thisisnoizy
Good things take time
- Член од
- 29 јули 2010
- Мислења
- 2.010
- Поени од реакции
- 2.043
Добра реклама, занимлива.
Темава ја прогласувам за бесмислица поради две причини Весникот е вечер под 1, и под два весникот нема доставено линк до викилеакс каблот , под три Генералот му рекол е само по себе поништувачки .Новинарството во Македонија плива низ канализација одамна, кој весник да отвориш некој се наголтал гомна, во еден не убедуваат колку убаво сме живееле а во друг дека Израел имал 12 минути...
Секоја џукела станува новинар дури и такви кои не виделе атлас со очи во животот и не забележале дека Израел нема копнена граница со Иран...
WikiLeaks: Iran Can Attack Israel With Less Than 12 Minutes WarningДечки ај прочитајте го ова пак
Темава ја прогласувам за бесмислица поради две причини Весникот е вечер под 1, и под два весникот нема доставено линк до викилеакс каблот , под три Генералот му рекол е само по себе поништувачки .
Израелците редовно мелат вака за да добиваат по неколку милијарди годишно во името на демократијата ( која ја носат со assraping the palestinians but then again they are the barbarians , the muslims )
И не се филмајте дека ќе фрлаат нуклеарки .Има нешто наречено nuclear fallout ( и онака радијацијата е покачена за 10 посто последниве 50 години) и друго ако детонациите се доволно јаки ќе поместат планетата од оската па може сибир да стане тропска џунгла а африка новиот антартик .
Има причина зошто си седат со години во силосите нуклеарките
Ај да расчистиме, многу валканици во еден мал пост:Дечки ај прочитајте го ова пак
Темава ја прогласувам за бесмислица поради две причини Весникот е вечер под 1, и под два весникот нема доставено линк до викилеакс каблот , под три Генералот му рекол е само по себе поништувачки .
Израелците редовно мелат вака за да добиваат по неколку милијарди годишно во името на демократијата ( која ја носат со assraping the palestinians but then again they are the barbarians , the muslims )
И не се филмајте дека ќе фрлаат нуклеарки .Има нешто наречено nuclear fallout ( и онака радијацијата е покачена за 10 посто последниве 50 години) и друго ако детонациите се доволно јаки ќе поместат планетата од оската па може сибир да стане тропска џунгла а африка новиот антартик .
Има причина зошто си седат со години во силосите нуклеарките
Точно, за да стаса една ракета од Иран до Израел не е потребно многу време. Иако патува во спротивна насока од земјината ротација.WikiLeaks: Iran Can Attack Israel With Less Than 12 Minutes Warning
1. Јас реков дека Израел парите не ги добива за демократија! Читај пи**аму...A Conservative Estimate of Total Direct U.S. Aid to Israel: Almost $114 Billion
http://wrmea.org/component/content/article/245-2008-november/3845-congress-watch-a-conservative-estimate-of-total-direct-us-aid-to-israel-almost-114-billion.html
Ги добива во името на зачувување на демократијата ?
Како беше она донесување демократија во Ирак и Авганистан ... кутрите луѓе ... абе ај.
Да да и затоа sperm count се намалил за 50 посто во последниве a sperm viability e 15 проценти кај мажите . Стерилитетот се качува секоја година ... патем тие тестови се изведени на најразлични локации во период на 50 години а не на едно место во иста локација за кратко време, добар дел се подземни тестови .
Ништо страшно треба да залепине уште по некоја нуклеарка нели ?
За иран 10-20 детонации - а бе ти сфаќаш ДЕКА НЕМА ДА СЕ СЛУЧИ и дека колку и да мислиш нема да испадне според она што си го читал во на википеадиа . Патем потребни се 2-3 emp ефект интелектуалецу го заборави.
Јеп може да се деси ако изрокаат доволно јака детонација
Да ама добро е да имаш потврда од официјални извори, бидејќи они секогаш се за демократијата, ама еве излегува нешто другоВикиликс само го потврди тоа што во Македонија и врапчињата го знаат.
Лајк. Само не ми е јасно како доаѓаат до информации ;/ дали работат сами или имаат луѓе позади нив ?