Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka te isklucuvaat posle toa.vardarce напиша:После тоа исто се намалува брзината како кај АДСЛ-от.
точно, не е вифиJane напиша:Mislam deka te isklucuvaat posle toa.
A neznam dali mrezata so koja e pokriena makedonija e WiFi. Neke da e wifi toa canopy motorolla.
Ја намалуваат на 64/64 ако се јавиш ќе ти објаснат. Инаку целиот систем за наплата, што мора да се земе кредит од банка и да се плаќа во следните две години е поради тоа што Он.нет немаат наплатен систем како МТнет. Значи банката одобрува кредит, Он.нет си ги земаат парите од банката, а клиентот секој месец си плаќа во банка колку што треба месечно што значи релативно ефикасно.Jane напиша:Mislam deka te isklucuvaat posle toa.
A neznam dali mrezata so koja e pokriena makedonija e WiFi. Neke da e wifi toa canopy motorolla.
Јане.. А од каде да знае Оннет дека нема да му здуваш во странство ти за 2 години со антената под мишка, или дека нема да ја најдат на автопазар?Jane напиша:Uste da bese bez depozit ke bese najdobar. Od kaj da znam deka ke mi gi vratat tie 25000 po dve godini. Moze onnet i da ne postoi togas. Kojznae sto ke se sluci za dve godini
Acid напиша:Јане.. А од каде да знае Оннет дека нема да му здуваш во странство ти за 2 години со антената под мишка, или дека нема да ја најдат на автопазар?
Не се будали... Скапа опрема е тоа, не може да се даде на жими-мајка.
Сигурно ќе се најде некој по пристапен начин во блиска иднина. Ама сега за сега, доколку си во можност, ова е одлична понуда. Поготово со плаќањето преку банка (кредитни).
Во споредба со другите европски земји - Македонија е тапа. Оннет се обидува да ја извлече Македонија од статус „тапа нет” и полека (море, убрзано!) успева во тоа. :wink:Macedalien напиша:Сосема си во право - насекаде во светот функционираат работите така. Сепак, мораме да признаеме дека во споредба со други европски сервиси од други европски земји ОН Нет е тапа. :wink: