Western & Southern Open - Cincinnati 2012

Кој ќе го освои Синсинати кај мажите?

• Федерер

Гласови: 9 37,5%
  • Ѓоковиќ

Гласови: 10 41,7%
  • Мареј

Гласови: 2 8,3%
  • Ферер

Гласови: 0 0,0%
  • Бердих

• Дел Потро

Гласови: 1 4,2%
  • Типсаревиќ

• Монако

• Некој друг (ќе наведам во мислење)

Гласови: 2 8,3%

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Ау не знам баш дали ритернот му е слаб во Синсинати... Баш одлично ритернира во Охајо, а згора на тоа многу е стабилен, нешто што не му одговара на Роџер. Е сега од друга страна ако Федерер сервира како што треба тогаш Новак ќе има големи проблеми, бидејќи знаеме колку е убиствен сервисот на Федекс.
Мое лично мислење е дека Ноле ќе победи денес и тоа 2-1 во сетови. И на спортска го ставив кец, 1.60 е коефициент. *

*За сите што навивате за Ноле знајте дека ќе изгуби чим ја го имам кец ставено. :icon_mrgr:
ne be prijatel..ta mu gledam statistika ...riternot mu ocaen vo Sinsi,ne e toa mislenje tuku brojki...a i shto rekov,nekako bezdushno igra.Sinoka go gledav lanskoto finale od USA Open so Nadal,kako drug igrac da gledav.Aj za deset minuti pocnuva...mislam i ovakov kako shto e ke go tepa na Federer.Trebalo da go igrash Real 3+

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Не знам што е со Новак, али првиот сет е вџеб на Федерер. Ајде шампионе :vozbud:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да ми каже човек дека ова е финале нема да му верувам. Како Федерер да игра против некој од Сарамзалино. Сервисов на Новак е очај....

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Федерер си го клеца србчето, а тоа ми се допаѓа, МНОГУ:LOL:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
20 мин и компир за Новак. Катастрофа:facepalm:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Samo nekoja eventualna povreda ke go ispere od ova, ako ne, ima dosta pari, neka gi vrati na site sto kupile vleznica, odnosno site onie koi bi prifatile refundiranje, osven fanovite na Fedeks, oni si go ladat, im odgovara ova. Nema smisla ova, ako i ponataka vaka se odneusva, bolje trening na amateri da gledas otkolku ova.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Стварно не знам што е ова. Барем нека предадеше пред време, немаше да јади ваков срам. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom