RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Браво за девојчево. Сега на ред е Роже, макар што мислам дека 3-0 за него ќе заврши мечов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пу бе јаз'к..... крај за Ли На !!!
Ептен почна да греши на крајот - самата се победи. И оваа Лисичкава Џерманска сервирање....
Како и да е, честитки до неа - а ние останавме скратени за една од топ фаворитките за освојување на Вимблдон
ШТЕТА !!!
Напред Цонга![]()
EPIC GAME !!!!
Шлаг на тортата беше овој меч за денешниов ден. Германски менталитет ви е ова, НА ДЕЛО ! Солзи и потекоа на крајот, а само второ коло е на турниров, што е доволен индикатор за големината на оваа за Сабина. После оваа претстава, мене лично ми е втора фаворитка после Шарапова.
![]()
Кириленко лепотицатаИскрено не очекувам сестрите Вилијамс нешто да напраат на овој гренд слем, знаеме дека имаат освоени бааѓи тутили во Лондон, ама мислам дека во моментот има далеку по спремни тенисерки од нив.
Во неколку наврати се извадија, а вадењето беше од страна на психолошки аспект..не се толку спремни психички нивните противнички, барем не тие поискусните...и тоа е главната причина што ги добиваат мечевите.
Барем тоа е мое мислење..
Плус тоа што ме иритираат и двете.
П.С а замислите финале Шарапова-Кириленко![]()
Како шо тргнала Шарапова, нема да стигни ни до наредното коло..
Неможат да играат во финале, во ист дел од ждребот се.Абе какво испаѓање, нели со Лисицки ги токмиме за финале !?![]()
Неможат да играат во финале, во ист дел од ждребот се.
Али може да играат Лисицки и Иванович веќе во 1/8 финале, и тоа е мелем за очи![]()