Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека играат на терените на Queens за олимписките . тоа не е трева , тоа е МРАЗ. погледав 2 гема Цонга и Додиг и изгасив. Ако погодиш прв сервис 99 посто зимаш поен (n) Да вратиш топче со над 170 км/ч и да го добиеш поенот е Science Fiction !
Ова на Вимбдон денес шо го видов е кај кај понормално .

Гофин која детска фаца е човечее:Dкако 15 години да има....
Ама игра детево секоја чест:cuc: ,денес го уби во поим мочкото Томиќ.....си мислеше Томиќ со ваква игра пак да игра 1/4 финале,каде бе момче....?:D
Да беше повисок Гофин,и пред се поснажен со онаа техника шо ја има ќе котираше многу повисоко на АТП листата....ама има време за него,има 21 година....
И со онаа ситна конституција вади доста добар и пред се прецизен сервис,сервис на кој би позавиделе многу повисоки и поснажни тенисери...

Гофин која детска фаца е човечее:Dкако 15 години да има....
Ама игра детево секоја чест:cuc: ,денес го уби во поим мочкото Томиќ.....си мислеше Томиќ со ваква игра пак да игра 1/4 финале,каде бе момче....?:D
Да беше повисок Гофин,и пред се поснажен со онаа техника шо ја има ќе котираше многу повисоко на АТП листата....ама има време за него,има 21 година....
И со онаа ситна конституција вади доста добар и пред се прецизен сервис,сервис на кој би позавиделе многу повисоки и поснажни тенисери...
Леле не ми го спомнувај Томиќ жити се, само на него паѓам денеска:tapp:

Супер испаѓа до сега турниров..И денеска одлично, се според очекувањата! Алмагро се извлече, а разочаран сум скроз од Томиќ :facepalm:

Ајде утре Раониќ да го земе и третиот сет, не знам зашто ја прекинаа, имаше сервис за меч! Го имам - во гемови! И Корнет кај дамите, помалку гемови исто, 6:0, 5:5 во вториот сет, ако го освои, одлична сума ќе си подигнам утре :)
Вчера ги имав Типсаревиќ, Мајер, Андреев, Лисишки, Четковска и Симон на кој мечот му беше предаден! :)

Леле жити све немој само на ќи да ги сврстуваш :D

Дали истото го мислиш и после денешниот меч?

Не си единствениот :D И во добро и во зло, со друштво е полесно...

Се додека не освои Грен Слем мислењето за него не го променувам. Мислам дека и оваа година стасува максимум до 1/2 финале и толку од него.

Овој Флориан Мајер е ЖЕНАТА во машкиот тенис . од 3-1 во гемови во втор сет , 6-3 го изгуби сетот.

Ај некој линк од Троицки нека ми даде ако можи да најди

Лисицки и Јовановски играат одличен маратонски меч, моментално е 1-1 во сетови и 7-6 за Сабине во третиот. Јанко го изгуби првиот сет од Свитинг и има проблеми, Печнер и Маер играат 5ти сет.
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 15:12 ---
А иначе од вчерашното ливче само Вавринка ми остана али неам надеж ич, 40-40 на сервис на Мелцер и 5-4 за Австриецот во 5тиот сет.

^ притисок е увек на тој што сервира после пауза, имаш шанси

Разочаран сум од Спортклуб, наместо да гледаме како Федерер го гази на Фоџини, даваат Sweeting - Tipsarevic :facepalm:

Како и да е конечно Федерер игра онака како што јас сакам, БЕЗ КАЛКУЛАЦИИ! само да продолжи со ова темпо и против подобрите тенисери, и ќе бидам горд дури и да изгуби во понатамошниот тек од турнирот, нема чекање на грешка, нити тактики.....само агресии и винери на сите страни, тоа е тенис!!!!!!! :cuc:

Гледав на стрим, па ова беше мелем за очи да се гледа, pure class act!!!!!!

Па нормално е спортклуб да си го даваат Типсаревич

Овој Флориан Мајер е ЖЕНАТА во машкиот тенис . од 3-1 во гемови во втор сет , 6-3 го изгуби сетот.

Добро што му писнав , направи голем пресврт и победи.

цибулкова срцката ми отпадна (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom