Љубовни, еротски и порно колумни

Член од
30 септември 2014
Мислења
46
Поени од реакции
55
ВИСТИНСКА ПРИКАЗНА – ПОСЛЕДЕН ДЕЛ

Се облековме и тргнавме назад кон собите. Бев љут на самиот себе.. Но што можев да направам. Додека се качувавме со лифтот, се доближи до мене.. Ме залапа страсно. Ја држев за задникот и силно ја притискав. Уживаше. Стигнавме на 6 ти кат. Беше време да излегуваме.

-Утре си одиме – ми шепна- мора да го искористиме денов максимално...

Пред да се тргне од мене ме гризна за увото шепотејќи, а со едната рака ме допираше за мојот кур преку шорцевите. Повторно ми го дигна, но веќе беше касно. Моравме назад во собите, веќе се раздени. Најпрво поминавме покрај нејзината врата. Ја фатив за половината и нежно ја бакнував. На мое изненадување овојпат она ме фати за задникот. Цврсто ме стегаше.

-Обожавам вакво цврсто машко газе – рече низ насмевка и влезе внатре во собата. Заминав и јас. Нашата соба беше неколку соби подолу по ходникот. Кога влегов внатре Бојан не спиеше. Ме чекал да му раскажам што се десило. Стана од креветот и ги облече боксериците, бидејќи по навика скоро секогаш спиевме голи на одморите. Влеговме во вецето за да не ги разбудиме останатите. Почнав да му раскажувам све до најситен детал. Внимателно ме пратеше со насмевка. Више како да ја немаше таа негова љубомора. Беше баш искулиран и само прашуваше: што уште, што уште… Нормално неможев да му признаам дека не успеав да ја ебам, па така малку му ја проширив приказната. Додека му раскажував, Бојан беше видно напален. Се забележуваше дека му е дигнат пошто носеше само боксерки. Но не се ни обидуваше да го скрие тоа од мене, дури и на неколку пати се обидуваше да му најде место на питонот во тесните боксерици. Не се срамевме никогаш еден од друг. Долго се познававме и ги делевме сите тајни. И вистини и невистини кои често се измислуваат во друштво за да се напрае некој од некого поголем дупач.

-Ајде сега јас излегувам да можеш да го издркаш – му реков на шала, по што и тој излезе по мене – јас веќе два пати свршив – му реков, а се би дал да беше така. Но имав уште цел еден ден. Не бев очаен. Дури и да не успеам бев решен да одам и до Скопје по неа, само да ја ебам, само да ја имам. Морав да го направам тоа. Тоа пиче ми стана опсесија. Сега поготово кога ја видов со свои очи, кога ја допирав, лижев. Но не ја изебав. Едноставно морав да ја имам. Кога и да е.

Скоро беше пладне кога се разбудивме. И покрај се, што не успеав да одам до крај, се разбудив среќен, расположен. Сликите од претходната вечер ми се вртеа низ глава. Не станав веднаш. Чекав да ми помине таа вообичаена утринска ерекција, да не ме приметат останатите. Но самата помисла на претходната вечер не ми даваше. Искористив една прилика кога останатите беа кој во веце кој на балкон за да се облечам набрзина. Бојан, Марјан и Давор вообичаено беа голи. Бојан беше во вецето, Марјан сеуште лежеше на стомак чепкајќи во телефонот, а Давор сосема гол ги собираше пешкирите на балконот. Тоа и не беше толку ризично поради тоа што оградата беше доста висока па мали беа шансите да не примети некој такви. Впрочем и балконот беше високо на 6 ти спрат. Па и да не примети некој не ни беше гајле. Тоа свесно го правевме и баш ни беше топ.

Единствено јас морав да се облечам. Сепак нема смисла да гледаат во мојот дигнат кур. Едвај чекав да влезам во вецето да го испразнам. Знаев дека ме чека луд ден и тоа само ќе ми помогнеше повторно да не свршам пребрзо. Откако ги завршивме сите тие утрински работи излеговме пред хотелот да ја чекаме останатата група. Они више беа надвор, па тргнавме. Најпрво отидовме на ручек во мензата која беше одвоена од хотелот, по што се упативме на плажа. Како што веќе беше 10 ти ден, веќе ми стануваше све подосадно. Тие излежувања на плажа, капењето, одењето на кафе, сладолед, пиво и што ли уште не. Бев тотално нестрплив. Го чекав моментот. Моментот кога ќе ја ебам. Сите тие глупости што ги правевме на плажата само ми го одземаа времето коешто го имав све помалку. Бев свесен дека утредента заминуваме. Имам само уште една вечер, но дали вреди да се чека до тогаш. И дали ќе успеам, зошто очигледно и Бојан и Јован веројатно имаа слични планови. Некој ќе успее. Некој не. Во прилог ми одеше и тоа што единствено само јас ја немав ебено. На некој начин бев свесен дека и Мартина пред се би сакала со мене да се ебе. Тоа ме смируваше.

Во еден момент како по обичај почнавме сите да влегуваме во морето. Мене некако не ми се одеше, впрочем како и секогаш. Им реков дека ќе останам на плажата да им ги чувам работите. Сите отидоа. И Мартина. Ми беше досадно. Во еден момент ми текна една луда идеја. Го погледнав телефонот на Бојан на неговата лежалка. Не можев да ја пропуштам шансата повторно да го погледнам клипот кај што ја ебе Мартина. Самата помисла додека одев по телефонот ненормално ме запали. Побарав по видеата и на огромно изненадување најдов уште еден клип. Овојпат за разлика од претходниот траеше скоро цела минута. Стариот не го ни отворив. Ја ебеше во истата доги поза, снимајќи ја позади грб, веројатно без она да знае, пошто клипови во други пози немаше. Овојпат видеото беше многу подобро и снимано од поблиску. Гледав како неговиот кур се губи во нејзината пичка. Самата помисла дека тоа е мојот другар со кој делиме се и Мартина посебно ме палеше. Таа една минута не може да се спореди со ниту едно порно на светот за мене. Самата помисла дека се работи за личности кои ги познавам си го правеше своето. И ден денеска ми е криво што не се сетив тој клип да го префрлам кај мене во мобилен или пак јас да се снимам како ја ебам. Ќе беше тоа одличен материјал за дркање. Но и вака тие слики сеуште ми се јасно во сеќавање. Додека го гледав видеото неможев а да не го допирам мојот кур преку шорцевите. Не ми беше гајле дали некој ќе ме види. Па што. Никој и не ме познава. Имам тотално авантуристчки дух и тоа за мене беше нормално. Пред крајот на клипот, во последните неколку секунди Бојан ја сврти камерата кон неговата фаца која беше целата озарена. Но во тој момент видов нешто интересно. Позади неговата глава стоеше сликата во собата која беше паралелно од мојот кревет. Бојан ја ебе Мартина на мојот кревет. Е перверзњак си помислив и се насмеав. Во моментот не ми беше тоа битно. Како заврши клипот, сакав да го пуштам повторно, но ја видов Мартина како излегува од морето и оди кон лежалките, цедејќи ја косата од водата. Го оставив телефонот и го зедов пивото во рака.

-Уф, овие досадни бранови – изусти- морав да излезам воопшто не е пријатно внатре- ми рече..

-Или е тоа или пак нешто друго – вратив со насмевка

Седна до мене, ги прекрсти нозете и почна да ме допира по моите гради и стомачни. Капки од нејзиното влажно тело паѓаа на моите гради. Тоа ми ствараше една неверојатна секси ситуација.

-Обожавам дечки со вака добро тело – ми рече- а не некои дебели, со влакна на градите, тоа ич не ми е секси- зборуваше и нежно ме галеше по брадавиците. Неморам ни да ви опишувам како се чувствував. Целиот запален. Од друга страна бев горд што моето две и пол годишно редовно одење во теретана даваше резултати и прилично добро изгледав, само што сеуште немав некои изразени стомачни. Цело друштво одевме во теретана меѓу кои и Бојан, па веројатно тоа ни даде дополнителни поени кај Мартина. Од друга страна и Јован беше видливо дека се грижи за своето тело. Му бев љубоморен на неговите гради, а имаше и сосема добри стомачни.

Додека ги стегаше моите гради, јас нежно ги допирав нејзините колена.

-Ајде да одиме во хотелот – ми рече

-Сега ?

-Па да, ова е последен ден којзнае што ќе биде вечерва...

Веднаш станав како попарен. Не требаше уште еднаш да ми каже. Го зедов несесерот во раце каде што имав кондом, спремен да тргнам по неа.

-Чекај- реков во еден момент- а мобилните од останативе ?

-Ма остави ги нема прв пат да останат така – ми рече

Тргнав не ми беше гајле повеќе. Битни бевме само Мартина и јас. Конечно. Хотелот беше блиску на некои 300 – 400 метри од плажата, но тој пат ми се гледаше вечен. Одевме по пат и ништо не зборувавме. Застанавме на два пати лапајќи се, но бев толку нестрплив што веднаш прекинував и си викав во себе оди само оди. Стигнавме во хотелот. Влеговме во лифтот, но за жал имаше една госпоѓа со детенце со нас во лифтот, кои беа сместени до нашата соба, па така пропадна можноста за предигра во лифт. И во ходникот беше прилично раздвижено па не можевме ни тука да се пуштиме во акција. Тргнав кон мојата соба, но Мартина ме повлече за рака – Идеме кај нас – ми рече – имам све спремано..

Баш штета си помислив. Ми пропадна шансата да ја ебам Мартина на креветот на Бојан. Влеговме кај неа во собата и веднаш се впушти во акција. Впрочем немавме ни многу време, можеше некој да наиде од останатите гледајќи дека не нема подолго време. Тоа само додатно не палеше. Немавме многу облека на нас. Бевме во купаќи костими. Веднаш почна да ги допира моите гради и да ги гризе моите брадавици. Се чувствував малку перверзно. Никоја дотогаш не ми го правела тоа. Самото тоа ми го правеше моментот некако посебен. – Обожавам вакви цврсти гради – ми рече – толку се секси.

Во меѓувреме и го соблеков горниот дел и нејзините гради по трет пат беа пред мене. Ја оттргнав од мене, ја кренав во раце и ја легнав во еден од креветите. Незнам чив беше, не ме ни интересираше. Почнав да си играм со нејзините гради, да ги грицкам брадавиците, да ги лижам градите. Но устата ми беше сува, беше жешко а и бев запален ненормално.

-Имаш нешето за пиење – и реков

-Да – ми рече- специјално спремив за моментов и се насмевна. Извади бело вино од фрижидерот. Имавме само пластични чаши, но ни тоа не го расипа секси моментот. Ја легнав повторно на креветот. Ја зедов чашата и почнав да истурам од виното по нејзините гради и стомачето. Не ми беше гајле што виното се преливаше и на постелата. Ја лижев. Уживав во моментот и ништо не ми беше битно. Во еден момент стана и ми ги соблече шорцевите. Од преголема возбуда и од што ми беше толку дигнат, кожичката веќе сама се беше потргнала и главата веќе беше слободна. Веднаш почна да го пуши. Во главата само ми одзвонуваше да не свршам пак прерано. Зеде една чаша со вино и истури на мојот кур. Креветот веќе беше мокар. Во тој момент не размислувавме за тоа. Почна така да го пуши. Толку уживав што морав веќе да ја прекинам. Сега веројатно мене ми беше редот. Морав повторно да се жртвувам и орално да ја задоволам. Не ми беше сеедно поради нејзиното богато минато и поради тоа што знаев дека Јован и Бојан веќе ја ебеле. Но за да дојдам до пичка бев спремен на се. Го направив тоа. Истурив од виното на нејзината пичка. Најпрво ја обработував со рака. Имаше неверојатно слатко тинејџерско пиче. Розово. Баш такво како обожавам. Баш онакво како и на мојата девојка, со која и тогаш бев во врска но остана дома. Имаше неполни 17 години за некој месец и нејзините сеуште не ја пуштаа на одмор со другарки, а камоли со дечко. Бев постар од неа 5 и пол години. Тоа што бев во врска воопшто не ме тангираше во тој момент. Имав редовен секс со девојката , со мене ја изгуби и невиноста на 16 години, знаев дека ја изневерувам, но тоа беше посилно од мене. Едноставно морав да ја ебам Мартина. Никогаш немаше да си простам ако не го направам тоа.
 
Член од
30 септември 2014
Мислења
46
Поени од реакции
55
Си играв со пичето на Мартина. Го галев нејзиниот клиторис, си играв со усничките на нејзиното пиче. Беше преубаво сега кога го видов на дневна светлина. Претходната вечер сепак не се гледаше така добро во темницата. И ден денешен го замислувам и дркам на него. Мислев дека на тоа ќе заврши и нема да морам да ја лижам. Бев спремен да и го гурнам во слаткото пиче веднаш. Станав да одам по кондом, но не ме пушти. – Сакам орално- ми рече.

Што да правам морав. Несмеев да го расипам моментот. Почнав да ја лижам. Осечав измешани вкусови на пичка и вино. Мирис на пичка и вино... Не беше и така лошо. Не дека уживав нешто посебно, но не беше лошо. Сепак тоа беше пичката која ме излуди сите тие денови. И покрај тоа што имав редовен секс, желбата за нешто ново нешто различно беше огромна кај мене. Ја имав истата онаа желба кога на 18 бев сеуште невин и со душа чекав мојот кур конечно да осети пичка.

Бев изненаден кога видов колку ужива. Дури и сврши на таа оралка, што ми беше посебно драго. Си реков сега мене ми е редот. Станав и го зедов кондомот. Сепак не сакав да ризикувам накаква болест познавајќи ја Мартина. Единствено незаштитен секс сум имал со моите девојки, пресметувајќи плодни и неплодни денови и користејќи пилули кои ги земав само од Скопје, пошто во мојот град сите се познаваме и ми беше незгодно таму. Од друга страна имав и целосна доверба во девојките. Но не и во Мартина. Уште не почнав да го отворам кондомот, кога таа ме прекина, ваѓајќи џоинт од нејзиниот ранец.

-Од каде ти е сега ова – и реков...

И ние како друштво често користиме марихуана, но ни на крај памет не ни текнало да пренесуваме преку граница. Сме носеле во Охрид, но овој пат не се осудивме.

-Па што мислиш – ми врати – добро го познаваме местово со Викторија и Драгана, трето лето сме тука..

Тоа беше и видливо. Секаде каде што одевме они не водеа. Во сите ресторани, кафулиња, дискотеки, а беше очигледно дека некои конобари веќе и ги познаваат. Сигурно веќе добро го научиле местово и има кој да ги снабдува со тие работи. Веројатно тие личности се и нејзини ебачи па веројатно и порано практикувала таков секс со џоинт. Впрочем сигурен сум. Не би успеала една таква девојка да помине цел одмор без секс. Го запали џоинтот. Наизменично повлекувавме по 3 дима. За цело тоа време гледав во нејзината пичка. Курот цело време ми беше дигнат. Ми пулсираше. Го довршивме џоинтот. Време беше конечно да ја имам. Така надуван филингот беше посебен.

-Ајде под туш – ми рече..

Без збор тргнав таму. Никогаш не сум имал секс под туш. Сакав и тоа да го пробам. Го навлеков кондомот. – Сакам див секс- ми рече – не да бидеш толку внимателен како вчера..

Ја гурнав во зидот. Почнав да ја бакнувам по вратот и да ја допирам нејзината пичка. Она со десната рака го пушти тушот. И ги раширив нозете така стоејќи. Почнав со курот да поминувам по нејзината пичка. На возбудата и немаше крај. Сега е моментот си реков. Го фатив курот во рака и го наместив на влезот на нејзината пичка. Ја погледнав во очи. И беа затворени. Со сета сила влегов во неа. Конечно ја имам. Конечно ја ебам. Со сета сила го набивав во неа. Во истиот ритам нејзиното тело се лизгаше по мокрите плочки. Позата не ми беше баш најпријатна. Не ми влегуваше целиот кур. И ја подигнав левата нога до мојата половина и ја држев со мојата десна рака. Сега беше подобро. Имав целосен пристап кон нејзиното пиче. И го набивав скоро цел. Што поради кондомот, што поради џоинтот или водата која и не ми пријаше баш, не бев толку запален. Мислев дека можам да ја ебам цел ден. Го спуштив погледот долу. Да тоа беше мојот кур во нејзиното пиче. Гледав како ја ебам. Како се спојуваат нашите тела. Почувствува болка во нозете, па и предложив да одиме во собата. Сепак сексот под туш и не ми беше некое доживување. Влеговме во собата тотално мокри. Ја легнав овој пат на друг кревет, каде што пробиваше сонцето. Беше преубава така мокра со зраците по нејзиното тело. Гледав во нејзината пичка цело време. Таа ми беше една голема опсесија. Ја фатив за нозете и ја повлеков на крајот од креветот. Ставив перниче под нејзината кичма за да имам подобар пристап. Во моментот приметив дека кондомот ми беше толку влажен и речиси уништен. Отидов да земам нов. Се вратив назад. Она ме чекаше со раширени нозе и си играше со пичето. Го наместив на нејзиното пиче и силно го гурнав. Пушти тивок звук. Несмеевме да бидеме гласни пошто за цело време децата од соседната соба трчаа по ходници и тропаа по вратите. А и нивните неодговорни родители беа во собата до нас.

И го набивав јако. Се тресеше целата. Цело време гледав во мојот кур како ја ебе. Малку од виното, малку од џоинтот, од кондомот и од тоа што го дркав утрото, бев поприлично издржлив, иако и натаму бев скроз попален. На мојот кур дури забележав и една голема вена. Нешто што го немав видено дотогаш на мојот кур. Единствено само на порничи.Бев посебно горд на тоа. Сонцето удираше директно во нас. Брзо се исушивме од тушрањето. Дури и беше толку жешко што почнавме и да се потиме. Нашите испотени тела се спојуваа во едно. Ја ебев до крај. Моите јајца коишто за чудо беа овој пат лабави, иако ретко тоа ми се дешава удираа по нејзиниот задник. Креветот крцкаше, а и галамата на децата беше се поголема. Сите тие звуци додатно ме палеа. Беше тоа прв пат да имам секс во таква бука. Го извадив од неа. Сакав да ја сменам веќе позата. Да не ризикувам да свршам во секој момент. Сакав тоа што подолго да трае. Во тој момент Мартина предложи да запалиме уште еден џоинт, што сосема ми одговараше да се соземам малце. Веќе бев тотално надуван. Малку ми требало отсекогаш за таа работа. Ја наместив во доги поза. Пред мене имав фантастичен поглед. Нејзиното убаво слатко пиче сега беше уште поубаво. Малку и стеснато за поголемо задоволство. Имав и фантастичен поглед на нејзиниот задник. И тој беше влажен од соковите на нејзината пичка што се цеделе. Каков поглед. Да незнае човек каде попрво да го пикне. Го наместив на нејзината пичка, нежно ја масирав со мојот кур.. Го пикнав силно јако.. Повторно тој ист тивок звук за цело време. Ја ебев баш онака како што сакаше. Силно, курвински. Воопшто не ми беше гајле што веќе претходно Бојан и Јован ја ебеле. Додека гледав во мојот кур како ја ебе, несвесно размислував на курот на Бојан како ја ебе во истата поза. Тоа ме палеше. Се осеќав перверзно, но сепак убаво. Ја ебев ни сам незнам колку. Осетив дека свршува. Јас се уште неможев. Поминаа неколку минути и се ближев при крајот. Почнав да свршувам во неа, во кондомот. Прекрасно чувство. Го извадив од неа, го тргнав кондомот. Го продркав додека сеуште прскаше по нејзиниот грб. Млазови сперма прскаа дури до нејзиниот врат. Бев толку напален.

-Фантастично беше - ми рече- толку добро ебеш се гледа дека имаш некое искуство, а и единствено таков кур како твојот малку закривен може да ме донесе до оргазам, немора да е голем..

Дали беше искрена, дали ми правеше лице, сепак тоа ми годеше. Бев горд на мојот кур, за првпат. На тие мои 16 цм, сосема доволни и нормални, барем според Мартина, а сепак она поминала многу. Затоа сето тоа ми годеше толку. Бев горд на себе иако претходната вечер ја заебав работата. Кога се вративме на плажата, Бојан и Јован не гледаа чудно, знаејќи што се дешавало. И така заврши овој одмор што ќе го памтам цел живот. И ден денешен дркам како луд, враќајќи ги сликите од одморот. Дури и една вечер кога ја ебев девојка ми ја замислував Мартина. Сеуште ми е опсесија. Подоцна после 2 недели раскинав со девојката. Несакав така да ја повредувам. Наскоро планираме со другарите да одиме Скопје. Се надевам дека пак нешто ќе се случи за раскажување. Само кој прв. Редот е голем...
 
S

sramezliviot blesavko

Гостин
Resiv i js da se probam kako pisatel :)
Prv zaednicki odmor, more, prvpat preku agencija da mi se pogodi smestuvanjeto, vila blisku do more, na posleden sprat (potkrovje) ubava golema teresa.... Odmorot i ne pocna bash najdobro devojka mi dobi na vtoriot den, na razocaruvanje na obajcata(po kalendar trebase da dobie posledniot den od odmorot) i taka pocna odmorot, ama zavrsi mnogu mnogu podobro od ocekuvanjeta :). Ke gi preskoknam denovite koga apstiniravme od uzivanje... pettiot den ciklusot zavrsi edvaj cekavme i dvajcata, posle apstinencija e najdobro. Vtoriot den po zavrsuvanjeto bevme na plaza uzivavme vo solenata voda i ubava pesocna plaza, osekavme i dvajcata deka vecerta e toa sto go cekavme kako da ni e prvpat... usnite cel den ni bea edni na drugi bese toa den na predigra celiot den bukvalno ni bese edna dolga predigra, prvpat se soncase toples toj den, prvpat oblece tanga kupaci, prvt mi bese na mene da dobijam nesto pod voda,,,, dvajcata bevme vo iscekuvame sonceto da pocne da zaoga a od druga strana i ne go sakavme toa za denot da trae podolgo vozbudata se poveke rastese! Se nasetuvase zajdisonceto, plazata se podizprazni a nasite strasto uste poveke se razgorea na edna od podzaskrienite lezalki, tolku silno bevme se ljubele kako srednoskolci so prvite partneri, nezni dopiri seksi pogledi predigrata trase i traese, so pogled se dogovorivme deka nema sepak nema da go napravime toa tuka na plaza na lezalkata, sonceto skoro da bese preminato na drugata strana na svetot se zamraci, stanavme i gushnati se upativme do apartmanot, koj za nasa sreka bese vo vila vo koja edinstveno nie bevme od nasata agencija(drugite bea so stranci), na tretiot sprat so preubava teresa zalepena so teresata na sosedniot apartman vo koj bea smesteni mlad bracen par od Svedska. Cekorejki po skalite edinstveno sto si prozborevme bese deka nema sansi da se tusirame za da ne se izladime(pred da trgneme kon apartmanot bevme vlegle vo moreto na dve minuti), otkluciv nabrzina i uste pobrzo zakluciv veke bese mrak go pustiv pleerot na tivko,,, i vo sledniot moment mojot penis so najde vo nejzinata usta, nezno a divo, divo a strasno, mi pricinuvase zadovolstvo kakvo sto ne bev osetil, kako da mi bese prvpat vo zivotot da me zadovoluva oralno, nemozev veke da stojam, se spuziv na spalnata a taa dojde po mene, i vo ist ritam prodolzi da mi pruza toa nezaboravno zadovolstvo usnite i se medeni jazikot i e sladok ko nutela, a mojata banana od mig vo mig stanuvase se potvrda i pogolema..........................[DOUBLEPOST=1412181242][/DOUBLEPOST]............. mmmm vo momentive koga pisuvam i se prisetuvam na tie momenti dobivam erekcija,,,, so slatkite usni medeni taka ubavo nezno poleka go lizeshe od korenot pa se do vrvot nezno a na momenti divo i brzo jazikot i bese topol kako pesokot na plazata....... se ispraviv stanav silno ja pregrnav i baknuvajki pocnav da go soblekuvam gorniot del od kupacite,,, stom se oslobodija od "spregite" mojata usta vednas se spusti na tolku jako nabregnatite bradavicte od ubavite isoncani cicinja,,, nezno go smuknav i ja osetiv solta koja sto se vpila vo pupkite nikogas porano go nemav oseteno toa custvo morska sol a blaga slatka. Vozdivnuvashe, poleka od edna na druga pupka pocnav so jazikot da se spustam pod cicinjata kon stomaceto so silno baknezi okolu pupaceto i nepravilno kruzni dvizenje okolu pupaceto samo i navestuvav sto ja ocekuva podole,, nezno i ja soblekov i tangata koja veke povedena otkolku koga bese vo more,,, legna vo istata polozba na spalnata vo koja predhodno bev jas, a jas pak nejzinata polozba,,, so vrvot od vlazniot jazik, samo nezno gi doprev usnite od vkusnata vagina na koja tukusto proknile svezi vlaknenca posle depiliranjeto od pred 10 dena.... nekolku nezni liznuvanje go nurnav dlaboko jazikot vo najsocnoto jabolko, vo najvkusnata jagotka koja ja imav probano vo mojot zivot, go vsmukuvav sekoe kapce od najvolsebnoto sokce koe sum go vkusil dotogas, silno gi stegna nozete okolu mojot vrat disev preku nejzinata vagina i jazikot i noseto bea vpieni vo nea, go smuknav klitorisot a toa bese patokaz do silniot orgazam koja bese samo pocetok....... me ottrgna i se vrativ so usnite do nejznite usni po istiot pat po koj dojdov do dolu,,, silno se baknuvavmeee.........
......... Baknuvanjeto(ne go upotrebuvam zvorot lapanje ich ne se mi sviga) stanuvase so podivo, postrasno, naednas stana otide do balkonskata vrata i ja otvori nadvor bese mrak, mislevme deka sme sami na spratot na drugiot balkon ne svetese svetloto, gi smenivme mestata jas se najdov odozdola taa vrz mene, se spusti do penisot silno go smukna celiot nekolku divi brzi dvizenje so ustata, bese vo polna erekcija venite se ocrtuvaa na nego, se ispravi i gordo go nasedna samata se nadenuvase nanego milimiter po milimetar, a koga veke celiot bese vo neaa silno vozdivna, i gi zgrapciv isoncanite ubavi cvrsti golemi gradi i pocnav vo nejziniot ritam da gi masiram,,, uzivavme dvajcata, taa veke so vtor orgazam, jas nesmeev seuste da popustam, otskoknuvase se posilno i posilno se ebese samata na mojot kur,,,, vozdivnuse se poveke i poveke,,,, od toploto vreme i diviot seks kapki pot se slevaa po cicinjata ubavi sladkiii mmmmmm kakvi pupki odvreme navreme ke gi gricnev a racete nikako nemozev da gi odvojam od niv,,, dodeka penetrirav dlaboko vo nea ednata raka ja stavi na klitorisot go potkrena gazeto se namesti i mi prepusti mene odozdola da go ubrzam do daska ritam na penetracija,,,,, silno vleguvav vo nea sokovite se cedea vrz mene,,,, ja ebev najsilno i najbrzo sto mozam a taa i so pomos na prstite go masirase klitorisot toa bese dotogas najglasniot orgazam uhhh se ezam i segaa,,,,, posle toj orgaZAM samo se spusti vrz mene i mi sepna deka me saka mnogu,,, pauzata trase kratko desetina sekundi. Povtorno gi smenivme mestata legnavme eden do drug i povtorno dolgo socno baknuvanje koe go prekinuvav samo koga sakav da i gi grickam pupkite,,, se poglednavme i vednas znaevme sto sakame, postana se namesti vo dogy,,, klleknav i nemozev da odoleam na gledkata,, ja vturnav usta vo piceto uhhhh silno ja smukav,,, anusot bese mnogu vlazen odpredhodno go liznav odokolu znaese deka sakam malku i tamu ja dobliziv glavickata se vozbudi ama ne go staviv vo nea,,, sepak odednas pocna da ja ebam vo piceto a so prst da i go masiram anusot stana malku potivko pa se osekase pleskanjeto na madinjata vo nejzniot pice i a kako ritamot stanuvase pobrz taka i pleskanjeto na cicinjata edni vo drugo go obozavam tvoj zvuk,,,, teleta celi prepoteni uste i so morska sol na nas,,, obozavam dogy mozam celata golemina do posleden milimetar da i go stavam predhodno nemase svrseno vo dogy se sluci i toa sekako so pomos na mojata dlanka koja celo vreme bese na piceto bev pri kraj so silite sepak bese vodenje ljubov koe traese i traese,,,,, se spruziv do nea povotorno razmenivme po edna misla TE SAKAM odnadvor temninata ne palese se poveke i poveke,,,, vnatre gorea samo nekolku svekicki poveke za mala prikriena svetlina otkolku za romantika,,, lezevme eden do drug skoro minuta,, i sepnav imam super ideja zlato, klimna so glavata predlogot padna i se usvoi samo so pogled,,, izlegovme na balkon goli prvpat vo zivotot da imame seks na otvoreno,,,, balkon od koj se gledase celata plaza, a nas nemozese da ne vidi nikoj osven da ne slusaat komsiite od drugite apartmani, toj do nas mislevme deka seuste ne se vrateni do setanje( mlad bracen par od Svedska),,, sednav i so potrev so grbot na zidot prema balkonskata vrata,,,, taa sedna vrz mene pocnavme tivko znaevme deka toa ke bide vrvot,,, mnogu ne palase i vozbuduvase faktot sto bevme nadvor na balkon dvajcata go sakavme toa od porano i ete ni sansa,, ja koristevme mnogu dobro,,,, silno se ebevme , taa odozgora go diktirase tempoto cicinjata celo vreme bea vo moeto lice bev vo polusedecka polozba uhhh kolku bese dobro gi lizev gi grickav a so raceto silno ja stiskav i masirav po gazeto mnogu me palase isoncaneto gaze kade se pocnavese beli linii od tangata,,,, gi go potkrevav gazeto za da ritamot bide pobrz i pobrz......... vozdivnuvav poglasno i poglasno,,, se baknuvavme za da gi sokrieme vozdiskite obajcata.... se custvuvase orgazmot na obajcata,,,, go osekav kurot kako pulsira pred svrsuvanje vo nea za moment pomislv da svrsam vo nea, nemase da se luti no sepak ne,, oseti i samata deka ke svrsam nbrzina stana od mene se povlece na kolena nanazad i go lapna celiot celiot go imase toa napraveno i predhodno ama sega bese neopislivo celiot bese vo nea pulsirase i isvrlase vo nea vo silni mlazovi osekav i zvezdicki mi se vrtea okolu glava.. uhhh kolku bese divo i seksi nezno a perverzno,,,,,, do posledna kapka bez kazan zbor ja podigna glavata kon mene me pogldna i povtorno Te sakam(obostrano) dojde do mene se gusnavme nemozev da stanam mi se tresea nozete ja navedna glavata do mene nemozev da izdrzam se baknavme socno ostavme gushnati uzivame 5 minuti bez da si kazame edinstven zbor telata dushite govorea mesto nas.... otidov do soba zemav carsaf se pokrivme seuste goli lezevme na balkonot gushnati , se zapali svetlo na balkonot do nas, se secnav imase taka povisoka ograda megu balkonite za da vidis trebase da se potkacis na prsti malku,,,, ne rekoa nisto ni tie ni nie, predhodno si imavme razmeneto po nekolku zbora na skali zdravo kako ste kako vi se dopaga tuka i taka,,,, preubavoto nebo mesecinata i zvezdite na navele na son sme zaspale na balkonot se razbudivme mozebi posle eden cas,,,, se premestivme vo soba,,,,,, sladko spievme . Predzori se podrazbudiv i kako vo son se slusaa zvuci od seks,,, se podrasoniv toa bea tie parot od Svedska oh kako div seks( skoro edna nedela bea do nas ne gi slusnavme predhodno) malku se vozbudiv ama mojot angel tolku slatko spiese ne sakav da ja razbudam............................. Da skratam posledniot den od odmorot slucajno bevme lezalka do lezalka so parov od svedska dobivme predlog koj ne se odbivase go odbivme,,, neznam dali povtorno ke imame takva moznost sakavme a ne bevme spremni premnogu se sakame, ljubomorni (vo pozitiva) za da go spodelime toa so drugi iako bea super par, ni raskazaa deka ne slusale taa vecer ni priznaa i deka zirkale preku ogradata,,,, ama ete nemavme hrabrost da go prifatime nivniot predizvik.... Dolgo ke go pametime nasiot prv zaednicki odmor..... Preubavo i veke resivme site idni odmori da gi pomineme zaedno so Boga napred.......
 
Член од
12 август 2014
Мислења
101
Поени од реакции
173
Цела недела ја поминав кај девојками, нејзините беа надвор од градот на подолг временски период. После работа бевме со колегите да се напиеме по некоја пијачка. Па после тоа бевме договорени со девојками да излеземе. Но место во 19h да се вратам, ја кај неа стасав во 22h.
Не и пиашав ни порака, знаев дека ке биде лута и дека ке ме игнорира како ништо да не сме биле договорени или најверојатно таа има излезено. Одејки натака и sвонам, но не ми крева, се чуствував виновно бидејки и минатата вечер и го одложив излегувањето. За да се искупам купив чоколадца во форма на срце и тргнав. Влегувам, а она на врата ме пречекува, носеше проsирна бела наметка, веднаш до под газ, гакичките и се познаваја, без градник, пупките оцртани и на секое нејзино двжшење градите потскокнуваа и тие го задржаа моето внимание, тоа беше првата работа која ја забележав, а потоа нејзниото разочарано лице. Кога ја видов веднаш се пробуди желба. Се поздравивме и ја бакнав на врат. Почна да вреска, мавни ми се...,копаш на алкохол.
Ја грабнав и ја потрпев на sид, по сладок муабет од мојата уста омекна и почнавме да се бакнувавме, ја држев нејзината половина, моите прсти полега се сливаја на нејзините нежни и долги нозе, полека се галевме, возбудата и стратста растеше, срцето ми биеше како првпат да ебам ,како 15км да сум трчал, бавни движења по вжештените тела. ЈА држев толку цврсто до мене како да ке ми избега држејки и го газето. Се поткрена да ја достигне мојата висина и почна да се трие од мојот к.. ја одлачеив и одеднаш и ги грабнав рацете и дивјачки и ги стегнав на sидот. Ја свртив на кај sидот и почнав да ја бакнувам по вратот, да и ги тријам градите, а она го пучеше газето.. . Наметката и ја соблеков нагоде и почнав да и го бакнувам грбот, па бакнување вуста, па целото внимание го имаја нејзините раменици и полека се триев од нејзиното газе. Ја кренав и ја однесов на маса, пак бакнување, нејзината рака во моите гајки и нежно масирање на мојт пенис.
Постепено се спуштив до пи*ката и почнав да ја лижам како два дена вода да не сум пиел. Ме влечеше за коса нагоре, но ја не се откажував и одеднаш рече- еби ме, сакам да ме ебеш. Се исправив, она стана и се сврте со грбота, а ја внимателни и го ставив, нејзината воздушка при влегувањето на мојот пенис кај мене предизвика неописливи емоции. Почнавме со бавно е*ење стоејки, бакнување без престан. Воздивнуваше цело време како да свршува и на крај експлозија од двете страни заедно. Незнам колку е ероткси, ама страста беше на ниво коешто не сум го почуствувал многу одамна. Си легнавме, но ни таму не останавме рамнодушни, ги испреплетавме нозете, лежевме гушнати некое време и пак почнавме.
 
Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
227
Во врска бев со една девојка пред неколку години, а ова се случуваше на самиот почеток по првите 4–5месеци..
Имавме редовен и прилично добар секс, двајцата бевме задоволни, но јас каков што сум никогаш задоволен сакав уште...
Тоа беше една вообичаена вечер што не навестуваше ништо интерено. Јас бев излезен со друштво, а таа беше на некоја прослава. Мислев дека воопшто нема ни да се видиме, но и тоа бидна ме побара околу 12 ја собрав и приметив дека е малку поднапиена :)
Ми кажа дека одвај чекала да ја земам и цело време неможела да издржи од што сакала да се изебеме. Тоа што беше малку поднапиена ми даваше навестување за нешто повеќе, прв пат ја гледав малку фатена :D
Стигнавме кај мене дома, знаев дека е нетрпелива, но не и дозволив да почне прва, само што влеговме од врата додека ги соблекуваше патиките ја фатив силно за половината и ја разлапав, додека страстно се бакнувавме само ја осетив нејзината рака на мојот полу–дигнат кур.. 3 секунди потоа бев во полна ерекција..
Рипна врз мене, ја фатив во раце и така ја однесов до соба, почнав полека да ја допирам за слаткото пиче кое се цедеше, сама мрдаше врз моите прсти, неможеше да дочека да го прими, јас додека ја допирав и она ме имаше така јако грабнато за кур, од што беше попалена неможеше ни да мрда со рацете само ме држеше поцврсто и поцврсто.. мрдаше на креветот и се топеше целиот чаршав беше мокар.. ваква никогаш не била до сега си помислив.
Искрено и мене ме запали и неможев да издржам, ја фатив цврсто со цел да седне врз мене знаејќи дека многу сакаше кога е врз мене, добро рипаше и го диктираше темпото точно онака за да сврши најсилно, а рака на срце многу сакаше и бараше да биде ебена јако :)
Не ставив кондом, ниту она побара, едноставно седна полека врз мене.. никогаш не сум ја осетил така, се цедеше, толку беше мека и влажна од внатре сосема нов филинг доживеав овој пат.. Почна веднаш да рипа јако, најјако, вриштеше ко луда, а тоа неверојатно ме палеше, свесен бев дека спалната на комшиите е веднаш до мојата соба, претпоставував дека се слушаат, и не ми сметаше напротив ме палеше, сакав целиот свет да види колку јак секс имаме.
Одеднаш ги свитка нозете, едноставно 'чучна' врз мене и почна со невидено темпо да ме ебе, и влегуваше до крај, викаше како луда, мојот кур плескаше од нејзината пичка, а јас само гледав... гледав како силно и влегува и како не запира таа луда пичка..
Со тоа темпо можеби се ебевме 5минути, се умори, но несакаше да сврши, сакаше уште..
Нагло ја кренав додека сеуште бев во неа и се свртевме, сега јас бев врз неа, сакав да ја докрајчам, но едноставно ме оттргна. Се збунив.. Ме фати за главата, 'ах сака да ја лижам си помислив', ме бутна надолу кон тоа влажно пиче, никогаш не сум сакал толку никоја да лижам, гњурнав во нејзината пичка, мрдаше како луда и воздивнуваше силно..
Со јазикот правев кружни движења, додека од време на време ќе ја притиснев врз клиторисот, ја шмукав и ја лижев како луд..
Време беше да сврши, почнав посилно да ја лижам додека со прстот ја работев од внатре со исто темпо. По воздишките ја приметив дека и доаѓа да сврши, го убрзав темпото, се посилно и посилно. Дотогаш неколкупати ја имав лижено, и имаше свршувано, но овој пат беше поинаку, осеќав дека внатрешноста и е поинаква, осеќав притисок од внатре.. Продолжив да ја лижам, почна да свршува, осетив нешто неверојатно, толку бев занесен што не приметив дека додека сум ја лижел од мрдање додека свршувала прстот ми излегол од внатрешноста, почна да вика во континуитет, осетив полевање, вода, туширање, прв пат во мојот живот да бидам искрен.. Прскаше во огромен млаз и интензитет можеби 20тина секунди, ги превртуваше очите и се тресеше како на сибир да сум ја оставил гола :).
Неможеше збор да каже неколку минути потоа, целата беше закочена, се беше вода, јас се цедев, она исто, чаршавот и душекот да не збориме.
Невидено ме попали, неверојатно беше, толку многу посакував нешто повеќе и ете се случи нешто што не ми се имаше случено дотогаш..
Потоа ми кажа дека не и се верува што се случило и дека прв пат и се случува(нормално не и верував :)).
Како и да е случка што нема никогаш да ја заборавам, јако искуство и јак момент..
 
S

sramezliviot blesavko

Гостин
Викенд, летото на излезна врата и така не беше баш лето со честите тмурни и дождливи денови: Еден од посончевите викенди е пред нас и реков на мојата Буби ( надимаков го доби на годишниов одмор која сеуште ни е многу свеж), да да ќе биде ми одговори, ајде тогаш да се повозиме низ нашава преубава Македонија за кратко се договоривме ги земавме потребните работи. Кога така наеднаш ни текнува да одиме негде имаме патницки ранец во кој секогаш си чуваме работи кои ни требаат за викенд, не се знаеме каде ќе ни текне да си кампираме ( имам возило несто помеѓу комбе и пикап). Дестинацијата ни ја одреди празно шише завртено на масичка се сврти према запад и решивме да тргнеме натака, често си правиме така. Тргнавме, изглеговме од Скопје накај Тетово единствено што и обајцата не сакавме да посетиме се Охрид и Струга со една мисла дека сакаме негде на планина каде што ќе си поуживаме на убавото време и нема да не види пола комшилук и пола од родниниве од Скопје. Негде кај патарината пред Тетово моја Буби се замисли со погледот низ прозор знаеш ми вика дека на Шапка не сум била уште од 8 одделение ајде да одиме, предлогот едногласно беше усвоен. Сплет на некои чудни околности изминатите три дена пред викендот немавме секс, бевме гладни некако тоа се гледаше во нашите очи ама ништо не зборевме, околу тоа, излеговме од Тетово по угорнините накај Шапка после првите кривини потзастанав и да се бакнеме не се бакнуваме уште кога тргнавме, многу сакам кога ме бакнува се разнежнувам како заљубен тинејџер од нејзините усни, ми шепна ајде да се паркираме негде пеперутките во моево меше се разбудија, не и реков не го познавам теренов незнам кој се може да налета не се осекам сигурно сепак беше ден негде пред 12 часот на пладне, се бакнувавме уште кратко и продолжив да возам сообраќај речиси и да нема(Шапка како да е подзаборавена викенд дестинација). Возев десетина минути додека Буби се мазаше околу мене ми ја бакнуваше раката ме галеше по тилот а јас намерно се правев сконцентриран на возењето као незаинтересиран а уствари сакав многу кога така ми прави додека возам,
-злато ти текнува кога ми кажуваше дека сакаш фелацио додека возиш негде каде што нема никој околу нас, со милостив глас гледајќи во мене ми рече, Да и одговорив тоа ми е неостварена желба и се насмевнав знаеше што точно мислам (еднаш имавме обид и ќе се удревме во банкина), - ама ајде тука нема воопшто сообраќај и возиш многу споро повторно Буби, ме убеди неможев веќе да се спротивставувам.[DOUBLEPOST=1412592976][/DOUBLEPOST]Возејќи го вратив седиштето поназада го кренав воланот малку погоре од вообичаеното кога возам, Буби го одврза учкурот од тренерките јас внимав на патот планински пат е иако немаше сообраќај мора да се внимава, возев некаде 25км на час. Злато ти само вози и уживај ми рече, тоа и го правам Буби и возратив.
Полека внимателно се наведна врз мене, го извади од боксерките и веднаш во лапна цел, сеуште успан и стуткан од позоција на седење додека возев, мммм колку сакам само да го лапне така згужван целиот го лапна целиот и нежно стегаше со усните, набрзо се дигна, се чуствував прекрасно и исплашено во исто време првиот обид за фелацио во вожња ни беше страшен ама желбата за страст и публик секс многу поголема од стравот,,, со усните најмногу ми се посвета на главчето така убавко нежно го бакнуваше јазикот играше салса со мојот кур одвреме навреме ке се потргнеше настрана со усната за да види до кај сме и го дркаше бавно веќе беше во полна ерекција, се наведна и повторно со устата целиот во неа го забрза ритам а јас уште повеќе ја намалив брзината, осеќав дека сака да ме сврши се стегав внтрешно не сакав да свршам сакав да трае подолго, и и реков нема да свршам додека не ми го погалиш со цициња,,, се подисправи ја соблече тренерката и ја крена маичка и така не носеше прслук,, ах тие убави цициња помали од диња поголеми од портокали ги обожување со едната рака ги погалив сакав да застанам покрај патот и да се префрлиме веднаш во задниот дел од возилото ама не така немаше желбата за фелацио до крај да биде исполнета,,, реков ќе продолжам да возам додека не дојдеме до Шапка, ја продолжив да возам Буби продолжи така јако да ми го пуши се чудам како не свршив како издржав толку многу, не го вадеше од уста беше многу влажен предсемената течмост се лигавеше на нејзината сочна уста, ух колку ја обожавам кога ми го пуши, многууу, осетив мал грч нејзините цицки ги осеќав преку тренерките како ме допираат по нозете уште повеќе се палев, го осеќав врвот се ближеше ерупцијата, така убаво го прави тоа со усните го лапнува цел и стегна со усните додека го вади од уста и повторно така само многу побрзо немаше потреба да и кажувам дека ќе еруптира вулканот осеќаше и до максимум ја зголеми брзината на пушење, ерупцијата пристигна силен млаз влез во нејзината медна уста и тогаш уште неколку нејзини потези со устата и уште неколку млаза во нејзината уста, уххххххххххххх ме испоти Буби на шега и реков, неможеше да ми одговори со полна уста се исправи и се насмевна и голтна, подзастанав покрај патот неможев а да не ја бакнам, се бакнавме толку сочно како да јадевме топено чоколадо. Го врати курот на своето место и последните неколку километри до Шапка го поминавме во договарање дали да земе соба или да кампување во моето екстра мини комбенце...........
.............. Се одлучивме да кампување колку да преспиеме па сабајлето да продолжиме до Галичник.........
Вечерта во комбето бевме како напалени тинејџери избегани од дома во кола.......
Тоа во некоја наредна прилика ..............
 
Последно уредено од модератор:
Член од
12 август 2014
Мислења
101
Поени од реакции
173
Станавме кај 13h, се истуширавме и се договоривме да излеземе, да прошетаме. Ме викна и ме праша што да облече. Не дека навистина ке ме послуша, ама ја да бидам учтив давам предлог.. И ја и викам ајде да те прошетам гола, сакаш ли? Го впери длабоко погледот во моите очи :sneaky: и рече, па не си нормален, уште не расонет како што треба. Ја само и реков шо ке ти фали, освен што некој може само да те грабне и повеке да не те видам. Се насмевна и ме бакна, а потоа се посегна до завршетокот на маицата и ја тргна нагоре за да ја соблече, ја стојам и ги следам нејзините чекори, ми вика доволно ли е?- Не е и одговорив. И и ја зафрлив косата наназат.

Ме замоли да ги затемнам ролетните. Направив како што ми кажа. И ја гледам како се собелкува и надолу и ми вика за вака ли мислеше или има уште нешто. Нејзиниот возбуден поглед кажуваше се, го сакаше целото внимание на светот за неа. Немаше потреба од зборови, доволни беа погледите, сакаше доминација и игра по нејзино. Излезе од собата и ми рече да је чекам без ништо да слечам од мене, го потенцира тоа, за да не заборавам. По 5 минути се врати со црвен кармин, црвена вртоврска на вратот и чаша со жесток пијалок. Бев збунет, но не сакав да уништам ништо, се воздржувам и едвај чекам да видам што е следно.

Повелете господине, пијалокот што го нарачавте. Ви благодарам учтива госпогице(или нешто слично, но во таа смисла). Каде ви е новчаникот господине, знаете дека нема да добиете ништо без да платите. Се посегнав по новчаникот и извадов нешто ситно? За толку ли посакувате, големото задоволство скапо се плака ми рече? Ми светна и го испразнив цел новчаник. Баш си во форма и реков. Без комплименти господине се надоврза.

Пушти микс од песни и почна бавно да се движи. Знае како да танцува, знае како да се движи и држи контрола на нејзиното тело, начинот на којшто ги користи рацете да се погали по нејзиното тело мххх(остај го за после.. Имав побарано од незе да игра пред мене, а ја да ја гледам, пред повеке од 5 месеци..оди на зумба и привремени часови на нешто слично). Контактот на очите и погледите го кажуваа двостраното задоволство и сексибилноста која гореше во нас. Ми ги подаде рацете и се залепивме еден до друг. Ја залапав и почнав на уво да и шепотам дека е многу секси и дека сакам да ја гледам вака почесто и дека прекрасно се движи. Нејзината рака веке го држеше мојот кур цврсто, за да ја осети неговата тврдост. Ми помогна да се соблечам и заедно се стркалавме на нејзиниот кревет. Се бакнувавме се допиравме. Се спуштни долу до мојот кур, почнa да го лиже, со нејзиниот врел јази и полека да го бакнува само со усните.

Се врати нагоре и полека го ставивме да ја осети нејзината влажност. Мои прсти беа во нејзината коса, со брзо па бавно бушавење. Се потргна, го изваде од неа и полеа со кратки бакнежи по моето тело се сима долу, бакнувајки ми го телото околу мојот кур. Ме полуде и ја грабнав косата и и го насочив вуста, го зеде неколку пати со бавни движење, па го засили темото и го изваде, па почна да го гали и трие со нејзините гради. Се варти пак нагоре, а ја со прстите долу ја полудив, со што сама ги правеше движењата со нејзиното тело. Ми рече извај ја раката, при крај сум, сакам заедно. И така јас влегов во неа и завршивме работа. Тоа ми беше првиот и последен танц некој да игра за мене.
 

Lil Lamb

Сакам да се родам одново.
Член од
7 април 2014
Мислења
258
Поени од реакции
282
Пред неколку години сум имала дечко, излеговме, шетавме што шетавме и ме покани кај него дома, сам бил чунки.
Си реков во ред, ќе одам. Отидовме. Ми турил, се сеќавам чаша сокче и седнал до мене на креветот.
Без никаков муабет помеѓу нас претходно (пошто сум била срамежлива и невина), само ми го даде сокчето и почнал да ме допира, го оставив сокчето на маса,
ги тргнав неговите раце од моето тело и почнав да го бакнувам страсно ко никоаш до тој момент. Немав намера да идеме подалеку од бакнежи, арно ама
уз бакнежите почнав да се влажнам, цела да горам и опуштено си го впуштив рачето на неговиот пенис врз панталоните, секако, не намерно.
Почнал со рацете и тој да ме стиска до/во него целата, да ме гушка и да ми ги допира цицињата. Не се спротивставив, како што ми ги допираше градите
така му го осеќав пенисот како му се дига и за малце што не ми ја избоде раката. Лето беше, имав маичка на мене облечено со врвка една која се затвара на грб,
ми ја одврзал маичката, половина ми падна и ми се гледаше прслукот, ме бакнуваше по вратот и ми го грицкаше левото уво, ме земал в раце и ме седна во
неговиот скут, а едното раче веќе го ставил кај мене в фармерки и врз гаќичките со палецот и показалецот се обидуваше да ми го фати клиторисот. Полудев.
За кратко време, немаше ни три минутки свршив. Го прашав зашто ми помина толку брзо убавото чувство, се насмеал и почнал да ми раскажува... Притоа не се откажал
од моите цициња. Овој пат без прслук, ми го откопча и го фрли на земи, нежно ми ги масираше и бакнуваше, ги шмукаше а јас веќе лебдев, не сум била таму у тој момент.
Дури не ми ни текнува на повише детали и муабетите негови. Ожеднав, станав и се напив од сокчето, а веднаш потоа и тој и ми рече да одиме во спална,
пошто таму има повеќе простор, можеме да си лежиме комотно и да си правиме убави работи.
Се согласив, навистина претесно беше во дневната и немавме воздух. Ме фати за рака и док одевме ги поминавме фрижидерот, кујната, што веќе јас бев огладнета и
уморна, а ми текна на гладтта коа го видов фрижидерот, а бев гладна пошто се враќав од училиште. Втора година бев. А тој постар од мене бајѓи.
Арно ама, незгодно ми беше да му кажам... Ме земал и фрлил в спална онака диво и почнав да плачам, ми дојдоа на ум некакви слики дека е тој можеби лош и дека сака
да ме силува. Ми рече дека не мислел ништо лошо, да не се плашам и треперам, дека нема да ме повреди, ако не сакам нешто да му кажам или да му кажам што сакам.
Му реков одма дека сум гладна и дека сакам да јадам, ми одговорил на тоа дека не знае што ќе праи со мене и дека го убивам,јадам буквално.
Од спална сме се преместиле в кујна и си напраивме набрзина сендвичи, се најадовме. Потоа сме се вратиле во спална си легнавме, лежевме и само сме си збореле
гушнати така едно пола саат. Па сме почнале од поново и друг пат ќе докажам, пошто ме болат очите...:X3:
 
Член од
11 ноември 2014
Мислења
11
Поени од реакции
10
Другарката на братучед ми
Ова што ќе ви го раскажам се деси пред неколку месеци летово. Мојот прв братучед и другар воедно запозна една згодна девојка со која на почетокот само се дружеа, но потоа таа почна да флертува со него, а и он не беше рамнодушен на неа. Јас имам 22 години, братучед ми 20, а девојкава 19.
Братучед ми цело време беше загреан за неа, а како и не би. Згодна, смеѓа, со чоколаден тен, супер гради не мн големи, но цврсти и совршено обликуван задник. Како помлада тренирала одбојка, но и сега беше очигледно дека се грижи за себе и изгледа совршено, впрочем и заедно сите тројца одевме во теретана. И јас и братучед ми изгледаме баш ок. Веќе две години трениравме, најпрво природно, па потоа и со протеини. Доста се грижиме за својот изглед, а и тоа поприлично ни носи успех кај девојките. Да не испадне дека се фалам, но така е.
И све ќе беше совршено меѓу нив, да не се сомневаше братучедов дека она е лесна девојка. Секаде каде што ќе одевме заедно во исто друштво она флертуваше со повеќе дечки. Тоа го правеше и со мене за жал. Секако дека тоа како на машко ми годеше, но сепак не ми беше сеедно бидејќи братучед ми беше сериозно затрескан по неа. Секогаш кога одевме во теретана сите тројца, јас и братучед ми вежбавме заедно со поголеми тежини, а она одвоено поминувајќи повеќе време на женските справи. Секогаш доаѓаше провокативно облечена. Спорстски, со тесни хеланки, патики и градник за вежбање како оние што ги носат одбојкарките на песок (незнам стручно како се вика :LOL: ). Секогаш кога вежбавме на бенч со братучед ми имавме неверојатен поглед на нејзиниот задник додека она беше на трака за трчање. У таа ситуација ми го дигаше ненормално. Никогаш не би се загледал во девојка на мој другар, но нејзините флертови ненормално ме палеа и како на машко ми го дигаше ненормално. Морав да носам потесни боксерици. Тешко мене ако братучед ми ме приметеше :pos:. И ден денешен имам девојка скоро 1 година, со која имам редовен секс, но рака на срце неколку пати сум ја изневерил со други. Тоа ми е во крвта :confused:. Изгледам баш добро возам добра кола, парите никогаш не ми биле проблем и сето тоа баш ми пали кај доста девојки. Впрочем мислам дека и девојка ми поради тоа е со мене и поради секс. Едноставно тоа се гледа од неа :D. Затоа и никогаш не ми било криво кога ја варам, па дури мислам дека и она истото го има направено.
Но да се вратам на приказнава. Една вечер бевме излезени јас, девојка ми, братучед ми и нормално со наш беше и причината поради која ја пишувам приказнава - опсесијата на братучед ми. А и моја секако :). Со нас беа и уште неколку, но сосем небитни за настанов. И како и секоја вечер додека мојата девојка беше до мене, таа го користеше секој момент да ме погледне и да ми се насмевне. Беше скоро невозможно и останатите да приметат меѓу кои и девојка ми и братучед ми. Како одминуваше вечерта бевме се попијани. Девојка ми со нејзина другарка замина во веце да ја средат шминката. Братучед ми рече дека ќе излезе до надвор на воздух. После две - три минути и јас излегов по него да запалам цигара. Не го најдов. Имаше доста пиено, па веројатно отишол некаде да повраќа, пошто тоа често го правеше, неможеше да поднесе пијанство. Само што завршив со цигарето и сакав да се вратам назад, ја видов неа како ми приоѓа. Ме праша каде е братучед ми, а бидејќи немав појма ми рече да останам малку да и правам друштво. Бев потпрен на мојот Мерцедес и она застана до мене. Правевме некој муабет безвеза, дури и не паметам што. И јас бев потфатен. Во еден момент ме допре за рака. Ми рече дека многу и се допаѓам и вистинска штета е што сум имал девојка, па мора да му се пушта на братучед ми. Хм.. не ми беше јасно зошто мора ако несака, но очигледно пошто важиме како доста богата фамилија во градот не сакаше да испушти било кого од нас, па дали јас или братучед ми и беше сеедно. Но од друга страна ако сака нешто сериозно, зошто флертува со двајцата, сепак бевме доста блиски и би можеле еден на друг се да си кажуваме. Додека зборувавме во еден момент ме залапа. Уживав. Го правеше тоа доста искусно, напалувачки. Иако имав доста испиено веднаш ми го дигна. Каква пичка е само, тоа не беше никаков проблем. Беше нешто ново за мене. Ново парче. Нова пичка. Колку имав испиено, девојка ми не би можела да ми го дигне, но оваа да. Сепак редовниот секс си го правеше своето и не бев толку попален во овие години како на времето кога бев дркаџија.
Ја стискав силно за задникот. Беше неверојатно. Ја пикнав раката под нејзиниот минич. Осетив дека има танга. Бев толку попален и пијан, што ризикот да не види некој не го ни осечав, иако бевме паркирани понастрана од клубот и беше баш темно. Впрочем тоа место го користат парови за оние работи :D. Но она се созеде. Сепак не пиеше таа вечер и ретко тоа го прави поради спортскиот живот. Се вративме назад во клубот. Девојка ми не виде дека идеме заедно, но бидејќи воопшто немаше појма за моите перверзни мисли, немаше никаков проблем кога не виде заедно како се враќаме. Братучед ми не беше тука. Дојде после некоја минута видно посвеж.[DOUBLEPOST=1415751639][/DOUBLEPOST]И така поминуваа денови. Во меѓувреме сите тројца зедно идевме во теретана секој ден освен во недела. Она продолжи да флертува со двајцата. Братучед ми го примети тоа. Всушност она тоа го правеше и премногу приметливо. Еден ден братучед ми ме изненади со една негова идеја.
Ми рече дека девојкава му е доста сомнителна и дека приметил дека ни се пушта на двајцата. Планот му беше да се обидам да ја смувам во негово отсуство и да видам како ќе се понаша, дали ќе ме прифати. Нормално неможев да му признаам дека веќе се смувавме без негово знаење.
И сосема нормално ми се допадна неговата идеја. Бев пресреќен што ми се дава една таква прилика.
Планот му беше да одиме јас и она насамо некоја вечер на кафе и да се впуштам во акција и да пробам да ја легнам. Знаеше дека лесно можам да го направам тоа пошто никогаш не сум имал проблем да смувам девојка која ми се свиѓа. Конечно имав шанса да си ја остварам својата фантазија, зошто сепак никогаш не би спиел со неа баш поради братучед ми. Ја смував еднаш но неверувам дека би одел докрај позади негов грб. Сега имав шанса.
И така една вечер братучед ми замина на роденден кај негов школски, па таа вечер беше идеална за нашиот план. Ја побарав да се договориме за на кафе. Веднаш прифати. Отидовме во еден локал којшто намерно го одбрав за таа прилика пошто никогаш не сум бил таму и никој не ме познава. На почетокот вртевме муабети околу теретана и нешто безврска. Пиевме макијато, но бидејќи и двајцата уживавме во моментот се префрливме подоцна на вино. Бевме сместени на најскришното сепаре кадешто никој не би можел да не види. После неколку чаши почна да врти перверзни муабети. Обично не пиеше алкохол, па малку и требаше. Зборувавме за секс, за пози, сексуални партнери. Баш се опушти и беше отворена. Ми кажа што сака што обожава. Рече дека имала 3 сексуални партнери досега и невиноста ја изгубила на 16. Зборував и јас за мене. Седевме еден до друг. Главата и беше потпрена на моето рамо, а со десната рака ме допираше по коленото и со палецот правеше некои кружни движења. Се смеевме ненормално. Кажувавме за наши пријатни и нерпијатни доживувања во сексот. Повремено се бакнувавме. Курот цело време ми беше во елемент. Се присетував на мои авантури, она ми кажуваше свои. Сето тоа лудо ме палеше. Едвај се воздржував да не и го зачукам тука. Не сакав да ризикувам и поприлично да не фати виното, па затоа и предложив да одиме од тука. Ми рече дека не и се оди дома. А кој па спомна дома. Вечерта само што започна.
Излеговме од локалот и и реков дека ќе ја носам на едно специјално место. И се допадна тоа. Ми рече дека сака изненадувања.
Ја однесов во еден мотел на излез од градот. Таму работи еден мој школски другар и таму често сум носел девојки пошто неможам дома, а секс во кола и на брзање мразам највише на свет. Девојка ми никогаш не сума ја однесол таму нормално. Немав проблем околу дискрецијата. Знаев дека другар ми не би ме издал. Дури и му наместив неколку девојки за ебење.
Ја зедов собата во којашто секогаш идев. Имаше за мене посебно значење.
Уште на самиот влез во ходникот, страсно се бакнувавме. Ја фаќав за задникот. Курот ми беше пред експлозија.Незнам дали и воопшто ми се спушти таа вечер. Конечно ќе ја ебам. Без трошка совест и каење.
Влеговме внатре. Веднаш и ја соблеков маичката. Не носеше градник. Цицките кои толку ги посакував беа пред мене. Прекрасни. Просечна големина, но доста цврсти. Ја фатив за едната. И ја грицкав брадавицата. Ме држеше за курот и со нежни движења поминуваше по него преку фармерки. Ја дигнав во рацете и ја фрлив на креветот. Ја соблеков мојата маица и легнав врз неа. Ја бакнував, а нашите голи тела се допираа. Ме галеше по грбот.
Се спуштив на нејзините гради и и ги грицкав брадавиците. Потоа малку по малку се префрлив на нејзиниот стомак и ја лижев со јазикот. Се тресеше од возбуда. Тешко дишеше. Додека ја лижев ја спуштив раката под нејзиниот минич. Гаќичките и беа мокри. Беше тотално запалена. Станав и и го соблеков миничот. Остана гола по танга. Беше прекрасна. Сум бил со многу девојки полнички и послаби, но оваа беше најсовршената од сите нив дефинитивно. И реков да се намести во доги. Веднаш ме послуша. Им ав прекрасен поглед на нејзиниот задник и белата танга. Ги соблеков фармерките и боксериците. Курот конечно ми беше на слобода. Нема да се фалам и да измислувам. Имам сосема просечен кур 15.5 - 16 цм, кога и да мерам различно ми покажува. Веројатно зависи од тоа колку сум напален. Но овојпат сигурно беше во полн елемент.
Клекнав до неа. Ја потргнав тангата малку настрана. Конечно ја видов нејзината пичка. Беше преубава, светла, скроз депилирана, влажна. Ја допирав со прстите, нежно по клиторисот и усните. Испушташе тивки звуци на возбуда. Почнав да и ја лижам. Во исто време цврсто ја стегав за задникот и со прстите поминував по анусот. Почнав да ја ебам со јазикот прво во пичката па после и во задникот. Не ми беше проблем тоа. Уживав. ми сметаше тангата па решив скроз да ја соблечам. Пред мене се појави совршенство. Нејзиниот задник и пичка ми беа како сервирани. Имаше еден неверојатно неодолив тен што и го правеше газето феноменално. И реков да стане и да седне на креветот. Застанав до неа. Тогаш за прв пат го виде мојот кур. Ми рече дека е преубав, но подобро би било да не е скроз депилиран. Обожава такви. Јебига, не поднесувам влакна, па затоа по цело тело имам трајна депилација. Нормално курот не го депилирам. поминува со бричење :). Впрочем резултатите од теретаната се подобри без влакна :vozbud:.[DOUBLEPOST=1415756295][/DOUBLEPOST]Застанав до неа. И го дадов да ми го пуши. Прво плукна на мојот кур, што ненормално ме напали. Почна да го пуши и нежно да го дрка. Ја тргнав нејзината коса за да имам подобар поглед како мојот кур се губи во нејзините усни. Потоа почна да си игра со тестисите, да ги лиже да ги шмука. Уживав ненормално. Во еден момент стана и легна на работ од креветот. ги рашири нозете. Знаев што следува. Зедов кондом. Она за момент стан и ми рече да и дозволам нејзи. Пак легна назад. Пликнав на мојата рака и нежно поминав по нејзиното пиче. Го доближив на влезот од нејзината пичка. Но не и го давав веднаш. Си играв со нежни движења по клиторисот и ги раздвојував усните на нејзиното пиче. Ја мачев, ја излудував. Го сакаше одма, но јас уживав во таа предигра. Почна да вика : дај, дај..
Со насмевка и реков : нема.. Го гледав нејзиното лице со затворени очи како го чека мојот кур. Го фати со рака сакајќи да го гурне внатре. Не и допуштив. И премногу уживав во тоа за да го прекинам. Ме излудуваше тоа како со нетрпение го чека. Во тој момент потстана и ме фати за задникот во обид да ме гурне во неа. И го дадов. Цел до крај. Воздивна. Почнав да ја ебам полаку. Сакав да гледам како мојот кур влегува во нејзиното пиче сантим по сантим. Пак ме фати за задникот и почна да ме влече посилно. Ја ебев воа таа поза 2-3 мин. Со рацете на мојот задник одвереме навреме потстанувајќи ми даваше знак со кое темпо да ја ебам. Потоа се намести во доги. Повторно пред мене беше таа неверојатна глетка. И го раширив газето и плукнав на нејзиниот анус. Се цедеше до нејзиното пиче. Го наместив курот на нејзиното пиче и полека влегов во неа. Почнав да ја ебам побрзо. Цело време тивко воздивнуваше и и се испушташе по некој неразбирлив збор. Цело време гледав како мојот кур ја ебе. Ја стискав за задникот и со едниот палец нежно и го пикав во анусот. Никогаш не сум бил тоолку возбуден. За среќа имав доста искуство и бев издржлив, а и со кондом подолго трае. Сакав да ја ебам долго. Цела вечер. Се заљубив во нејзината задница. Во нејзината пичка. Беше неверојатна глетка. Ја ебев толку силно и брзо што веднаш се изморив. Го извадив од неа. Легнав на креветот. Веднаш стана и она. Го намести пичето на мојот кур и седна на него. Со градите беше свртена кон мене. Скокаше лудо. Цел кревет се тресеше. И нејзините гради беа во елемент движејќи се горе - доле во истиот ритам.
Наизменично гледав во нејзините затворени очи, градите и во нејзината пичка како го прима мојот кур. Во еден момент почна посилно да вика и целата да се тресе. Почна да доживува оргазам. Почна да го намалува темпото. Легна покрај мене. Ја доведов до оргазам. Бев посебно горд на тоа. Јас сеуште несвршив. Целото мое тело сакаше тоа да трае долго. И реков да застане покрај креветот. И ги наместив рацете на масичката и застанав позади неа. Го наместив курот на нејзината пичка и влегов силно во неа. Ја ебев брзо дивјачки. Ги затворив очите и се препуштив на уживањето. Ја удирав по задникот и со затворени очи слушав како плеска. Целиот препуштен на уживањето викнав неразбирливо : готовооо...
Го извадив курот од неа. Го извадив кондомот и веднаш млазови сперма почнаа да летаат на подот. Клекна пред мене и последните млазови сперма прскаа по нејзиното лице и гради. Свршував како луд. Нозете ми се тресеа. Го фати во раце и почна да го пуши додека курот постепено ми се спушташе. Стана. Ме прегрна. Нејзиното гради со сперма се допираа на моите. Не ми сметаше тоа. Ме бакна. Ја осетив сопствената сперма, но не ми беше гајле. Ја имав, ја ебев. Штотуку мојот кур ја ебеше најдобрата пичка што ја имал пред него. Сакав уште малку да уживам во нејзината глетка. Ја легнав на кревет и ги раширив нозете. Си играв со нејзиното изебано пиче. Беше топло. Вжарено. Сеуште влажно. Неможев да го тргнам погледот од неа. Може нема уште еднаш да имам таква прилика.
Се облековме и го напуштивме мотелот. Ја однесов дома. По пат ми покажа едно затскриено место и ми рече тука да застанам. Ја послушав. Ми даде уште една оралка за крај. Свршив во нејзината уста, овојпат не толку обилно. Кога ја оставив пред нејзината уличка ме бакна и ми шепна дека е најдобро ова да биде една наша мала тајна.
Уште вечерта го побарав братучед ми да му раскажам што се десило. Најпрвин ми се подналути што сум ја ебел, пошто требало да се обидам само и да се откажам, не да одам докрај. Но брзо му помина. Беше среќен сепак што ја разоткри. И ден денешен се гледаат, но само како сексуални партнери и ништо повеќе. И понатаму сите заедно одиме во теретана.
Јас се вратив на мојата девојка, но секој секс со неа после ова е досаден и неинтересен. Помалку сум љубоморен на братучед ми бидејќи знам колку ужива. Ја ебе најдобрата пичка што сум ја имал досега...
 
Последно уредено:
Член од
2 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
54
Тешки времиња



Работа, тоа беше поим кој се повеќе добиваше на важност. Ја немаше доволно, луѓето се бореа да ја најдат и да ја задржат. Рецесијата го направи своето. Пари имав се помалку, работа исто така. Морав да смислам нешто да ја поправам финансиската состојба.

Не бев само јас со тој проблем, сите го имаа. Ниту еден мој пријател не можеше да се пофали. Сите не притисна немаштијата. Јас барем имав двособен стан, оставштина од еден роднина. Живеев сам, немав девојка, единствено друштво ми беше еден фикус, оставен којзнае од кога во станот. За дружба со женски навистина немав пари, едвај сврзував крај со крај. Ретко излегував, а и кога одев некаде морав да внимавам колку ќе потрошам. Тешко беше, млад 27 годишен човек да мора да трпи за се, да не може да го проживее животот. Ама, тоа беше тоа, морав да барам излез.

Решив едната соба да ја дадам под кирија. И онака ми беше непотребна, поголем трошок за загревање, а вака ќе земам некоја паричка, си мислев. Пуштив абер, и веднаш ми се нацрта другар ми Сашо. Ме убедуваше да ја примам тетка му кај мене, за некои бедни 40 евра месечно. Воопшто не ми одговараше, ама не можев да го одбијам. Жал ми беше за него, беше женет, со детенце, а живееше со родителите и со тетката. Беа 6-мина во двособен стан, тесно им беше, ама мораа. Вака, си мислеше Сашо, малку ќе се раскомотат. Беше упорен, па морав да прифатам. А и си мислев, подобро со женско ќе си поминувам, почиста е и поприбрана од маж. Барем така си мислев.

Е, ама, не беше така.

Ѓурѓа беше 38-годишна жена, вдовица. На таткото од Сашо му беше братучетка, ама откако починал маж и, 5-6 години живееше со нив. Дошла еден ден на гости и оттогаш не си заминала. Црнина не носеше, изгледа не и недостигаше сопругот многу, обично носеше сукња и блуза или кошула, обавезно светли тонови. Беше смеѓа, кафени очи, коса до вратот, правилно лице, типична средовечна жена. Не беше грда, ама па и воопшто не се ни разубавуваше. Добив впечаток дека одамна се оладила за мажите, изгубила интерес, и се помирила со судбината што ја снашла. Не работеше, живееше од некоја отпрермнина, имаше колку за неа. Проблемот беше што таа без врска трошеше пари. Тука почнаа несогласувањата.

Беше многу мрзелива. Собата и беше хаос, никогаш не ја чистеше. Ретко кога переше, па во купатилото имаше секогаш купови алишта. Ја окупира дневната соба, не се мрдаше од пред ТВ, само се ѕвереше по каналите и пиеше кафиња. Се чудев како може возрасна жена тоа да го прави, како не и е досадно. Имаше чудна навика, секогаш кога поминува до мене мораше да ме допре со телото, и да се насмее. Не знаев што и значи тоа, ама понекогаш ме нервираше. Го пцуев Сашо, му велев дека ме заеба поштено, и дека ќе му ја вратам назад Ѓурѓа, а тој се смееше и ме зезаше:

- Ти место да се фалиш, да кажуваш подвизи, ти кукаш. Еј, женско имаш дома, искористи шанса....-

- Ај, не трескај зелени, жити се. Женско сум имал. Ама женско, не ми е гајле. Онаква мрза мајка више не раѓа, каучот го искрши. Кирија ми нема платено, фрижидерот го празни редовно, никогаш храна не купила нити зготвила. Уште малку и пари ќе почне да ми бара......-

- Па зошто не и наплаќаш ? – ме праша Сашо.

- Затоа што нема пари. Што ќе и донесе поштарот, ќе потроши за неколку дена и после .... курац, живее на мој трошок. –

- Па наплаќај и во натура, нека ти пружа услуги, овај....знаеш, не си глуп – пак се зезаше со мене.

- Ај – реков – не си за муабет –

- Па како не сум, што ти зборувам лошо. Ако Ѓурѓа нема пари, најди начин да и наплатиш. Како, ти си знаеш – ме советуваше.

Можеби беше во право. Имав чувство дека мојот другар знае нешто повеќе од мене, и се прашував што е, ама не можев да претпоставам. Дознав следниот месец.

Чашата ми се преполни. Ѓурѓа ми здодеа, денар не видов од неа, само трошок ми беше. Дојдов од работа и ја најдов како гледа ТВ, како и обично. Ја прашав:

- Ѓурѓо, што праиме со киријата ? –

- Па ништо, немам сега. Следниот месец... - ладно ми одговори.

- Е, нема. Нема следен месец. Пакувај се, си одиш.....- исто така ладно и одбрусив.

- Кај да одам ? – стана и застана до масата - па никој не ме прима - .

- Твој проблем, ако не платиш, си заминуваш – реков.

- Па добро, ќе ти платам – рече и се насмевна.

- Со што ? – прашав.

- Со ова......-

Ме погледна со насмевка на лицето, и ја подигна сукњата.

Вилицата ми падна. Ѓурѓа не носеше гаќи. Ми ја покажа голата пичка, обрасната со црни влакна.

Се стаписав од изненадување. Лицето ми гореше, а гаќите ми стануваа тесни. Курот ми се крена до пукнување, дури осетив болка. Помина долго време откако последен пат ебев, не памтам точно колку. Страшно се запалив.

Таа примети дека гаќите ми се наполнија, и уште повеќе ја подигна сукњата. Мешаше полека со колковите, ме мамеше. Праша:

- Може ? -

Наместо одговор и се приближив, ја фатив за колковите, и ја завртев. Ја гурнав на масата. Легна со стомакот, со рацете ги дофати краевите, и го испрчи газот. И ја наместив сукњата на струкот и и го гледав газот, додека ги откопчував моите панталони. И беше масивен, како бресква, без сало или целулит. Округол и бел како снег. Помеѓу двете газници, на дното, се сјаеше распукнатата пичка, наросена со секрет, и обиколена со црни влакна.

Ги спуштив панталоните сосе гаќи до колена, ја погалив по газот и пикнав еден прст во пичката. Ѓурѓа изусти:

- Сссссс......аааааа......-

Провртев со прстот низ вулвата, ја дразнев, добро да се навлажни. И шепотев:

- Курво една ..... курвиште - а таа мешаше со газот, и се смешкаше.

Го извадив прстот и го наместив курот на отворот. Го поставив главчето на пичкините усни, и само малку му дадов правец. Ѓурѓа забрзано дишеше, нестрпливо чекајќи го слаткиот убод.

Ја грабнав за газот, гмечејќи го, и со сета сила се набив во неа. Испуштив крик:

- Оооооо.......тоаааа.....тоаааакурвоооо.....- а таа вресна:

- АААААААА......ааааааа....ааааааа..... – и се смири.

Не мрдаше, не мрдав ни јас. За малку што не свршив. Бев цел во неа, до јајца. На главата од курот го чувствував дното на пичката, растегнато, со дупче во средината, како пулсира. Цела пичка и пулсираше и се грчеше. Беше тесна, не многу, но очекував да биде поширока. Откако телото ми се смири и трпките ми поминаа, полека го извадив курот до главчето, за веднаш да го вратам назад, во топлата пичка. Силно. Газот и шлапна од налетот на моите колкови и стомак. И уште еднаш го извадив полека, па силно, гневно, го вратив назад. Ѓурѓа вресна поради силата на налетот, се исправи малку, но јас силно ја стиснав назад на масата, и ја приклештив, со едната рака притискајќи ја на грбот, а со другата на средината на газот. Немаше бегање, беше моја робинка во моментот, моја курва. Ги испружи рацете и цврсто ја грабна масата за да може да одговори на моите налети. Сфати дека ја чека безмилосно ебење.

Следните неколку убоди беа за да го одредам темпото. Потоа следеше пумпање. Врескаше при секој налет, при секое растегнување на пичката. Ги подигна нозете и ги свитка во колената. Се рашири уште повеќе, а со петите ме удираше по газот. Лежеше на масата. Извикуваше:

- Аааааа....ааааааа......ааааааа....ооооооаааа........аааааа.... – а во собата одекнуваше звук:

- Шлап....шлап.....шлап....шлап.....шлап.....шлап.....шлап.... –

Беше топла и клизава. Даваше се помалку отпор, и полека мешаше со газот. Ја ебев како да ми е првпат, како да не сум видел жена досега. Уживав максимално, ја бодев, а таа стенкаше. Се задоволував, после толку време се задоволував. На неа не мислев. Не ја гледав како жена, туку како пичка, како ороспија. Со петите ми го гмечеше газот, јас нејзиниот со рацете.

Не издржав долго. Се побрзо и посилно ја ебев, врескав, а телото се полнеше со енергија. Низ рбетот ми шетаа мравки, и се задржуваа некаде под стомакот. Јајцата беа полни. Врескав при секој убод, кога почувствував дека Ѓурѓа се згрчи. Со пичката ми го стегна курот, а со петите ме притисна на неа. Спермата почна да тече. Се набив во неа и извикав:

- Оооооо....Аааааооооо.......оооооооодддддааааа......ааааааа....ааааааа......- ја истурав спермата во неа, а таа врескаше: Да...да...да...да...да...ДАААААААА.......аааааааа..........дддддааааааа.......тооооааа.....ттооооааааа......дддаааа....дддааааа... -

Обајцата свршувавме како ѕверови. Тотално се истрошивме. Се струполив над неа како нокаутиран, се обидував да земам здив. Низ јајцата ми се цедеше секрет помешан со сперма, цедејќи се од пичката на Ѓурѓа. Полека станав од неа. Тогаш таа прозборе:

- Значи.... платено е.....нели...- земајќи здив ме праша.

- Засега - и реков и седнав на столица - добра ебачица си, ми го правиш ќејфот. Остани овде, уживај, јади пиј. Ама да знаеш, има да те ебам кога ќе ми ќефне, секогаш кога ќе ми се дигне курот. Важи ? -

- Договорено - насмеана ми одговори и седна во мојот скут.
 
Член од
2 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
54
Секое школо се плаќа


Летото наголемо започна. Градот зовре, сите испобегаа надвор од него. Кој на село во гости, кој на езеро и море, кој како стигна. Јас заглавив дома. Зимата и пролетта добро ми поминаа, заработив добра паричка и не се мислев многу- многу за работа, се думав само и јас кај да му ја здувнам. Ама друштвото ми беше зафатено. Сам не ми се одеше никаде па решив да останам дома. Акав низ улиците онака, без врска, кога ја сретнав Јасмина.

Бевме добри другари, иако не поминувавме многу време заедно. Се запознавме одамна, воопштоне ми текнува како, ама од тогаш наваму се дружиме. Секогаш ме сметаше за надуен тип, за чалам, и не се срамеше да ми го каже тоа во лице. Ама и секогаш прва ми велеше `здраво‘.

Јасмина не беше типична девојка од моето друштво, никој друг од другарите не ја ни погледнуваше. Дури и ми се лутеа ако понекогаш дојдеше до нас. Ние важевме за `кул‘ фраери, за типови кои се дружеа само со најубавите женски, и не праевме со секого муабет. Таа егоистичка поделба понекогаш ме живцираше, ама не преземав ништо околу тоа. Како и да е, кога ќе се сретневме, Јасмина се трудеше да биде во мое друштво.

Беше нискичка, набиена девојка. Црномањеста, со црна долга коса до под раменици,и црни очи. Косата повеќето време и беше мрсна, најверојатно затоа што ја носеше најчесто во реп, ретко кога и беше пуштена, или, пак во фризура. Лицето и беше округло со правилен нос и коси очи, полни веѓи, и широка насмевка, која и ги откриваше ситните криви заби. Телото и беше добро исполнето, барем однапред. Имаше пристојно големи цицки,можеби добра 4ка и беа, ама секогаш и висеа по малку. Најверојатно ретко носеше градник, па затоа беше така. Струкот и беше правилен, усогласен, но широките колкови го правеа да изгледа потенок отколку што беше навистина. Кога носеше маица, се познаваше мал гребен на стомакот, доказ дека не внимава премногу на линијата. Ама сето тоа беше неспоредливо со нејзиниот газ. И беше ист како на Џенифер Лопез. Испакнат, заоблен, и масивен. Со самата нејзина висина (1,60) изгледаше уште поголем. Кога ќе ја приметеа луѓе, прво газот го приметуваа. Мислам дека поради тоа имаше набиено мал комплекс.

Јас бев еден од оние што не беа одушевени од тоа. Мене во тоа време ме интересираа манекенски типови, со други зборови анорексични, и рамни како даски, девојки. Со неа се дружев искрено, без задни намери, и не помислував на било што. Ама друштвото ме уверуваше дека кај Јасмина не е така. Ми велеа дека, кога ме гледала, таа ме голтала со поглед, ме меркала често, и дека треба да ја искористам, да ја легнам и да ја откачам одма после тоа. Мене нити совеста, нити вкусот не ми дозволуваа да го направам тоа. Сепак, се фатив неколку пати размислувајќи како би било да ги гмечам малку тие масовни газници, да и ги штипкам цицките,и да и ја соголам пичката за да видам каква и е. Дали е бричена, црна, колку има влакна. Но тоа беа моменти на слабост, кога немав девојка, и кога бев загорен, па би опнал се живо што би ми паднало во раце. Сепак, не бев како некој пес, запален по се и сешто.

Дојде до мене, ме прегрна, и ми рече:

- Па кај си, бре чалам еден,те немам видено сто години. Што праиш, како си, кај си. Цела зима и пролет те нема,како во земја да пропадна - , се зезаше со мене.

- Пак ти со тоа `чалам‘. Од каде јас таков, и кога сум се праел важен спрема тебе, стварно не знам. Ај, ај, играј мајтап - , и одговорив.

- Добро де, не се лути одма, се зезав малку. А дека си дигнат, дигнат си, нема тука што. Туку, што има ново-старо кажи, кај беше што те немаше ? –

- Работев, Јасмино, печалев пари. На работа бев. –

- Ти завидувам - , тажно рече. Нешто ја мачеше.

- Што е работата, нешто не ти е во ред. Можам да ти помогнам некако? – ја прашав.

- Можеш ли да ме научиш да работам на компјутер? – ме праша.

- Пааа... можам, зошто да не, а, што ти текна тоа? –

- Бев на интервју за работа, ама морало да знам да работам со компјутери. Ме одбија и се нанервирав. Одлучив да научам да работам со компјутер, ама немам пари да одам на курс. Па, ако сакаш...да ми помогнеш, ако не ти е тешко.-

- Зошто да ми е тешко, па не ме јаваш. – и реков.

Ми беше жал за неа. Беше сиромашна, не многу, ама не можеше да си пружи некој луксуз. Поточно, никаков луксуз, секогаш беше скромна. Ама имаше добра душа, и ведар карактер, динамичен.

- Па да се договориме, дојди кај мене после ручек, и ќе почнеме. –

- Да донесам нешто? – праша.

- Добра воља и ведар дух – и реков во смеа.

- Ха ха ха - , се насмеа, и ми рече – Добро, ќе се видиме. Сега, ќе те потрошам малку, ама морам, што да правам ха ха ха ...-

- Троши ме колку сакаш, Јацке, па заштосе другарите, па можда и јас тебе ќе те потрошам малку, па другари сме....- ја зезав.

- Да ми го јадеш газот.... може? – се смееше.

Се разделивме. Си тргнав дома.

Живеам во семејна куќа на третиот кат. Тоа се две соби со ходник и ве-це, и голема тераса. Поголемата соба ми е преградена со шанк и е дневен престој со кујнски апарати позади шанкот, и билијар-маса наместо трпезариска. Во спалната имам широк француски лежај, а во еден ќош е бирото со компјутерот. Вецето е класика, со туш-кабина наместо када. Со неколку зборови, вистинско ергенско гнездо.

Каснав малку и се испружив на каучот да гледам ТВ, ама по некое време задремав. Ме разбуди ѕвончето. Доле, пред вратата беше Јасмина. Ја поканив да влезе. Се качи по скалите, ме виде и ми се насмеа:

- Добро бре,човек, ти само што ќе седнеш, изгледа заспиваш. Еееј, го преспа веков. Што се случува со тебе? - , се смешкаше додека влегуваше во дневната.

Јас отидов во купатило да фрлам малку вода на лицето,и да се освежам. Таа пушти ТВ и се раскомоти на каучот. Си помуабетивме, ја понудив за пиење, и отидовме во спалната каде што беше компјутерот. Ја пуштив да седне пред него и да го уклучи. Почнав да и објаснувам за ова и она ( небитно за приказнава), а таа ме слушаше и се правеше, као, нешто сваќа. Си помислив, ова ќе биде долга школска година, и продолжив да и објаснувам.

Тешко и одеше. Не го разбираше англискиот јазик, и многу малку сваќаше од она што и објаснував. Се нанервира и стана.

- одам до ВЦ – рече.

Го изгаснав компјутерот, и седнав на креветот. Си мислев, што да и кажам, да ја утешам, изгледаше прилично разочарано. Дојде и седна до мене на креветот. Ме праша:

- Да не ти е криво сега што се нафати на оваа работа, а?-

Ја посматрав. Имаше на неа маица без ракави, под мишките и излегуваа црни влакна од пазувите. Носеше тенки летни панталони,кои и го отцртуваа газот и колковите. Немаше чорапи на нозете. Никаква шминка на лицето,како и обично. Во некое друго време и на друго место не би ја ни погледнал, ама овој пат не беше така. Дали нејзината близина, и фактот дека се наоѓа на мојот кревет, еве ја седи до мене, направија крвта да ми зоврие, и гаќите да ми стануваат тесни. Курот полека се будеше.

- Те малтретирам – рече- а, и јас си играм мајтап,ќе сум учела да работам на компјутер. Ајде тамо, па има и други работи, не е само тоа место- се тешеше.

- Слушај – и реков – секој почеток е тежок. Денес се запозна, виде како работат основите, и толку. Утре пак ќе дојдеш, и уште нешто ќе видиш,ќе научиш. И така, малку по малку, не може се одеднаш, преку ноќ, да научиш. Ќе вложиме труд и секој ден ќе идеш овде, па ќе видиш дека се ќе биде добро. Не смееш веднаш да се откажуваш, туку така, не смееш да губиш надеж... –

Се насмевна и ме погледна во очи. Рече:

- Еј, стварно си другар, да знаеш. Никој друг не ми помага, никој не ми се наоѓа, само ти. И секогаш си бил фер, не си ме гњавел, не си ме користел, секогаш си фин. Да беше некој друг досега ќе ме испостискаше, ќеме испофаќаше, ако не и повеќе... -

- Па... не дека не сум помислил – на смеа и одговорив.

- Си мислел некогаш.... да ме...- со доза иронија ме праша.

- Можеби, еднаш или двапати...- и одговорив.

- Ти сакаш со мене да... сакаш да ме ... да ме ебеш, тоа сакаш. И никогаш не си спомнал, не си пробал ништо,не си мрднал со прст да ми навестиш....- со зачуден глас ме испитуваше.

- Види... не дека не сум сакал, ама...-

Ме прекина. Стана и застана пред мене. Ме праша:

- Сакаш да ме ебеш?-

Со подотворена уста ја гледав зачудено. Не очекував дека ќе преземе ваква иницијатива. И одговорив:

- Сакам...- . Ја гледав како стои пред мене, и чекав да си излезе низ вратата, и со тоа да стави крај на нашето другарство. Ама се случи обратното.

Јасмина ја фати маицата и ја соблече. Блеснаа пред мене нејзините цицки, поточно цицкишта, прилично големи и беа, со ситни брадавици на средината на секоја. И се клатеа, додека ги откопчуваше панталоните. Ги спушти низ нозете,и ги соблече. Потоа, со еден потег ги слече гаќите, и ги фрли на страна. Стоеше пред мене гола, како од мајка родена. На средина на широките колкови, црните како катран влакна формираа широк триаголник. Пичката и изгледаше страшно добро, набабрена и спремна.

Седна до мене и ми рече:

- Е, па, ајде да се ебеме – и почна да ми го бакнува вратот.

Набрзина ја соблеков маицата, а бермудите ги слеков сосе гаќи. Курот ми беше подигнат,и потпрен на стомакот. Го виде и се насмевна. Ме погледна во очи,и почна да го гали, да го дрка нежно, а тој уште растеше во нејзините раце. Јас почнав да ја бакнувам по вратот, нежно, од едната па од другата страна. Таа воздивна, и потоа усните ни се сретнаа. Почнавме страсно да се бакнуваме, јазиците ни се плеткаа, воздивнувавме и се стискавме еден на друг.

Полека слегував со бакнежи низ вратот, до цицките. Почнав да ги милувам, со рацете и со усните. Со едната рака се спуштив до газот и нежно ја помилував, за потоа да ја стиснам, да го осетам колку е голем, округол, мек,прекрасен. И ги бакнував брадавиците, бевме легнати еден до друг. Јасмина ми ја мрсеше косата и ми го гребеше грбот, ми зборуваше:

- Мајмуне еден, колку долго се палам на тебе, колку време ти се пикам....а ти ми се правеше другар, не ме рецкаше ни два посто... а си сакал пичка, си сакал а не си кажувал....-

И ги грицкав брадавиците, а тие постепено и се крутеа. Таа почна да ги тресе цицките, да ме шамара со нив. Јас уживав, ги стискав со двете раце и ги шмукав. Полека, со бакнежи, се спуштав низ стомакот, до папокот. Бев доста запален, курот ми беше камен-тврд, ама сакав првиот пат да оставам феноменален впечаток. Од поранешното исуство знаев дека првиот впечаток е најбитен, како ќе се покажам сега зависеше понатамошната сексуална авантура со неа. И го бакнував папокот, таа предеше, и ме милуваше по косата. Се спуштав до влакнестиот џбун. Пичката и мирисаше на кисловина, ама толку бев запален, што воопшто не ми беше гајле. Ја излижав од врвот до дното, по вертикалниот процеп, а таа воздивна и ги рашири нозете уште повеќе. Промрморе:

- Аааа, гнасу еден, знаеш што правиш.....леле, како ќе те потрошам... има да надокнадам за сето време... кога ме палеше, кога ме чешаше пичево, а немав со кого...уууу...со кого да се ебам....сега со тебе ќе се ебам, ти ќе ме ебеш...ти ќе ме ебеш....- се повторуваше за да се увери дека она што и се случува е вистина. Беше загорена, далеку повеќе од мене, ептен и требаше секс.

Ја раширив пичката, и го ставив јазикот на средина. Полека ги лижев усните, и го барав клиторисот. Тој се појави на врвот од процепот, како ситна точка, чекаше да го обработам. Почнав со бавен ритам да ја лижам, полека, нежно, повремено го шмукав клитот, а со рацете и ги стискав газниците. Пичката се повеќе се влажнеше, а Јасмина тешко дишеше, шепотеше, и ме галеше по главата. Почна да кружи со колковите, и да меша, да се поти. Го пикнав полека внатре едниот прст, и ја побарав Г-точката. Кога ја напипав, ги стисна мускулите, и уште повеќе се испрчи пред мене, пред мојот јазик. Забрзав со лижењето, а истовремено ја стимулирав внатрешноста, се трудев максимално. Резултатот не изостана.

Јасмина ме притисна со рацете на минџата. Зборуваше неповрзано:

- Ооооф, ооооф, - стенкаше - така... тоа ми треба... јади ми ја дундата....јади ја... - .и течеа сокови, се цедеа низ чмарот. Скроз се навлажни. Уште побрзо дишеше, па претпоставив дека и се ближи оргазам. Запрев и се исправив. Таа испушти еден незадоволен извик, и ме погледна. Легнав над неа, го наместив курот на отворот од пичката, и го пикнав главчето внатре. Се поднаместив уште малку со нозете на креветот, таа ги стави нејзините на мојот грб, петиците и удираа во моите бубрези, и се погледнавме во очи за момент. Следниот момент целиот се набив во неа. Таа ја отвори устата, ја зафрли главата и изусти:

- Ааааа....тоооаааа.....ааааа...-

Полека го ставав, и го ваѓав курот. Беше тесна, ама доста лизгава, навлажнета. Таман се наместив и фатив ритам, кога Јасмина се згрчи. Ми ги наби ноктите во рамениците, ме притисна со петиците, и се затресе. Пичката и се грчеше, стомакот и трепереше, а од очите, само белките и ги гледав. Завреска:

- Оооооо....оооооф......ааааааах....аааааххх.....АААААА....ааааа....аааа....-

Силен оргазам ја протресе. Целата се грчеше, ме гребеше, и зборуваше:

- Ова е ебење, ова е секс...ааоооохх....ова ми требаше...ти ми требаше...ааааххх...колку време го чекав ова, го сонував....леле, стопати подобро беше...отколку што се надевав....ааахххх...-
 
Член од
2 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
54
Се смири малку, и продолживме со ебењето. Го продолжив старото темпо, скроз до внатре, до јајца, колку можев повеќе се набивав. Таа само одговараше со мешање горе-доле со стомакот, ми ја галеше главата со едната рака, со другата ми го стискаше газот, ме набиваше на неа, и ми го ловеше погледот. Јас со рацете се потпирав на креветот, ја гледав, и го бакнував вратот, и и шепотев:

- Ммммм.... ми го направи ќефот...сакав да те ебам...баш сакав...да ти го начукам до јајца...да те пробам...каква пичка си...- , а таа ми одговори:

- Оооо...да знаев дека си ваков ебач... уште одамна ќе ти се соблечев...аааах...ќе ти дадев дунда...оф, како ме полниш...цела ме рашири... аааххх...раскини ме...на парчиња растури ме... добро изебана... да одам дома...-

Ја залапав, и уште посилно и побрзо се набивав. Таа ми враќаше со мешање, се усогласивме, и телата почнаа да ни шлапкаат. Сексот траеше, се трошевме колку што можевме повеќе, пот ни ги прекриваше телата, а курот и пичката се триеја едно од друго. Се слушаше: - шлап,.. шлап,.. шлап,.. шлап...- , креветот шкрипеше, а ние стенкавме. Ја гледав во очи, и беа замаглени од страст, ми ги ставаше прстите на усните а јас ги шмукав. Јајцата ми удираа на чмарот, курот го чувствуваше грлото на матката. Работев како машина, внатре-надвор, внатре-надвор, внатре-надвор, не можев да и се науживам. Се поубаво ми беше, легнав над неа со торзото, ги почувствував цицките на моите гради. Како перничиња и беа, и дишев во вратот, а таа ги прекрсти нозете над мојот газ и ме стисна над неа со петиците. Немилосрдно се ебевме. Сега со рацете можев да и го стиснам газот. Ја грабнав за газниците, ги стиснав страстно, и дури сега се набив вистински до крај, најсилно што можев. Ни милиметар од курот не ми остана надвор. Јасмина извика: -

- Аааааа... ебачиштееее...- и ме гризна за рамото.останав неколку секунди така во неа, па го извадив до главчето, и пак силно се набив. Таа пак крикна:

- Оооооф....пичкава....ме раскинааа....- . уште неколку пати така се набивав, а таа врескаше. Собата се вртеше околу нас, се чувствував како да лебдиме. Подзапрев и ја погледнав. Беше жива вода, целата испотена. И реков, станувајќи од неа:

- Заврти се, застани на коленици, и напучи се... сакам да те ебам од позади... и да ти го месам тој голем газ...-

Таа веднаш се намести. Ги подрашири нозете, високо го крена газот, и ми рече:

- Еве, ебачу... еве ти го газот.... знам колку те пали... сакаш ти цицлести и газлести како мене.... знам ...ми кажаа.... меси го ....стискај го.... да се зацрвени.... па дома кога ќе седнам, да помислам на тебе...ајде.....продолжи...-

- Сакам, Јацке, сакам.... добра цицка сакам.... и добар газ... и влакнеста пичка...како твојата...- , застанав на коленици позади неа, го приближив курот до отворот. Таа беше веќе отворена, желна, во очекување. Без помош од рацете воопшто, лесно влегов во неа. Воздивна. Ја фатив за газот и се набив посилно. И уште еднаш. И уште еднаш. Уште еднаш. Продолжи слатката игра.

- Стискај ме ... меси го газот... стискај го...стискај...стискај...- ме управуваше. Со двете раце го гмечев, се насладував, се набивав во неа. Повторно телата ни зашлапкаа. Цицките и се тресеа. Со едната рака ја фатив и ја милував. Јасмина ја стави нејзината рака на мојата, со другата се потпираше на креветот, и ја стисна цицката. Ми покажуваше што да правам, што и годи. Грбот и сјаеше како лизгалиште, се наведнав над неа и ја бакнував во вратот. И шепнав:

- Ако учиш исто како што се ебеш.... нема гајле...се ќе совладаш...-

- Ха ха ха ха .... ааах...добар учител имам... најдобар... -

- Па, и чесно си плаќаш... нема што - , и зборував, и ги стискав цицките, и го набивав курот во влажната дунда. Таа со насмевка во гласот ми рече:

- Даааааа....со пичка ти плаќам....пичка ти давам.....да се наебеш...да се офајдиш....ха ха ха ха ...-

- А, чмар ке ми дадеш? - ја прашав.

- Ако сакаш - , несигурно ми одговори, - не сум се ебела во газот..... ама ако сакаш, со тебе....ќе пробам... се ќе пробам...-

Се исправив и го погледнав згрчениот анален отвор. Беше кафеав, стегнат, и мамеше. Ама баталив. Барем овојпат. Пак се наведнав и со едната рака ја фатив за цицките, наизменично и ги месев, една па друга, а со другата рака загњурив во руното од пичката. Го напипав клиторисот и почнав да го масирам. Јасмина силно замеша. Раката ја пушти позади неа, ме милуваше на вратот и косата, со другата се држеше за креветот и одговараше на моите налети. Креветот удираше од ѕидот, - крак, крак, крак, - а ние стенкавме, допрени со образите еден на друг. Таа зборуваше во занес:

- Се ќе добиеш од мене.... се ќе направам... и пичка ... и газ ...ќе ти го испушам курот кога сакаш ... и во уши еби ме ако сакаш... што сакаш... се што сакаш..-

Се повеќе се ближеше кон оргазам. Почна да се грчи, ме грабна за косата на темето, практично ми откина неколку прамени, се повеќе се набиваше со газот на мене, и следниот момент се стресе. Мрмореше:

- Јас сум твоја пичка...твоја пичка.... твоја пичкааааАА....ААА....АААААА.....оооооооххх...ааааааааа....тооааааа...тоооаааа......аааа...ааааа...- , свршуваше врескајќи.

Мешаше со задницата на курот, го стискаше со дундата, и уживаше во оргазмот. И јас бев близу до оргазам, ама ми требаше уште само малку, уште само нешто сакав од неа.

Го извадив курот од неа и стоев на колена на креветот. Јасмина се сврте накај мене, легна на страна, и ме праша:

- Да не бев многу гласна, да не не слушнаа комшиите? – задишано зборуваше.

- Ти е гајле, кој не слушнал - , и одговорив. Стоев пред неа, со курот надигнат и влажен од нејзините сокови. И реков:

- Дојди, сакам и јас да свршам - , и ја повлеков за рака. Ме погледна насмеано и праша:

- Каде? –

- На твоите цицки, ако немаш против - , и реков.

- Паааа....- насмевнато рече, и го фати курот во раце. Следниот момент го грабна мојот кур во рацете, за веднаш потоа да почне да го дрка.Го стави меѓу цицките и ги стисна. Почна полека да го масира, ми го притисна курот на стомакот со нејзините цицки, беше клекната пред мене, ме гледаше одоздола и почна посилно да притиска со цицките. Се креваше нагоре-надоле, и , како жена која штотуку е добро изебана, онака, баш курвински, се смешкаше.

Мене почнаа да ме лазат морници, ми доаѓаа од самиот рбет, низ јајцата. Цел се наежив, зедов здив и изустив:

-АААААА ..... аааааа...... оооохххх..... ааааааа....

Спермата тргна, прскаше на цицките на Јасмина, таа се смешкаше и задоволно ме гледаше. Мене ми се замати во главата. Ваков секс немав доживеано долго време. Клекнав и ја залапав. Легнавме еден до друг, прегрнати, и земавме здив. Надвор полека се стемнуваше.
 
Член од
11 април 2015
Мислења
1
Поени од реакции
7
http://devojkataodtri.blogspot.com/2015/06/1.html
Невината курва 1


Не знам кога почна мојата опсесија со машкиот пол, или поточно со машкиот полов орган. Уште како мало девојче погледнував меѓу нозе на сите мажи и се прашував што има таму. Кога бев мала си игравме игри со децата од маало, имаше едно момче, сега не знам каде е, си игравме доктори и неколку пати го имав фатено за курето еднаш преку облека и после тоа на голо. Тоа е моето прво сретнување со неговото височество Пенисот. Како годините минуваа така мојата опсесија прерасна од детска игра во вистинска перверзија. Кога влегов во пубертет насекаде ги забележував, посебно ми беше убаво кога одевме на базен во лето и имав можност да ги анализирам сите различни облици кои ги завземаат во костимите за капење. Ние бевме просечна фамилија, мајка ми Весна, татко ми Ќиро, мојот помал брат Стефан и јас Кристина. Некои од другите членови од фамилијата ги гледавме почесто а некои не. Како мојот вујко, братот на мојата мајка, Димитар, кој беше 10 години постар од мене, а од мајка ми доста помлад. Кога наполни 18 години се пријави за војска и после некое време стана професионален војник. Беше испратен во друга држава и таму беше со години. Јас го паметев како мало слабо дете со бубулици, не знам зошто. Едно лето, многу жешко беше, за време на летниот распуст си дојдов од кај другарка и слушнав гласови во дневната соба. Тргнав да видам кој е, знаев некои гости ни дошле и си реков да се поздравам. Во дневната беше седнат војник, висок огромен маж кој изгледаше страшно со неговото огромно тело и војничката униформа. Мајка ми кажа гласно: -Кристина, знаеш кој е ова? Јас и одговорив: -Мислам дека знам, ти си вујче Диме така? Тој одговори со најдлабокиот најсекси машки глас што сум го чула: -Да Кристинче, јас сум, мислев нема да се сеќаваш на мене. –Стефан не се сеќава. Од некоја причина нозете ми затреперија, целата поцрвенев, не ми се веруваше на она што го гледав. Бев затрескана во него од првиот момент. Не го паметев како толку згоден и мажествен. Седнав со другите во дневната и го слушав како зборува за неговите авантури во војската. Никој дома не знаеше дека си дошол дома. Сакал да ги изненади па прво дошол кај нас. Колку повеќе зборуваше толку повеќе ми доаѓаше некоја топлина меѓу нозе. Мојата невина пичка беше влажна како никогаш до сега. Отидов до тоалетот да се средам и размислував. Размислував за мојот дечко со кој до сега не сме имале секс, па ниту ми барал а и јас самата не сакав. Отсекогаш ме палеле постари мажи а и не сакав да ме мисли дека сум курва. Иако во душата се чувствував како таква. Тој беше во Германија за време на летниот распуст и да сакав нешто секси да правев немаше да можам со него. А од умот не ми излегуваше мојот вујко, добивав јака желба да го видам гол. Барем на момент. Досега не сум имала никакво искуство, освен што си играм кога сум дома сама. Сум пробала секакви работи, но решив да останам невина, бидејќи ми беше срам. Така да кога си играв со разни предмети дома ги ставав во газето, а не во пичката. Имав скриено лубрикант во собата и често пати знаев да си ставам краставица со кондом подмачкана во газето и уживав. Решив ако имам секс во никој случај тоа да не биде вагинален. Кога се вратив во дневната мајка ми ме праша дали би ми сметало Диме да спие со мене во соба, бидејќи креветот е од спална, доста голем а во другите соби нема место а не било добро да се здрвува на каучот во дневната. Во тој момент мислев ќе се онесвестам. Знаев дека шансата ми е сега и можеби нема да се повтори пак. Вечерта продолжи и сите се напија доволно и дојде време за спиење. Го однесов вујко ми во мојата соба, која имаше и сопствено ВЦ. Знаев дека шансата ми е сега и го реков дека ако сака да се истушира има топла вода. Ми одговори дека сака и почна да се соблекува. Она што го извади од под униформата за малку што не ми даде инфаркт. Мускулесто тело со огромни мускули јасно дефинирани и градите и стомакот прекриени со прекрасни влакна. Сакав во тој момент да му се фрлам, ама издржав. За жал долниот дел не го соблече и замина во бањата. Додека се тушираше размислував како да ѕирнам во бањата и да го видам скроз гол, но знаев дека е невозможно. Кога излезе од бањата ми рече дека уште го држи алкохолот и дека ќе заспие без проблем. После него јас влегов во бањата и се средив и размислував што да ми биде следен потег. Кога се вратив во собата тој беше заспан. Беше легнат на грб и носеше само боксерици на него поради жешкото време. Тој беше покриен со негов чаршав, за мене имаше друг. Кога легнав во креветот бев премногу напалена. Почнав да се допирам по градите кои ми беа со солидна големина, и брадавичките кои ми беа многу тврди. По малку го допирав и клиторисот на моето избричено пиче, но не сакав да свршам прерано. Вујко ми очигледно беше заспан и се решив да го тестирам. Го допрев за раката но тој продолжи да ‘рчи. Го допирав и на други места без никаква реакција. Знаев дека сега е моментот. Морав да одам кон следниот чекор, па што сака нека биде. Бев многу возбудена. Посегнав по делот меѓу нозете. Преку чаршафот не се познаваше но она што го почувствував беше огромно. Пенисот беше мек но видно голем. Јајцата исто така Морав да го видам на голо. Имав запалено слаба светлина и полека го тргнав чаршафот од неговото тело. Курот му изгледаше магично во неговите сиви боксерици. Почнав пак да го допирам, но сфатив дека мојот допир има реакција врз курот. Си помислив сигурно сите години во војската, без женски допир си го направиле своето. Се восхитував на неговите влакнести гради, на неговите стомачни мускули. Нежно го допирав на секаде, сакав да ги почувствувам. Но делот кој најмногу ме интересираше беше едвај покриен со неговите боксерици. Пичката ми вриеше, течеше сокови какви до сега не потекле од неа. Почнав полека да му ги вадам боксериците. Беше тешко посебно со неговата тежина. Успеав да ги симнам до колената и она што го видов ме фасцинирање. Мојот прв кур. Огромен а сеуште не беше надрвен. Јајцата беа исто така огромни меснати, претпоставува полни со сперма. Којзнае кога имал секс за последен пат. Не беше многу влакнест, како да бил бричен пред некоја недела. Изгледаше совршено. За среќа сеуште‘рчеше. Јас морав да го пробам тој кур. Се доближив полека, со голем страв и возбуда и конечно стигнав до главчето. Го земав во уста. Почнав да го шмукам. Првата реакција ми беше чудна, не знаев што да очекувам. Како да гризам големо парче месо во уста. После неколку секунди почна да ми станува убаво и да уживам. За ова сум створена. Конечно дојдов до кур. Толку бев занесена што не сфатив дека со моето дудлање сум го довела курот во целосна ерекција. Изгледаше страшно. Имав метро во фиока и решив да го измерам. Цели 21 цм. А дебелината беше приказна сама за себе. Сигурно подебел од зглобот на мојата рака. Бев фасцинирана. А вујче Диме не реагираше, сеуште ‘рчеше. Самодовербата ми порасна и решив да го примам во мене. Не сакав да ја изгубам невиноста на ваков начин па се решив да го примам во газето. Бев веќе спремна, во ВЦ-то убаво се средив, како да знаев дека ќе дојде до вакво нешто. Го подмачкав газето и неговиот кур тврд како камен и му се качив. Полека го допрев неговиот кур до моето тесно дупче. Тешко беше, пробав неколку пати и конечно глават ми влезе во газето. Болката беше јака, но мојата волја беше уште појака. Полека ми влегуваше милиметар по милиметар. Кога најтешкиот дел влезе наеднаш се набив на курот до крај. Вујко ми испушти мал звук во тој момент. Иако спиеше знаев дека му е убаво, но ми беше страв да не ме фати. Газето ми се стегна и почнав да се нишам нагоре надоле. Уживав, конечно имав кур во мене. После некое време осетив дека вујко ми почна да ги мрда колковите иако ‘рчеше јако. Почнав да се набивам јако на неговиот дебел кур и во еден момент вујко ми почна да стенка јако и да свршува во моето газе. Тоа ме доведе до лудило и како што ја допирав мојата пичка почнав да прска сокови врз телото на мојот вујко. Такво нешто не сум доживеала. Оргазмот беше толку интензивен што едвај успеав да се смирам. Бев преморена, набрзина средив се и си легнав во креветот. Иако бев многу еуфорична, штом легнав заспав.

Наредното утро вујко ми стоеше.... (продолжува)
 
Член од
2 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
54
Тешки времиња втор дел


Животот знае да не крене, да не спушти, да ги стави работитенa свое место, онака кога најмалку се надеваме. Животот е еден,и вреди да се живее.

Откако се посексавме со Ѓурѓа, некако се ни се потсмири. Таа почна малку повеќе да ме почитува, а на мене ми требаa неколку дена да се навикнам на новонастанатата ситуација. На никого не кажав што ми се случи, дека ја ебев мојата 38 годишна потстанарка, сепак, сеуште не ми беше се јасно,како и што понатака, ама знаев едно. Дефинитивно ќе продолжам да ја ебам, секогаш кога ќеми се посака.

Влегов во станот, тоа попладне, и од врата извикав:

-Ѓурѓо, кај си ? Донесов храна, доаѓај да ми помогнеш ... –

Таа се појави од кујната, и ги зема кесите. Насмеана, ме погали со нејзините цицки по моето торзо, како што правеше секогаш кога ќе се разминевме. Ги стави намирниците на маса и во моментот се поднаведна. Јас стоејќи позади неа, ја стиснав за газот, и се насмеав.

- Охо, хахаха.. – изусти таа, -зарем дојде време за киријата ....- се насмевна и ме погледна преку рамо, полека мешајќи со газот.Јас ја бакнав, ја плеснав за газот, и и прошепотев:

- Ѓурѓице, ебачице - ја плеснав уште еднаш, и се завртев, - ајде да јадеме- и реков. Таа ме погледна малку разочарано и седна да ја мести масата.

Ручавме, двајцата некаде замислени, во тишина. Најпосле Ѓурѓа прозборе:

- Знаеш ... маж ми беше импотентен – рече.

Јас подзастанав со јадењето и почнав да ја слушам. Таа продолжи:

- Не ме ебеше воопшто, дури ни првата браќна ноќ. Изгорев. Млада бев, убава, а тој ништо не правеше. Имаше проблем а не го решаваше. На крајот се удави во алкохол, а мене ме остави сама. Сега младоста ми помина, а поштено не се ни изебав.Затоа ти се понудив така пред некој ден, ми требаше тоа, навистина ми требаше....-

Ја погледнав и ја погалив по раката.

- Не знаев – и реков, - ама, тоа е сега позади тебе. Еве си сега тука, животот е пред тебе, можеш се да надокнадиш. Што те спречува, нели? –

- Ех, што – се насмеа, -па не знам ти како ќе ме прифатиш. Малку сум постара од тебе, брзо ќе ти здосадам. А и не сум којзнае колку искусна, имам голема желба за ебење, само тоа ми е во памет, ама слабо сум имала можност да се засладам со добар секс, а сега ти види ...-

Затоа беше тесна пичка, си помислив. Завршував со јадењето, и и одговорив:

-Ѓурѓо, за тоа дека ќеми здосадиш, ама ич да не береш гајле, тоа нема да се случи. А, за другото, уште помалку да береш гајле, ако се има желба, со маж покрај тебе, искуството само ќе си дојде. Ќе набиеш ти километража со мене, во тоа биди сигурна....-и реков и се преместив од масата на каучот. Таа насмеана, очигледно задоволна од одговорот, тргна да го собере јадењето од масата.

Попладнето полека проаѓаше.Ме фати дремка и заспав на каучот, ама после некое време ме разбуди галамата од телевизорот. Ѓурѓа гледаше некое глупо шоу и гласно се смееше. Ја погледнав и ја прашав:

- Ќе седнеш до мене ? -

Таа ме погледна, и сеуште гледајќи во тв-то, дојде до каучот. Се припи до мене, се допиравме со газовите, таа сеуште гледаше и се смееше. Решив да ја оставам да го догледа шоуто. Откако заврши, ме погледна и рече:

- А, ? Зошто ме викна, што сакаш од мене ?- насмеано изусти.

- Што би направила за мене ?- ја прашав.

Малку збунето ме погледна, па се поднасмеа, ја свати играта. Рече:

- Би направила СЕ, што ќе ми речеш се ќе направам, - ме погали по градите и ме залапа. За првпат се лапавме, како тинејџери, јазиците ни се плеткаа, се лигавевме еден врз друг. Кога прекинавме, ја прашав:

- Си пушела кур некогаш?-

- Не – ми одговори.

- Сакаш да пробаш?- ја милував по бедрата.

- Сакам-рече.

- Ајде тогаш, соблечи ми ги панталоните и гаќите.-

Ѓурѓа силно воздивна, образите и поруменеа, се гледаше дека се возбуди. Итро, набрзина ми ги откопча фармерките и нестрпливо ми ги слече со се гаќи. Мојот кур скокна надвор полуподигнат. Таа широко ги отвори очите и го гледаше неколку секунди. Изусти:

-Ама е добар, не го видов убаво досега – насмеано рече.

-Пипни го, погали го, играј си со него,за тебе е тој – насмеано и одговорив. И двајцата се смеевме и се радувавме на сексуалната игра.

Почна да го гали нежно, со врвовите на прстите, да го милува од коренот кон врвот, па со показалецот да кружи околу главчето, го нишаше лево-десно, а тој постепено се креваше.

-Да го стиснам ?-ме праша.

-Фати го со раката, и оди нагоре- надолу.Еве ќе ти покажам,- и реков и го продркав курот полека, за да види. Потоа и ја зедов раката и ја наместив. Почна таа да дрка. Јас ја пуштив раката и и ја кренав полека сукњата. И го напипав меѓуножјето. Овојпат носеше гаќи. И ја погалив пичката преку нив. Таа насмеана продолжи да ми го дрка курот, образите се повеќе и се црвенеа, подлабоко дишеше, се возбуди. И реков:

-Сега, излижи го, како сладолед -. Таа веднаш се наведна и го испружи јазикот, со врвот помина од коренот до главчето.Мене шилци ми поминаа низ цел рбет, ме преплави сласт.

Ѓурѓа ме погледна, насмеана ме праша:

-Добро е вака? –

-Да, супер е, одлична си- со полузатворени очи и реков, - само продолжи така -.

Се наведна повторно и продолжи да го лиже курот. Мене раката ми луташе низ нејзиното меѓуножје, ги чувствував влакната од нејзината пичка преку ткаенината. Неколкупати го излижа, и ја кренав главата и и реков:

-Сега стави го во уста и лижи го главчето со јазикот- . Таа веднаш го направи тоа. Прво го погледна, се наведна, и главчето исчезна во нејзината уста. Осеќав како кружи со јазикот, и тоа ме излудуваше. 15-тина секунди го правеше, па се исправи и ме погледна. Ме праша:

-Ти се допаѓа ова, да продолжам? –

-Да, супер е, - и реков – сега голтај го целиот, колку што можеш, и ваѓај го, исто како да ме ебеш, ама со уста –

Таа насмеано рече:

-Значи вака изгледа пушење кур, ми се свиѓа- и го голтна до половина во уста.

Да ..., Да, вака е .... ООО ДАААА..... –изустив, а Ѓурѓа ми го голташе курот.

Искрено, имав заборавено кога последен пат некоја ми го пушела, се насладував, се радував на Ѓурѓа што дојде во мојот живот. Таа скоро цел го ставаше во уста, го ваѓаше, па следниот пад се обидуваше уште подлабоко, и така се додека еден момент не се подзадави. Го пушти и се насмеа.

-Ти реков дека сум неискусна -, рече, а солзи и подизлегоа од очите додека поткашлуваше.

-Фантастична беше, има време, уште ќе имаш прилика. Стани сега, исправи се.- и реков, седнат на каучот, додека курот ми стоеше исправен како бандера, и наросен од плунката на Ѓурѓа.Таа,гледајќи го, стана.И реков:

-Соблечи се, сакам да те видам гола-

Се пододалечи од мене еден чекор и почна да ја слекува маицата, заедно со неа и јас ја слеков мојата и останав гол. Таа насмеана ме гледаше и го слекуваше прслукот. Испаднаа двете цицки, квалитетни топки, со кафени брадавици на средина на секоја, ситни брадавици,како на девојка. Ја слече и сукњата, и веднаш потоа и гаќите. И блесна гола пичката, забрадена со црни влакна, наросена и влажна.

Застана пред мене. Навистина добро изгледаше за своите години, немаше сало никаде, се и се нишаше по малку, бели како снег цицки и газови, коса до рамењата, прави нозе. Вистинска средовечна жена. Ја прашав:

-Сакаш да се дупиме?-

-Сакам бе, будала – сосем попалена ми рече,и брзо, скоро со трчање ме опчекори – САкам да се дупиме, зошто сум пред тебе гола ....-

Ми седна на препоните и итро се приближи кон курот со пичката. Почна несмасно да се мести, се обидуваше да го стави во неа, очите и беа подзатворени, носниците раширени, лицето жар црвено.

-Чекај .... и реков.

-Неможам, не можам да чекам,- во транс ми рече, - Еби ме, те молам еби ме, стави ми го, стави ми го одма, не можам, го сакам,сега го сакам.....- зборуваше и се насадуваше на курот.

Јас го фатив со раката и го наместив на усните на пичката, маклу го протрљав, и и реков:

-Еве ти го Ѓурѓо, наместен, повели седнувај......-

Таа ме погледна со заматен поглед и следниот момент силно се наби на курот. Извика:

-ОООООоооооо....... ооххххх.... ааааааадаааааа....-

Неколку секунди седеше насадена на курот, со целата нејзина тежина потпрена на мене. Нозете и беа широко раширени и свиткани во колената, цицките ги притискаа моите гради, а главата и беше потпрена на моето раме. Мислам дека неколку секунди не беше свесна за себе, ја обзеде силна страст. Се крена и потоа пак се наби, така уште неколку пати, па силно замеша со колковите, со курот во нејзината пичка, и почна да се тресе, скоро да се исплашив. Силно извика:

-АААААААААаааааа.....аааааааааа...ооооххххх.....тооооооаааа.....даааааа......даааааа....дддааааааааа......ооооххххх......!!!!!!! - силно сврши.

Се поврати постепено после десетина секунди, задишана и насмеана ме праша:

-Што ќе правиш ти со мене ваква, а? –

-Се што сакам, Ѓурѓо, се што сакам- и реков и полека,колку што можев, се набивав одоздола.

-Се што сакаш- ми рече, и со рацете ме галеше по лицето, почна полека да меша.

Почнавме да се ебеме, Таа ме јаваше а јас ја стискав за газот. Имаше убав округол мек газ, како што кажав, бел како снег. Полека забрзувавме, почнавме да се потиме и да се лапаме. Јазиците, и курот и пичката ни беа споени, се ебевме и горе и доле, мојот јазик беше длабоко во нејзиното грло, а мојот кур длабоко во нејзината пичка. А, каква само пичка имаше, и како само пулсираше кога свршуваше.

Ме јаваше така некое време, почувствав дека е време за промена на поза. Време беше за добрата стара мисионерска. И реков:

-Исправи се, сакам да легнам врз тебе, -

Стана полека и се исправи, се исправиви јас и се прегрнавме. Повторно се залапавме, исправени. Ѓурѓа цела сјаеше. Насмеана од уво до уво, послушно легна на каучот, и широко ги рашири нозете. Светна влакнестата пичка, малку подраширена, и влажна како да ја туширала. Легнав над неа, курот сосем лесно склизна во пичката, веднаш се споивме. Ѓурѓа ги смести нејзините пети на мојот газ,нејзините раце под моите пазуви и мојот јазик во нејзината уста. Почнав да ја ебам.

Прво полека, нежно. Овојпат сакав да се докажам, сакав барем уште еднаш да сврши. Потоа полека забрзав. Како што ја бодев побрзо, таа престана да ме бакнува, и почна да стенка. Шепотеше:

-Ајде ебачу, еби ме, растури ме, твоја сум, еби ме, еби .....-

Почнав посилно да ја пумпам, таа уште поцврсто се притисна во мене, цицките и беа сосем залепени за моите гради. Ја ебев а таа стенкаше:

-Оф....оф....оф....аааах....ааах....ооох....колку е убаво.....оооох....-

Пичката почна да и прпори, и се наполни со гасови. Тоа додатно ме напали, веќе ми вриеше крвта. Почнав се посилно да ја ебам, таа скоро врескаше. Извикав:

-Ѓурѓо, свршувам, не го ваѓам,.... многу ми е слатко..... не можам ...-

-Не го ваѓај, не....не.... сврши во мене, наполни ме..... наполни ме ....- молежливо извика и таа.

Се набив уште неколку пати и извикав:

-ААААААААааааааа.....аааооооооаааааа.....Ѓурѓооооооо........ебачицееееееее.......ааааа......оооххххх.....оооохххххх......

Таа врескаше, со сите сили грабната за мене:

-ООООООооооооо ....... ооооооофффффоооо......ебачууууууу......ебачуууууу......оооооООООООхоооооо....-

Од мене бликна вулкан, а Ѓурѓа како струја да ја имаше погодено. Не знам колку време свршував, ниту колку семе исфрлив, ама сосем се испразнив. Од нејзината пичка се цедеа сокови, се тресеше целата и гласно се смееше.

Лежевме некое време така еден над друг, се додека курот, омлитавен,не испадна од пичката. Тогаш полека се прибравме. Погледнавме надвор, скоро се имаше смрачено. И реков:

-Си за заеднички туш?-

-Може- рече.

Одејќи накај купатило ја погалив за газот и приметив две раце исцртани на двете газници. Се насмеав и си помислив, онака победнички, уште колку ли ќе ги стискам. Влеговме во купатилото и ја пуштивме водата.
 
Член од
2 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
54
Мајсторски Хепиенд

На огласната табла пред една локална фирма стоеја неколку отворени огласи, се бараа работници. Мене работа ми требаше повеќе од воздух, немав скршен денар, перспектива нула, само што знаев дека во 99% овие огласи се наместени. Сепак, да си ја исчистам совеста, да не бидам како оние што бараат работа, а бога молат да не ја најдат, отидов.

Редица како во амбуланта, уште рано од сабајле. Си земав број за интервју, и седнав да чекам. Го прегледувам така моето ЦВ, чусто да утепам време, читам, 25 годишен електричар, 3 години работно искуство, англиски, возачка, одличен ученик, мотивиран и вреден работник. Мед и млеко, сето тоа ставено на хартија. А како тоа седам без работа? Одговорот е: немам врски, нема кој да ме гурне, протне низ редот, и да ме препорача. Сам сум на себе оставен, здрав - прав млад човек, без девојка, без кола, без свој стан, кој сеуште живее со родителите. Како што кажав, никаква перспектива.

Одеднаш во ходникот се втурна една средовечна жена, брзајќи зеде број, на лицето и се гледаше загриженост да не касни, и кога се заврте наоколу и свати дека сеуште трае интервјуто, со олеснување подзапре. До мене имаше слободно место, срамежливо ме праша дали смее да седне, и се смести на клупата.

Ја измерив под око. Не требаше многу да сватам дека е уште побезнадежен случај,дури и од мене. Стари рамни кондури, дебела долга сукња, кошула закопчана до вратот, косата несредена, пуштена, и досегаше до раменици. Се гледаше дека е сиромашна, сета облека и беше стара, хулахопките на едно место малку подискинати, се обидуваше да ги прикрие, евтина шминка и евтин парфем. Сепак, некако ми запна за око. Којзнае, можеби пропалитeтите се привлекуваат едни со други.

Не знам што ме натера, ја прашав за што конкурира. Срамежливо ми одговори:

-За хигиеничарка, ако има можност и за магационерка – тивко прошепоти, како да се плашеше да не слушнат другите.

Неколку минути не зборуваше, а потоа одеднаш ...... почна да зборува. Како навиена, се ми раскажа, сосем се отвори. Ми кажа дека се вика Трајанка, ама сите ја знаат како Рајка. Дека има 40 и нешто години,живее сама откако ја оставил мажот, и дека преживува од неговата алиментација која е толку мала и толку нередовна, така да едвај крпи крај со крај. Раскажа дека одамна бара работа, ама никако да најде. Ми легна некако муабетот, и се отворив и јас, и кажав дека и јас сум во лоша финансиска состојба, дека зависам сеуште од моите родители, дека сум одличен електричар ама немам грб, не сум татин син, па ете сум тука, заедно со неа, молам за работа. И двајцата се сложивме дека нема да бидеме примени ама сепак ..... мора да се надеваме.

Ме повикаа и отидов во канцеларија, поразговарав, им го оставив ЦВ-то,и заминав. На излегување Рајка ме замоли да ја причекам надвор, ми рече дека и треба услуга. После половина час излезе и таа, се тргнавме настрана и ми рече:

-Имам мака со електричниот шпорет дома, ама немам пари да викнам мајстор. Ако можеш, дојди да го поправиш, ќе ти платам другпат, или и јас ќе ти направам услуга, како сакаш ти ..... ќе може? –

- Може, зошто не, и онака немам никакви други обврски, да земам алат и идам – и одговорив.

Ми ја даде адресата, испадна дека живее неколку блокови до мене, и ми рече дека ќе ме чека. Отидов до дома, зедов што ми требаше, и се упатив кај Рајка.

Лесно се снајдов. Живееше во зграда на поткровје, во гарсониера. Дотрајана зграда, стар лифт, сивило. Звонев, ми отвори, сеуште се немаше преслечено. Внатре се беше старо, ама барем беше чисто, уредно. Една широка соба, распоредена во г буква, ходник и купатило. Рајка срамежливо ми кажа дека и бојлерот не и работи, ако може и него да го погледнам. Се фатив за работа.

За нејзина среќа, проблемот беше кај осигурачите, заменив неколку и се проработе. Рајка ептен се израдува. Отиде да се преслече во дневната додека јас ги проверував останатите осигурачи во ходникот.

Занесен во работата, случајно се завртев, и ми падна вилицата. На огледалото во ходникот се гледаше Рајка, нејзиниот одраз, ја гледав како се пресоблекува. Ја имаше слечено кошулата, беше по градник. Ја соблече и сукњата и остана во хулахопки и долен веш. Беше полугола и изгледаше фантастично. Округол широк газ, прави нозе, големи цицки. Подржеќа 40 годишна жена во живот немав видено. А, во следниот момент таа го соблече градникот.Цицките и беа големи, сразмерни со газот и воопшто не и беа спуштени, имаа румени кругови со брадавици на средината. Устата ми се исуши од возбуда, а гаќите ќе ми експлодираа. Таа ја подаде раката и дофати еден баде мантил, го облечеи го заврза. Тогаш и јас се завртев и продолжив со работа, правејќи се дека ништо не сум видел.

Рајка дојде до мене и ме праша:

-Кафе ...?-

-Може, - и реков – послатко,ако не е проблем –

- Не е проблем, и јас такво пијам. Заврши и дојди – рече и се заврти. Ја посматрав, а во мозокот ми беше хаос. Си мислев, што да правам. Немав ебено, можеби од матурска вечер па навака, ама дали да пробам,како ќе ме свати.Абре будала, како ќе те свати, едвај се познавате, и да те избрка, не губиш ништо, зборуваше ѓаволот во мене. Ме оттргна од мислите Рајка кога повика:

-Ајде, готово е кафето - . Дојдов во дневна.

Опуштено разговараше, ми раскажуваше некои случки, на што воопшто не обраќав внимание, само посматрав во цицките, кои сосем малку се назираа. Го испив кафето и станав, а таа, онака невино ме праша:

-А сега, за плаќање, како .... ? –

Тоа беше искрата, нешто во мене експлодира. Разумот во тој момент ми се исклучи. Станав и јас и реков:

-Вака -.... Го грабнав каишот и го одврзав, а следниот момент алчно ја грабнав за цицките, почнав да ги месам. Таа извика:

-Амаааа..... – и се отргна изненадено.

Јас истиот момент ја фатив за рамениците и ја повлеков назад кон мене, ја завртив, и од позади ја грабнав за цицките, ја притискав на газот со мојот кур, кој како шило ја бодеше преку панталоните. И ги месев цицките а таа цвилеше:

-Лелееее ..... што правиш, еј ....... лелеее .....- ама, не се бранеше. А и да се бранеше ќе и беше се залудно, јас изгубив контрола. Почнав да ја бакнувам по вратот, од едната па од другата страна. Следноит момент ја гризнав нежно за усната школка, и истовремено со едната рака ја грабнав за пичката преку долниот веш.

Тоа беше нејзината слаба точка, тогаш се скрши. Цвилењето се претвори во страсно стенкање а со газот осетно почна да меша на курот, се дразневме преку алишта, таа полугола а јас облечен. Се префрлив на другото уво, и со раката и ја милував пичката, се чувствуваше преку ткаенината дека е влакнеста. Ја пикнав раката во гаќите и ја напипав, осетив, меко како перниче, руно, наросено со течност. Кога го направив тоа Рајка се испрчи малку со газот, се поднаведна, изусти едно слатко:

-Ооооохххх ....- и се оттргна од мене за да се заврти следниот момент. Ме погледна во очи и ме праша:

-Сакаш ....? –

-Сакам .... –и одговорив.

-Ајде .... – рече и го соблече мантилот, го пушти да падне на земја.

Беше црвена во лицето, со замаглен поглед. Набрзина ги грабна гаќите и сосе хулахопки ги соблече, остана сосем гола. Се врати назад неколку чекори, легна на троседот и ги рашири нозете. Ништо не зборуваше, само ме посматраше.

Јас набрзина ги соблеков блузата, фармерките, чорапите, и на крајот гаќите, за неколку секунди останав гол. Курот ми стрчеше нагоре пукајќи од цврстина, главчето се сјаеше. Дојдов до неа, се наведнав, а таа се придржуваше за креветот, очекувајќи го слаткиот убод.Пичката и беше сосем влакнеста, на средина се назираше отворот. Го наместив курот, осетив влажност на главчето, и повеќе немаше враќање. Го пикнав внатре, лесно влезе сосем до крај, беше широка. Таа ја отвори устата и изусти:

-ААААааа..... – ја стави едната рака на мојот грб, нозете ги рашири најсилно што можеше и ги подигна на мојот газ, ги потпре петите на мене. Почнавме да се ебеме.

Ја пумпав полека додека ја гледав во очи, таа со подотворена уста длабоко дишешеи по малку мешаше со пичката. Од убод до убод забрзував, се посилно и побезмилосно. И двајцата почнавме да стенкаме, троседот почна да чкрипи, се гледавме во очи и се ебевме. Еден момент Рајка го тргна погледот и ги затвори очите, тивко простенка и ме притисна силно кон неа. Тивко сврши, срамежливо, мене ми беше толку убаво што одвај го приметив тоа. Јас бев на седмо небо, уживав максимално.

Забрзав уште повеќе, Рајка се потешко дишеше и гласно стенкаше. После неколку силни убоди подзапрев и се кренав од неа. И реков:

-Натрти се .... - . Таа само послушно се заврти, потпрена на раце и коленици, малку ги подрашири нозете и ми го понуди газот. Пичката и се сјаеше, само го потпрев курот и веднаш го прими. Леле, каков газ имаше, округол, масивен, и светеше испотен , од грбот и се цедеше пот, се нижеа капки и се слеваа по газот, кон пичката и додатно не влажнеа. Ја грабнав за газниците и почнав силно да ја пумпам, сосем безмилосно. Ништо не чувствував, мозокот ми беше сосем исклучен, се разбуди животното во мене.

Силно го набивав курот во влажната пичка, телата ни шлапкаа, се ебевме и стенкавме. Ја грабнав за цицките и уште повеќе забрзав, Рајка почна да испушта крикови:

-Ааа..... Ааа.....Оооо...Оооо...Аааа .....-

Почна да ми се магли пред очи, ми доаѓаше оргазам. Ја набодев силно уште два-три пати и го извадив курот, го потпрев на нејзиниот газ и испуштив неколку млазеви сперма.

Исцрпени, и двајцата паднавме на креветот, сеуште бев над неа, спермата се размачка на нејзиниот грб и мојот стомак. Земавме здив. Рајка прва прозборе:

-Леле ..... како само ме изеба ....-

-Фантастично беше – и одговорив – незаборавно.

Полека станавме и насмеани влеговме во купатилото, се измивме и се облековме. Потоа испивме уште едно кафе, разменивме броеви, и си заминав. Беше доцна попладне кога се прибрав дома.

Бев задреман кога ми пристигна порака на мобилниот, ме оттргна од дремката. Погледнав низ прозорот, надвор беше темница. Ја погледнав пораката, беше испратена од Рајка, Ја прочитав и се насмеав. Гласеше:

-Ми прегоре осигурач повторно ..... ха ха ха ха ха ..... доаѓаш ???.

Ја земав јакната и излегов.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom