Wimbledon, 13.06 - 03.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ќе го освои Вимболдон, оваа година, во машка конкуренција ?

• Рафаел Надал

Гласови: 20 32,3%
  • Новак Џокович

Гласови: 17 27,4%
  • Роџер Федерер

Гласови: 22 35,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 0 0,0%
  • Робин Содерлинг

• Давид Ферер

• Енди Родик

Гласови: 3 4,8%

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пиронкова е ланска полуфиналистка од Вимблдон, незнам оти таа нејзина победа или пораз на Звонарева те изненади, јесте да не беше во некоја форма Пиронкова т.е во никаква не беше, ама сепак како ланска полуфиналистка и треба да се смета на неа.

Абе Ѕвонарева е ланска финалистка, ако гледаш така...
--- надополнето: Jun 24, 2011 8:04 PM ---
Здраво манијаци... Како е? :ROFLMAO:

демек јас не сум.

Те цитирам: „ Демек јас не сум“... Чисто за оние со слаб вид да го видат....

Солидни сме, сега за сега :D

Не, знам, ама муабетот ми е ако одиш па таа логика.. Мене на пр. ми беше Ѕвонарева фаворит.. Ако ти го покажам денес ливчето ќе се посериш од смеење.. Предходните деној добитен, денес од 4 ниедна не фатив.. Ни една

И не заеба само таја, и Енди и Кузнецова... ама ај... Утре поќе среќа

Не, знам, ама муабетот ми е ако одиш па таа логика.. Мене на пр. ми беше Ѕвонарева фаворит.. Ако ти го покажам денес ливчето ќе се посериш од смеење.. Предходните деној добитен, денес од 4 ниедна не фатив.. Ни една

И не заеба само таја, и Енди и Кузнецова... ама ај... Утре поќе среќа
Незнам за тебе, ама мене ни поразот на Ли не ме изненади, па и на Звонарева.
Родик не го сметам веќе ни во еден меч за фаворит..одамна заврши неговото.

Исто и јас.. За Ли знаев дека нема шанси тука... За Родик мора да признаам очекував дека ќе го докажи шампионското во себе, но и тој и Хјут после ова сфатив дека се „старо железо“

Исто и јас.. За Ли знаев дека нема шанси тука... За Родик мора да признаам очекував дека ќе го докажи шампионското во себе, но и тој и Хјут после ова сфатив дека се „старо железо“
Касно си сватил за нив двајца:)

Браво за Телма со целодневните преноси. Како започнаа мислев дека ќе биде како порано (од 2 до кај 5 саатот негде и после ќао рагаци), ама пријатно изненадија.
Само така да продолжат, имаат многу солидна програма.

И од мене пофалби за Телма.. Лани знаеа да пуштат меч без коментатор, да промашат квалитетни мечеви, и голем поздрав до Тони Англекоски, новиот и главен одговорен уредник на спортот во Телма.. :)

Знам дека е тука негде, бидејќи лично го познавам и знам дека „чита“, оти е „читач“ најголем..

Поздрав до него, кој веројатно, јавно ќе кажам, е единствениот во светот кој навива за Троицки.. :)

Едит: За Хјут и Родик, веројатно да, касно сфатив, но веројатно повеќе верував јас во нив, од колку тие самите..

И од мене пофалби за Телма.. Лани знаеа да пуштат меч без коментатор, да промашат квалитетни мечеви, и голем поздрав до Тони Англекоски, новиот и главен одговорен уредник на спортот во Телма.. :)

Знам дека е тука негде, бидејќи лично го познавам и знам дека „чита“, оти е „читач“ најголем..

Поздрав до него, кој веројатно, јавно ќе кажам, е единствениот во светот кој навива за Троицки.. :)

Едит: За Хјут и Родик, веројатно да, касно сфатив, но веројатно повеќе верував јас во нив, од колку тие самите..
Може сум офф топик(додуша сигурно сум :LOL:) ..ама што ќе им е на Телма уредник во спортот, кога пренесуваат Серија А (т.е пренесуваа, незнам дали ќе продолжат ) и еднаш во годината Вимблдон им е ..нешто да не знаеш да не ќе има некои новини во спортскиот дел од нивната програма?

Ај брат некако човек да те разбере за Родик али Хјуит:D

Федерер-Налбандиан на централниот терен играат ?

Oва е распоредот за денес на централниот терен:

Caroline Wozniacki - Jarmila Gajdosova
David Nalbandian - Roger Federer
Marcos Baghdatis - Novak Djokovic

Да не знаете кога игра Ана?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom