Wimbledon, 13.06 - 03.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ќе го освои Вимболдон, оваа година, во машка конкуренција ?

• Рафаел Надал

Гласови: 20 32,3%
  • Новак Џокович

Гласови: 17 27,4%
  • Роџер Федерер

Гласови: 22 35,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 0 0,0%
  • Робин Содерлинг

• Давид Ферер

• Енди Родик

Гласови: 3 4,8%

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Надал обично има тежок старт на Вимболдон и губи сетови во првите 3 кола секогаш.Ме изненади добриот старт.Лично, би сакал вака да поминат и другите фаворити до 1/4 финалето барем и тогаш најјаките мечеви кога ке дојдат свежи да бидат и да гледаме добар тенис.

знае некој кам може да гледам видео прегледи од тенискиве мечеви оти немам време да ги гледам баш сите на тв во живо

3 Коло: Надал - Милош Раониќ
Тука му е крајот на Надал...:)

Памти си ги зборовите, ќе правиме муабет ;)

Иначе, рутинска победа на Рафа денес, VAMOS !!!!

Очекувано е да имаат потешкотии фаворитите во првите кола, Псајсајд мислам добро кажа, победуваат колку да се победи, не се внесуваат толку во мечот.

Aбе да беше попаметен Расел и да му го земеше првиот сет на Надал, арно ќе беше, ама и толку му е силата нему.

Некако сум песимист за Ноле, и се мислам дека во првата недела ќе го заврши настапот..не дека сум добар прогнозер, ама ќе видиме утре со Шарди каква игра ќе прикажи.

Добро некој мене ќе ми каже кај да гледам снимки од утакмиците ,немора да се цели прегледи да се сакам да ги гледам ,знам има такви многу страни за фудбал ама за тенис не најдов

Бердих - Воландри 6-2 6-2 6-1 :drk: :drk:

Браво синко, идеме барем до полуфинале!

Почнаа предвидувачите, тука ќе му е крајот на Надал, таму ќе му е, таму ќе му е ... Аман бе напатени, аман ..

Добро некој мене ќе ми каже кај да гледам снимки од утакмиците ,немора да се цели прегледи да се сакам да ги гледам ,знам има такви многу страни за фудбал ама за тенис не најдов

Само не се нервирај, не не тепај.:)
На спортклуб има преглед на денот секој ден кај 22.00ч. отприлика.:)

Колшрајбер(да му е*ам све) изгуби од Истомин, а го освои Хале:confused:

Ти барем треба да знаеш колку се намачи Надал против Истомин во првото коло РГ, а германецот немаше сериозни противници во Хале.

Ти барем треба да знаеш колку се намачи Надал против Истомин во првото коло РГ, а германецот немаше сериозни противници во Хале.
Долгополов, Хјуит и Монфилс не се играчи за тебе???

Иначе во прво коло РГ играше со Фогнини и го изеде 3-0, Квинс испадна одма од Дел Потро 2-0, Истбурн испадна од Цонга 2-0...друго???

Vamos Роџеерррррр !!!! :)

Дождов ќе наплати за лани шо не заврна ниеднаш....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom