Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
L

Löwe

Гостин
Томич загуби од Давид Гофан. Значи уште еднаш Томич потврдува дека нема капацитет за да стане врвен тенисер, а додека неговиот противник од кого загуби денес е на доста добар пат да се пробие во тенискиот врв. Одличен играч е Гофан, многу ми се допаѓа, се надевам дека ќе има успешна кариера.
Денеска без поголеми изненадувања, барем сега за сега.
Море да му е**м јас на Томич све женско до седмо колено.

А

Анноун

Гостин
Го глеав уште вчера да го играм Томич против , ептен фаворит го имаа напраено , 1.30 му даваа. Гофан покажа дека може да игра и на други подлоги освен земја.
Сафарова изгуби , нешто не е во ред во последно време со неа , многу убедливо губи од кој стигне.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Златен РГ на Еуроспорт( на анг, гер) , кој ќе гледа на Спортклуб сега, уште не почнат Надал почна за српска репрезентација да кажува.:facepalm:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Златен РГ на Еуроспорт( на анг, гер) , кој ќе гледа на Спортклуб сега, уште не почнат Надал почна за српска репрезентација да кажува.:facepalm:
Абе и овие од Телма лузери.... како МТВ не го земе Вимблдон, барем тие имаат пари :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Некој ме праша оти Венус ја нема во анкетата ? Дали си сигурен дека требаше да ја има ? После ова ? :))

Надал се мачи со Белучи, и сервира за тајбрејк во првиот сет. Единствено изненадување е одпаѓањето на Фелицијано Лопез, од попознатите да речам. Друг Лопез, Гарсија Лопез со Васелин играат екстра меч каде моментално има 5ти сет. За жал, Томич си замина пред време. Велам предвреме оти вистинските познавачи на тенис, знаат дека во детево има потенцијал, но не е искористен.

Кај дамите, ако кажам дека Сафарова одпадна, нема да биди изненадувње, особено и што ме напрај добитен во кладилница. 4.10 за победа на Бертенс, убајни. Со 250 едно Богоројче. Скијавоне, Квитова, Ѕвонарева сите одат понатаму. Од оние во живо, фаворитки, Серна води, Бартоли води....

На кратко, известување во живо, од терените низ Вимболдон.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Белучи :tapp:
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 17:19 ---
Гледај на Б92:icon_mrgr:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Овој е најглупавиот тенисер кој некогаш сум го гледал. Да имаше глупавоста мерна единица, Белучи ќе се викаше.

Повеќе од 3 гема, нема да земе до крај.

L

Löwe

Гостин
Овој е најглупавиот тенисер кој некогаш сум го гледал. Да имаше глупавоста мерна единица, Белучи ќе се викаше.

Повеќе од 3 гема, нема да земе до крај.
Сепак би се викала Мареј. :D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Не забегувајте оф топик со мерни величини и редруги теми на кои не им е местото тука.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Дали ќе сака некој да ми најде стрим од терен број 4 (Court 4). Се скапав од барање и не можев да најдам! :confused:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Дали ќе сака некој да ми најде стрим од терен број 4 (Court 4). Се скапав од барање и не можев да најдам! :confused:
Не сум сигурен дека тој терен е покриен со камери, моментално не се игра меч на него. Следен е Чилиќ - Штебе, кога ќе почне мечот ќе ставам линк во темава доколку има, но не верувам.

С

сашенко

Гостин
Му се извлече од 1-4 и еве го 2-0 во сетови и супер игра на крајот на вториот сет (само тоа го фатив). Тоа е тоа што се цени кај топ Роџер, Рафа, Ноле never giving up. Посебно Новак што го покажа тоа неколку пати последниве година дена :cuc:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Никад тенис веќе на тип 1,2 само +/- се играат. Ти ебам глупите 1.30 или ќе изгуби или 5 сета треба да го чекаш.:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom