Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Утре тепа Мареј. Ќе игра со 202,5% за да освои титула пред домашните навивачи, а и колку емоции ќе има само доколку го освои.
И 500% да вложи џабе ќе му е зошто за него, Роже е од друга планета, вонземјанец, со заби ќе го растргне!

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
И 500% да вложи џабе ќе му е зошто за него, Роже е од друга планета, вонземјанец, со заби ќе го растргне!
Премногу го потценивте Мареј, исто како што јас го потценив Федерер против Ѓоковиќ кој играше лошо во полуфиналето. Затоа не би сакал да коментирам, за жал нема да можам да го гледам мечот, само резултатот ќе го пратам, а доколку има интересна завршница ќе ја проследам кога ќе имам време :) Можно е да игра Федерер полошо од очекуваното, Мареј да блесне и ете ти сензација, па ништо чудно и 0-3 за Мареј.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Џокович изигра 2 јаки сета, и два други колку што можеше. Џокович има голем ментален блок кога игра вс сервери кои неможе да ги контролира со својот фантастичен ритерн, кога и да го доминира некој со сервиси (константо) се фрустрира, нервира, говорот на тело му се менува, и играта целосно му опаѓа, сервисот му ослабува, прави неизнудени и слично.

Доказ 1 - RG вс Роже.
Доказ 2 - IW вс Иснер.
Доказ 3 - Wimby вс Роже.
Доказ 4 - Синсинати вс Родик.

Од друга страна на Федерер му се случува истото ако изгуби неколку (добиени поени) кои потоа со помош на hawk eye, биде докажано дека треба пак да го изигра тој поен, т.е. дека се работело за аут..

Го мрзи системот на challenge, а уште толку повеќе се нервира кога да мора да изигира и да освои повторно веќе "добиени" поени. Токму ова беше и причината заради која го изгуби финалето вс Делпо USO, да не се случеше тоа, резултатот ќе беше 3-0 во сетови.

С

сашенко

Гостин
Интересни се фановиве на надал :icon_lol:
Тепал мареј оти ќе имало многу емоции и ќе вложел 200% а од друга страна најверојатно федерер ќе стој така нема да игра за да му го направи кефот на сите :pos:
Фановите на Надал или некој си дечко од форумов кој стварно сака Мареј да победи а иначе си навива за Надал?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Go Murray

Фан на Арсенал е мора да го подржам денес иако секогаш сум бил за Федерер :D

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Возбудата расте, на женска ми и касне. :icon_lol:

С

сашенко

Гостин
Ја погоди сликата со Перси, сите за предавник го сметаат сега :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

:pos::pos::pos:

Нема везе Роџер само беше на шетање на Емирати не навива за нив барем нема јавно кажано. Мареј има признаено дека навива за Арсенал :)
--- надополнето: 8 јули 2012 во 14:18 ---
lol! ти не си вистински фан :(
I know :(

Ама ете денес ми дојде да навивам за Мареј против Федерер иако до сега неам навивано против Роџер :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Надал е докажан Мадридиста бре, што прават вакви срања...:D

Инаку денеска не ми е за верување дека Мареј ќе тепа, ама ептен ќе ми го напрај ќејфот ако ме демантира.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

Инаку денеска не ми е за верување дека Мареј ќе тепа, ама ептен ќе ми го напрај ќејфот ако ме демантира.
Не е фотошоп сликата ако алудираше на тоа, стварно ги има носено овие :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Шорцевите од Реал му се за перење, затоа.:D

Уште 30 минути, ех ништо. Ќе го пратам резултатот преку мобилен, во случај да дојде до петти сет, се враќам од на плажа, додуша ќе се стемни додека дојде до петти сет, така да... :D

Што околу ова, може да бидне нешто во рамстор киното да се гледа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom