- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Детето во мене остана среќа не дозволив да го утепам како што бев порано и сега до некаде сум ист.Уште сум си бунтовник и си возам по мојот пат.
ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ ПАТИКИ НЕ СЕ СИТНИЦА.Освен ако не си андерграунд фраерка или некој доста ХЦ тип што фура патики од 500 денари.Денеска се замараат за патики некој стеретип навлезе во општествово пичку матер !...Патики се од 200 евра нагоре.. а тоа не е ситница .. денеска се замараме дали од виена ќе носиме адидас и како овдешните адидас биле изгазени лелел мори мајко ужас биле патиките во Македонија срање сме биле сме немале ни рок музика ни ништо ... сами себе се газиме а иаме талентирани деца и момци а се замараме за адидас..Секоја чест до девојките и машките што си фураат стандард патики од Х брендови .. и нешто како конверс..али и тие им ја качија цената .. порано да излезеш во конверс беше идиот и клошар и беа познати како „патики за физичко“.. ..... неам коментар.. патика не е ситница.. толку само ќе кажам .. иаме некој затворен ум само нешто може како инекција како дрога да не дрогираат цело општество .. ЗАШТО ДА НОСАМ НЕШТО ШТО ЗНАМ ДЕКА ЦЕЛ ГРАД ГО ПОСЕДУВА ?!.. ЗАШТО ДА ПУШАМ ЏОИНТ КОГА ГЛЕДАМ ДЕКА ЦЕЛ ГРАД ГО ПРАЈ ТОА ?!?! ЗАШО ДА БИДАМ ПЕДЕР АКО ГЛЕДАМ ДЕКА ЦЕЛО СКОПЈЕ СЕ ПЕДЕРИ ?! ЗАШО АДРОИД ДА ИАМ АКО ГЛЕДАМ ДЕКА СЕКОЈ ГО ИМА ?!..
ќе носам секад со мене нешто што никој го нема
Матер му ебам пред 4 месеца ги сменив патиките од полуматура втора година сум сега па ти види ! и пак иам женски .. и пак иам екипа .. А НЕАМ АДИДАС ?! еј мајката како тоа ?!?!? еве што носам !
-мобилен Alcatel 0T808 -500 денари.
-патики ABC некој икс бренд од битпазар 1500денари.
-тренерки Diamond 2000денари
.. и не се жалам се сакам што сум ХЦ и секад ќе бидам !