С
сашенко
Гостин
Да ја префрлат кај мажите у топ 10 ке влезе и ке игра гренд слем финалињаЖиво ме занима дали на некој машки тенисер му стиска да игра против нејзе
Да ја префрлат кај мажите у топ 10 ке влезе и ке игра гренд слем финалињаЖиво ме занима дали на некој машки тенисер му стиска да игра против нејзе
Викаш?Not gonna happen my friend
Нема шансиДа ја префрлат кај мажите у топ 10 ке влезе и ке игра гренд слем финалиња
Викаш?
А на Вимблдонско финале има само еден пораз, од Надал во епскиот меч во 2008ма. Статистиката е на негова страна од тој аспект, но Мареј е единствениот тенисер освен Надал да има позитивен скор со Федерер: 8-7, но сите тие средби биле на тврда подлога. На трева се сретнуваат прв пат, многу слична ситуација како онаа со Ѓоковиќ. Исто така, Федерер е познат по своите одлични изданија во финалиња, и претходно го има победено Мареј во гренд слем финале 2 пати (всушност и 2 пати се имаат сретнато на гренд слем) УС 2008 3:0 и АО 2010 исто 3:0. Мареј сеуште нема сет земено против Федерер.Нема шанси
Незнам дали збориме за истото
Иначе назад на поинтерсниот дел од тенисот, само двајца го имаат победено Федерер во грен слем финале, од кои,
Надал 6 пати, и Делпотро 1
Права легенда!
Се тоа ок, ама мастерс не се споредува со слемА на Вимблдонско финале има само еден пораз, од Надал во епскиот меч во 2008ма. Статистиката е на негова страна од тој аспект, но Мареј е единствениот тенисер освен Надал да има позитивен скор со Федерер: 8-7, но сите тие средби биле (мастерси) на тврда подлога. На трева се сретнуваат прв пат, многу слична ситуација како онаа со Ѓоковиќ. Исто така, Федерер е познат по своите одлични изданија во финалиња, и претходно го има победено Мареј во гренд слем финале 2 пати (всушност и 2 пати се имаат сретнато на гренд слем) УС 2008 3:0 и АО 2010 исто 3:0. Мареј сеуште нема сет земено против Федерер.
Па дали има некој јунак кој ќе ја среди в кревет Серена? ?Тешко некој да издржиНезнам дали збориме за истото
Викаа и за Надал така лани, пред првото гренд слем финале со Новак во годинатаСе тоа ок, ама мастерс не се споредува со слем
Tаму се гледа правиот Роже.
Затоа и напоменав, различна е ситуацијата на гренд слем. 2 меча меѓусебни, ниеден сет нема земено Мареј.Се тоа ок, ама мастерс не се споредува со слем
Tаму се гледа правиот Роже.
Тешко некој да издржи најсериозно. Срцето ќе те стегни не заебавај, типкава има енергија цела вечер да тера
Пробај се. Мене ми е мака.И додека сме кај неа, нема сало, ни најмалце. .. башка ако е со Димитров, добро парче одбрала )
Во потфорумот за ОИ, нема тема за тенис, да отворам?