thisisnoizy
Good things take time
Добра реклама, занимлива.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Новинарството во Македонија плива низ канализација одамна, кој весник да отвориш некој се наголтал гомна, во еден не убедуваат колку убаво сме живееле а во друг дека Израел имал 12 минути...
Секоја џукела станува новинар дури и такви кои не виделе атлас со очи во животот и не забележале дека Израел нема копнена граница со Иран...
Дечки ај прочитајте го ова пак
Темава ја прогласувам за бесмислица поради две причини Весникот е вечер под 1, и под два весникот нема доставено линк до викилеакс каблот , под три Генералот му рекол е само по себе поништувачки .
Израелците редовно мелат вака за да добиваат по неколку милијарди годишно во името на демократијата ( која ја носат со assraping the palestinians but then again they are the barbarians , the muslims )
И не се филмајте дека ќе фрлаат нуклеарки .Има нешто наречено nuclear fallout ( и онака радијацијата е покачена за 10 посто последниве 50 години) и друго ако детонациите се доволно јаки ќе поместат планетата од оската па може сибир да стане тропска џунгла а африка новиот антартик .
Има причина зошто си седат со години во силосите нуклеарките
Дечки ај прочитајте го ова пак
Темава ја прогласувам за бесмислица поради две причини Весникот е вечер под 1, и под два весникот нема доставено линк до викилеакс каблот , под три Генералот му рекол е само по себе поништувачки .
Израелците редовно мелат вака за да добиваат по неколку милијарди годишно во името на демократијата ( која ја носат со assraping the palestinians but then again they are the barbarians , the muslims )
И не се филмајте дека ќе фрлаат нуклеарки .Има нешто наречено nuclear fallout ( и онака радијацијата е покачена за 10 посто последниве 50 години) и друго ако детонациите се доволно јаки ќе поместат планетата од оската па може сибир да стане тропска џунгла а африка новиот антартик .
Има причина зошто си седат со години во силосите нуклеарките
WikiLeaks: Iran Can Attack Israel With Less Than 12 Minutes Warning
A Conservative Estimate of Total Direct U.S. Aid to Israel: Almost $114 Billion
http://wrmea.org/component/content/...rect-us-aid-to-israel-almost-114-billion.html
Ги добива во името на зачувување на демократијата ?
Како беше она донесување демократија во Ирак и Авганистан ... кутрите луѓе ... абе ај.
Да да и затоа sperm count се намалил за 50 посто во последниве a sperm viability e 15 проценти кај мажите . Стерилитетот се качува секоја година ... патем тие тестови се изведени на најразлични локации во период на 50 години а не на едно место во иста локација за кратко време, добар дел се подземни тестови .
Ништо страшно треба да залепине уште по некоја нуклеарка нели ?
За иран 10-20 детонации - а бе ти сфаќаш ДЕКА НЕМА ДА СЕ СЛУЧИ и дека колку и да мислиш нема да испадне според она што си го читал во на википеадиа . Патем потребни се 2-3 emp ефект интелектуалецу го заборави.
Јеп може да се деси ако изрокаат доволно јака детонација
Да ама добро е да имаш потврда од официјални извори, бидејќи они секогаш се за демократијата, ама еве излегува нешто другоВикиликс само го потврди тоа што во Македонија и врапчињата го знаат.
Лајк. Само не ми е јасно како доаѓаат до информации ;/ дали работат сами или имаат луѓе позади нив ?