Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Томич загуби од Давид Гофан. Значи уште еднаш Томич потврдува дека нема капацитет за да стане врвен тенисер, а додека неговиот противник од кого загуби денес е на доста добар пат да се пробие во тенискиот врв. Одличен играч е Гофан, многу ми се допаѓа, се надевам дека ќе има успешна кариера.
Денеска без поголеми изненадувања, барем сега за сега.
Море да му е**м јас на Томич све женско до седмо колено.

Го глеав уште вчера да го играм Томич против , ептен фаворит го имаа напраено , 1.30 му даваа. Гофан покажа дека може да игра и на други подлоги освен земја.
Сафарова изгуби , нешто не е во ред во последно време со неа , многу убедливо губи од кој стигне.

Златен РГ на Еуроспорт( на анг, гер) , кој ќе гледа на Спортклуб сега, уште не почнат Надал почна за српска репрезентација да кажува.:facepalm:

Златен РГ на Еуроспорт( на анг, гер) , кој ќе гледа на Спортклуб сега, уште не почнат Надал почна за српска репрезентација да кажува.:facepalm:

Абе и овие од Телма лузери.... како МТВ не го земе Вимблдон, барем тие имаат пари :D

Некој ме праша оти Венус ја нема во анкетата ? Дали си сигурен дека требаше да ја има ? После ова ? :))

Надал се мачи со Белучи, и сервира за тајбрејк во првиот сет. Единствено изненадување е одпаѓањето на Фелицијано Лопез, од попознатите да речам. Друг Лопез, Гарсија Лопез со Васелин играат екстра меч каде моментално има 5ти сет. За жал, Томич си замина пред време. Велам предвреме оти вистинските познавачи на тенис, знаат дека во детево има потенцијал, но не е искористен.

Кај дамите, ако кажам дека Сафарова одпадна, нема да биди изненадувње, особено и што ме напрај добитен во кладилница. 4.10 за победа на Бертенс, убајни. Со 250 едно Богоројче. Скијавоне, Квитова, Ѕвонарева сите одат понатаму. Од оние во живо, фаворитки, Серна води, Бартоли води....

На кратко, известување во живо, од терените низ Вимболдон.

Белучи :tapp:
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 17:19 ---
Гледај на Б92:icon_mrgr:

Овој е најглупавиот тенисер кој некогаш сум го гледал. Да имаше глупавоста мерна единица, Белучи ќе се викаше.

Повеќе од 3 гема, нема да земе до крај.

Овој е најглупавиот тенисер кој некогаш сум го гледал. Да имаше глупавоста мерна единица, Белучи ќе се викаше.

Повеќе од 3 гема, нема да земе до крај.
Сепак би се викала Мареј. :D

Не забегувајте оф топик со мерни величини и редруги теми на кои не им е местото тука.

Дали ќе сака некој да ми најде стрим од терен број 4 (Court 4). Се скапав од барање и не можев да најдам! :confused:

Дали ќе сака некој да ми најде стрим од терен број 4 (Court 4). Се скапав од барање и не можев да најдам! :confused:

Не сум сигурен дека тој терен е покриен со камери, моментално не се игра меч на него. Следен е Чилиќ - Штебе, кога ќе почне мечот ќе ставам линк во темава доколку има, но не верувам.

Му се извлече од 1-4 и еве го 2-0 во сетови и супер игра на крајот на вториот сет (само тоа го фатив). Тоа е тоа што се цени кај топ Роџер, Рафа, Ноле never giving up. Посебно Новак што го покажа тоа неколку пати последниве година дена :cuc:

Никад тенис веќе на тип 1,2 само +/- се играат. Ти ебам глупите 1.30 или ќе изгуби или 5 сета треба да го чекаш.:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom