We don't f*ck nice people!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Едино нешто полошо од тинејџери што користат англицизми се оние 30+ ликови што го прават истото.
Не знам зошто некој мисли дека е кул. У реду е, знаеме дека знаете англиски, сите знаат. Џиберчиња.

Член од
5 април 2022
Мислења
88
Поени од реакции
296
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Едино нешто полошо од тинејџери што користат англицизми се оние 30+ ликови што го прават истото.
Не знам зошто некој мисли дека е кул. У реду е, знаеме дека знаете англиски, сите знаат. Џиберчиња.
Што е ова џиберчиња?

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.082
Ни самиот не сум свесен каква фатална грешка сум направил, каде ли ми бил паметот...

Кога не прашуваа во основно: "Што сакате да бидете кога ќе пораснете?" НЕ, не требаше да кажам "пилот", требаше да кажам "пичката на Византиецот" !

Летање над Алпите ќе ми беше секојдневие, секој викенд ќе одев во Калабрија во неговиот стан, минимум три пати неделно ќе јадев кавијар и ќе боцкав мувлосано сирење и за крај шлагот на тортата - во Мај ќе одев на езерото Комо на приватен брод. Каде ли ќе ми беше крајот...

Е животе Нинова сахрано...
Е животе тањиру пун гована...
Што е ова џиберчиња?
Израз за простак/сељачиште кое притоа се однесува препотентно

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.202
Поени од реакции
27.898
Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.082
Ja pa mislev nesto ko decista fanovite na GP :pos:
Тие се со П, Jeeperi
Меѓу кои сум и јас, да не се вреѓаме.

Хипстери бе. Џиберчиња. Лингури.
Погрешна ти е дефиницијава. Нема никаква врска со хипстер буквално.
Џибер ти е ултра-мега-гига сељак, спуштен од некое село прв пат гледа градски асфалт, лажичка од еКспресо нормално има во уста, плука на секој чекор, се шири како старлетино меѓуножје и обавезно носи Ер Макс од 150 евра купени на 12 рати, на секој втор збор употребува пцовка, а вокабуларот сиромашен како Етиопија.

Прва асоцијација која ми доаѓа во моментот е Дон Биза - Крушевачки Дон.

Kajgana Shop

На врв Bottom