Western & Southern Open - Cincinnati (11-18 aвгуст 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Синсинати во машка конкуренција?

• Novak Djokovic

Гласови: 5 26,3%
  • Roger Federer

Гласови: 5 26,3%
  • Stanislas Wawrinka

Гласови: 1 5,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 0 0,0%
  • Milos Raonic

• David Ferrer

• Grigor Dimitrov

Гласови: 3 15,8%
  • Andy Murray

Гласови: 4 21,1%
  • Некој друг

Гласови: 1 5,3%

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки ќе тепаат ли Цонга и Ерани денес? Ги турив на ливче ама овој стручњаков на SK во емисијата ме исплаши... (као тесни ќе биле)

Дечки ќе тепаат ли Цонга и Ерани денес? Ги турив на ливче ама овој стручњаков на SK во емисијата ме исплаши... (као тесни ќе биле)

Требало да ја почекаш кгн емисијата па да пишиш. :D

Лагано Цонца си чекори до излез од Синсинати.Ич кур не му чуе.:icon_mrgr:

хахаха не му се игра на Цонга, трагедија е ова.

сега знаеш како ни беше нас, гледајќи го Ноле во Торонто :)
али не можам да им замерам за калкулацииве, ај да тргнеме приватен живот на страна, тенисериве ги форсираат до тој степен да почне муабетот ко за велосипедистиве, без допинг не е можно да победуваш.
До душа Надал веќе го практикува тоа али тоа е друг муабет. :cool:

Како не можеш да му замериш бе? Катастрофална сезона има, мизерна, како сакаш кажи ја, и таман почна добро да игра и освои Мастерс и сега одма паѓа у несвест, као у стилу не ми се игра што ќе се замарам завчера освоив турнир. Смрдеж, место да загризе уште појако, он ми глуми тука. Ебате спортистот што не може у континуитет да издржи две недели по ред да игра. Ја да сум на чело на АТП би го казнил ради вакво издание, па таму има луѓе што платиле карта, што дошле да гледаат тенис а не стоење на терен.

И таман ќе си речиш, ете конечно некој и од другиве по малце ја разбива монотонијата ... бам. И после тенисерките биле лабилни. :D

Проблемот е што не беше у прашање лабилност или нешто слично, него класично стоење на терен од страна на Цонга. Он не ни проба да му се спротистави на Миша...

kako shto kazav pred nekoj den , dve nedeli visoko nivo na igra za Conga se nevozmozna misija .Dodusha i na Rogers kupot ne odigra neshto posebno , Fed beshe neprepoznatliv vo finaleto , na Novak kuferite pred mecot mu bea spakuvani a Marej nikako da mrdne be , shto mu se sluchuva koj znae , ja nema taa negova prepoznatliva defanziva koga vrakja se.Aj vecer da go vidime Novak kolku se natreniral za tri dena, dali se nauchil pak da igra tenis ili ke go potvrdi mojot stav oti se folirashe i kalkulirashe vo Kanada, pa sega ke zapne da go osvoi edinstveniot neosvoiv za nego masters.Fed -Pospisil ke e interesen mech

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom