WayIDo - Social Media Network

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
M

m.i.n.a

Гостин
Некако по фб ми стаса приватна порака. Пораката беше за новиот сајт (како Facebook) именуван WayIDo

Многу подобар сајт за разлика од фејзбук. Chat-от има CALL опција, SMS и.т.н.

Како сето ова изгледа:

capturefto.jpg

captureukx.jpg

Мени:
72588994.jpg

CHAT Опции:
77815999.jpg

Регистирајте се слободно и уживајте :)

Се регнав, стварно е кул :)

замисли вака е во BETA верзија...ами шо ке се дешава на FINAL верзија :)

Српски сајт . Иако не можам уште да се снајдам од пред некое време сум член. Само уште да го финишираат.

Етееееееее, подобар бил од фејсбук, пази да не е фри смс-от а тоа call опцијата мачка очи само, сајтот има бајги багови и моооооооожда и ќе го користи некој. Ко ќе излезе сајт што ќе ги привлече сите корисници од фб и фб ќе остане без корисници, како што се деси со hi5 и фејсбук, да ми пишеш на фиксен. Ако глеаш има милион социјални мрежи и срања ама фејсбук доминира, и ќе доминира за подолго време, така да опуштите се малце. :tv:

Етееееееее, подобар бил од фејсбук, пази да не е фри смс-от а тоа call опцијата мачка очи само, сајтот има бајги багови и моооооооожда и ќе го користи некој. Ко ќе излезе сајт што ќе ги привлече сите корисници од фб и фб ќе остане без корисници, како што се деси со hi5 и фејсбук, да ми пишеш на фиксен. Ако глеаш има милион социјални мрежи и срања ама фејсбук доминира, и ќе доминира за подолго време, така да опуштите се малце. :tv:
хејтер...
иначе металхамер, ко шо разбрав јас - спрски е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom