevam i sakam samurajot da pobedi.

Cilic bi trebalo lesno.Zverev posle pobedata nad Nole dobro bi bilo da go pomine prvoto kolo.Ima protivnik za merak.

Spored site izgledi utre favoritite site bi trebalo da pominat ponatamu.

Официјална информација од сајтот на SportKlub, пренос ќе има на сите 6 канали истовремено. :)

За 2 сати почнуваат возбудувањата. :)

Лука Вани на местото на Давид Ферер. Надал ако сега не стигне до 1/4 финале слободно нека батали и тенис и се.

Официјална информација од сајтот на SportKlub, пренос ќе има на сите 6 канали истовремено. :)

За 2 сати почнуваат возбудувањата. :)
Идам да си купам уште 2-3 телевизори тогаш :D
Инаку Надал сега ако не стигне до 1/4,стварно нека батали тенис :D

Лука Вани на местото на Давид Ферер. Надал ако сега не стигне до 1/4 финале слободно нека батали и тенис и се.
Не мислам дека Ферер ќе беше некоја претерена препрека колку што се преовеличи, сепак е трева, колку што не му лежи на Рафа, толку ни на Давид, лично според мене Рафа ќе беше голем фаворит.

Не мислам дека Ферер ќе беше некоја претерена препрека колку што се преовеличи, сепак е трева, колку што не му лежи на Рафа, толку ни на Давид, лично според мене Рафа ќе беше голем фаворит.
Да ама ипак Ферер е топ 10 тенисер, а Вани е мизерија. :D Сега апсолутно му е отворен патот на Надал кон 1/4 финалето.

Дома само СК1 ми е хрватски, другите ми се српски, ама курац бе баш на СК1 србите ја даваат таа емисијата, Вишко сигурно пак е во Лондон. :)

Djovak mlitav I defanziven denes, da se nadevame deka samo se shteluva I prilagoduva

Ауууу каков поен освои Нишикори.И тоа во каков момент..Направи брејк во решавачкиот сет и има големи шанси да ја повтори минатогодишната победа од 3:2..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom