Whose Line Is It Anyway?

• Креатор на темата Креатор на темата Tiny Tim
  • Време на започнување Време на започнување
Од scenes from a hat, што би било најтешко прашање доколку би ви го поставило вашето дете или нешто во тој фазон

Wayne: Mommy, how come no one looks like me on Friends?

Colin: Mommy, how come no one looks like me on Friends?

Има преводи на англиски бе... мене БС плеерот сам ми наоѓа

проверете на addic7ed.com ima sigurno

Whose Line is it Anyway US S10E01 720p HDTV x264-BAJSKORV
Whose Line is it Anyway US S10E02 720p HDTV x264-BAJSKORV

Ratings: 4.2/10
:свиркам: Дури и за IMDb, тоа не е баш добро.. :icon_mrgr:

Ratings: 4.2/10
:свиркам: Дури и за IMDb, тоа не е баш добро.. :icon_mrgr:
и јас обично мислам дека со 5 под рејтинг се лоши, ама овие ми се свиѓаат :D
може мислат дека е копија на WLIIA оти имаат неколку слични игри, а и имрпов е
во последната епизода гости беа Tom Green и Andy Dick, а тој Andy е навистина голем Dick. Ја расипа епизодата, а и антипатичен лик им е на многу луѓе. Па можеби заради таа епизода ја рејтале лошо.
А и актерите што се во секоја епизода треба да поработат за да имаат хемија на сцена како што имаат актерите од WLIIA
Арна си е Риот, пробајте една епизода па ако не ви се свиѓа не гледајте воопшто :) Мене повеќе ми се свиѓа Риот отколку другите имров проекти на луѓето од WLIIA. Aма ништо не може да биде подобро од WLIIA

се шалев :) имдб рејтинг никогаш не ми значело баш ништо :D
секако дека ќе гледам прво, па ќе одлучам како е, ама да, досега ништо не достигна WLIIA ниво :)

Кога прв пат ја најдов оваа емисија, се сеќавам уште имав од оној 2гб интернет шо беше. Една сесија кога глеав можеби траеше едно 40 мин само глеање scenes from a hat, и урлање по дома. Една од најомилените ствари (осим scenes from a hat) беа кога правеа fake news и кога мораа да измислуваат како се викаат и кој е top story tonight. Without further adieu
https://www.youtube.com/watch?v=79wm06j3_gM
Почиња кај 9:40 :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom