Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе, овој Sweeting знае друг удар во тенисот, освен passing shot? :facepalm:

Јас знам оти, оти си хејтер :D

Добро ај некој нека ми објасни што е со овој скапан кров на централниот терен? И вчера и денес коа заврна не го затвараат. Еве сеа Возниацки со Тамира Пашчек би требало да игра без разлика на тоа што врне али еве нема никаков знак дека мечот ќе продолжи.

Мора Андреев да му земе сет на Истомин, не верувам да издржи цел натпревар ист ритам...па после уште Ноле - и да се опариме.:D

Добро ај некој нека ми објасни што е со овој скапан кров на централниот терен? И вчера и денес коа заврна не го затвараат. Еве сеа Возниацки со Тамира Пашчек би требало да игра без разлика на тоа што врне али еве нема никаков знак дека мечот ќе продолжи.

Изгледа е потребно малце време за да се затвори кровот, на официјалната страна на Вимблдон пишува само на тој меч In Progress, а сите други дека се прекинати, би требало секој момент да продолжат

Кровот се затвара за околу 10-15 минути, и уште толку минути се потребни за да се среди потребната вентилација и што ти знам, за да се дојди на исто ниво како и пред да се затвори кровот, па потоа се стартува со мечот.

AwZyxyLCEAE5dzK.jpg

Изгледа е потребно малце време за да се затвори кровот, на официјалната страна на Вимблдон пишува само на тој меч In Progress, а сите други дека се прекинати, би требало секој момент да продолжат
Значи живи глупости, пола саат се губи за да се спушти кровот и да се нагоди вентилацијата. Во Хале за 88 секунди се спушта кровот, а на ваков Грен Слем мислам дека не им е во ред ваквата политика.

И уште врне ? има некоја информација дали воопшто ќе ги доиграат денеска или утре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom