We don't f*ck nice people!

• Креатор на темата Креатор на темата samantha
  • Време на започнување Време на започнување
Едино нешто полошо од тинејџери што користат англицизми се оние 30+ ликови што го прават истото.
Не знам зошто некој мисли дека е кул. У реду е, знаеме дека знаете англиски, сите знаат. Џиберчиња.

Едино нешто полошо од тинејџери што користат англицизми се оние 30+ ликови што го прават истото.
Не знам зошто некој мисли дека е кул. У реду е, знаеме дека знаете англиски, сите знаат. Џиберчиња.

Што е ова џиберчиња?

Ни самиот не сум свесен каква фатална грешка сум направил, каде ли ми бил паметот...

Кога не прашуваа во основно: "Што сакате да бидете кога ќе пораснете?" НЕ, не требаше да кажам "пилот", требаше да кажам "пичката на Византиецот" !

Летање над Алпите ќе ми беше секојдневие, секој викенд ќе одев во Калабрија во неговиот стан, минимум три пати неделно ќе јадев кавијар и ќе боцкав мувлосано сирење и за крај шлагот на тортата - во Мај ќе одев на езерото Комо на приватен брод. Каде ли ќе ми беше крајот...

Е животе Нинова сахрано...
Е животе тањиру пун гована...
Што е ова џиберчиња?

Израз за простак/сељачиште кое притоа се однесува препотентно

Ja pa mislev nesto ko decista fanovite na GP :pos:

Тие се со П, Jeeperi
Меѓу кои сум и јас, да не се вреѓаме.

Хипстери бе. Џиберчиња. Лингури.

Погрешна ти е дефиницијава. Нема никаква врска со хипстер буквално.
Џибер ти е ултра-мега-гига сељак, спуштен од некое село прв пат гледа градски асфалт, лажичка од еКспресо нормално има во уста, плука на секој чекор, се шири како старлетино меѓуножје и обавезно носи Ер Макс од 150 евра купени на 12 рати, на секој втор збор употребува пцовка, а вокабуларот сиромашен како Етиопија.

Прва асоцијација која ми доаѓа во моментот е Дон Биза - Крушевачки Дон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom