Western & Southern Open - Cincinnati (11-18 aвгуст 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Синсинати во машка конкуренција?

• Novak Djokovic

Гласови: 5 26,3%
  • Roger Federer

Гласови: 5 26,3%
  • Stanislas Wawrinka

Гласови: 1 5,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 0 0,0%
  • Milos Raonic

• David Ferrer

• Grigor Dimitrov

Гласови: 3 15,8%
  • Andy Murray

Гласови: 4 21,1%
  • Некој друг

Гласови: 1 5,3%

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле Пер како се влечеше по теренот, на меч топка ја репна топката намерно преку трибина. Ај шо ме заеба на спортска оти сум глупак ме заеба, ама ми се згади од гомново. Права срамота ова што го правеше, да не добие веќе утакмица во животот. Глупак неписмен. :facepalm:

Јас да сум организатор на Синсинати нема да стапне на турнирот.

kako shto kazav pred nekoj den , dve nedeli visoko nivo na igra za Conga se nevozmozna misija .Dodusha i na Rogers kupot ne odigra neshto posebno , Fed beshe neprepoznatliv vo finaleto , na Novak kuferite pred mecot mu bea spakuvani a Marej nikako da mrdne be , shto mu se sluchuva koj znae , ja nema taa negova prepoznatliva defanziva koga vrakja se.Aj vecer da go vidime Novak kolku se natreniral za tri dena, dali se nauchil pak da igra tenis ili ke go potvrdi mojot stav oti se folirashe i kalkulirashe vo Kanada, pa sega ke zapne da go osvoi edinstveniot neosvoiv za nego masters.Fed -Pospisil ke e interesen mech
Мареј цела сезона не може да врзе 2-3 турнира по ред. И самиот кажа дека откако ја направи операцијата на грбот лани есента, тек после Вимблдон т.е. пред Торонто почнал прв пат да тренира со 100% од своите можности. Тоа значи дека тек на УС Опен или негде на крајот на сезоната треба да очекуваме добри игри од Енди. Сега во Торонто не беше лош, имаше и 3-0 против Цонга во третиот сет, али токму тој недостаток на континуитет сезонава си го направи своето. Нормално и Жо беше добар.

ИДЕМО НОВАЧЕ !!!!!! У тречег сета. :D

Леле Пер како се влечеше по теренот, на меч топка ја репна топката намерно преку трибина. Ај шо ме заеба на спортска оти сум глупак ме заеба, ама ми се згади од гомново. Права срамота ова што го правеше, да не добие веќе утакмица во животот. Глупак неписмен. :facepalm:

Јас да сум организатор на Синсинати нема да стапне на турнирот.
Најдебилниот играч на цел свет, а има еден од најубавите дворачни бекенди. Не знам дали го слушнавте Вишко прееска али кажа дека лани на не знам кој турнир, Јанко идел во соблекуална и слушнал некакво лупање, и отишол да види што е работа оно Паире кршел рекети и таков Јанко поминал покрај него и овој му рекол Hi Janko и продужил да ги крши рекетите. :pos: Морон :D
У Вашингтон го пцуеше Карловиќ на сред меч, онака сочно со пцовки. Неам коментар за Паире, тотален деген без грам култура.

Сакав малце да ја погледам Халеп ама коњов ќе игра до 4 изгледа.

Лајани која харизматична фаца е. :)

Зошто ти е тебе Халеп, ги скрати. Сигурно не ти е за тенисот кој го игра. Ако е така, тогаш со мерак и Симон ќе го гледаш. :D

Лајани која харизматична фаца е. :)

Зошто ти е тебе Халеп, ги скрати. Сигурно не ти е за тенисот кој го игра. Ако е така, тогаш со мерак и Симон ќе го гледаш. :D
Мене Симон ми е ептен ОК тенисер, еднаш кога пишав оти е арен, пред РГ лани мислам ме нападнаа тука сите до еден. :D Moже игра малце досаден тенис, ама оди трчај колку него да те видам. :)

А Халеп сакам да ја видам во што форма е, ќе ми треба за спортска кога ќе играм. :D А и ми се допадна како изникна годинава одма во самиот врв, па ми стана интересна за следење. :P

Лајани и мене ми е јака фаца. :D

Иначе заврна.

коментаторов ми го пукна куров со новак и условите за игра.Само новак има тепано тениски меч каде што дува ветер.И пократ тие услови победил абе алал да му е.

коментаторов ми го пукна куров со новак и условите за игра.Само новак има тепано тениски меч каде што дува ветер.И пократ тие услови победил абе алал да му е.
Сеа јебига кога во тенис судијата неможе да биде крив, како во ракомет и кошарка...ветерот или сонцето ќе бидат. :D

Пошто за Симон ветар не дуваше. Или тој не е валиден.

Серена и Стосур 24 гема до сега без брејк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom