Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ништо од повторната средба на Вимблдон со Мау
Ништо од 6400 денари за мене. Отепан сељак, 1 меч топка не искористи во 4 сет и 2 брејк топки на 5-5 во 5. сет.

Гулбис ЅВЕРИШТЕ!

L

Löwe

Гостин
Ништо од 6400 денари за мене. Отепан сељак, 1 меч топка не искористи во 4 сет и 2 брејк топки на 5-5 во 5. сет.

Гулбис ЅВЕРИШТЕ!
Гулбис беше тој што изгуби од Пецко во Дејвис Купот ? :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 20:23 ---
Не очекува супер интересен дуел во второто коло. Џокович - Харисон. Харисон многу пати сезонава докажа дека е одличен играч. Ако не се лажам на еден од мастерсите успеа на Федерер да му земе и сет и да игра уште еден тај брејк. Малце отстапува од таа Америчка школа која по дифолт има Јак сервис, силен форхенд, и подпросечен бекхенд. Харисон го има сето тоа само што неговиот бекхенд е далеку од подпросечен и има доста добра физичка подготовка. Типувам дека ќе земе барем еден сет против Џокович ако не и повеќе драми да направи.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Гулбис беше тој што изгуби од Пецко во Дејвис Купот ? :icon_mrgr:
.
Од Магдинчев изгуби 3-2. Неговите родители се најбогатите луѓе во Латвија, ја поседуваат најскапата авиокомпанија. Чоекот си оди по дискотеки до 5-6 сатот наутро, а во 11 му е мечот на програм :) Кога има ден и е расположен, ја сака победата.... е тогаш е многу опасен за сите :) Мислам дека на овој Вимблдон ќе оди далеку...

L

Löwe

Гостин
Од Магдинчев изгуби 3-2. Неговите родители се најбогатите луѓе во Латвија, ја поседуваат најскапата авиокомпанија. Чоекот си оди по дискотеки до 5-6 сатот наутро, а во 11 му е мечот на програм :) Кога има ден и е расположен, ја сака победата.... е тогаш е многу опасен за сите :) Мислам дека на овој Вимблдон ќе оди далеку...
Ауу цела историја си му ја научил :D А кој беше тој што изгуби од Пецко од попознативе некој?

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ауу цела историја си му ја научил :D А кој беше тој што изгуби од Пецко од попознативе некој?
Пецко го има тепано Андухар 6-2 6-3 на некој челенџер. Иначе Магдинчев го има тепано и Милер 3-2 во сетови во Дејвис Куп.

Алмагро губи 2-0 во сетови од Оливиер Рохус. Ми стои дека ќе има повеќе изненадувања денес............

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Мислење за Вавринка-Мелцер? Вавринка е подобар играч, во подобра форма и со подобар скор во меѓусебни, ама ова ќе му биде прв меч на трева годинава, а и денес некако многу изненадувања паднаа..

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Мислење за Вавринка-Мелцер? Вавринка е подобар играч, во подобра форма и со подобар скор во меѓусебни, ама ова ќе му биде прв меч на трева годинава, а и денес некако многу изненадувања паднаа..
Тепа Вавринка утре убедливо. Мелцер е пропаднат тенисер, не верувам на нешто повеќе од еден тешко извлечен сет. 3-0 или 3-1 на Вавринка.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Izvinete shto zamaram vaka, ama aj ako mozhe site rezultati od mashka i zhenska konkurencija da gi pishe nekoj.. Vchera me ostavivte bez odgovor ne bidete pederi 2 pati :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Abe znam da go otvoram toa, ama se nerviram, nema preglednost na telefonov i epten mi kochi.. aj kje vidam na eurosport xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom