- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Колку љубезно разговараш -.-
Не јади гомна, Наташка ми е мене одамна симпатија дури креирав и лажен профил на брандо и динт за да се допишувам со неа фатен еден.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку љубезно разговараш -.-
Да се фатиш целиот па заедно исти ќе бидемеНе јади гомна, Наташка ми е мене одамна симпатија дури креирав и лажен профил на брандо и динт за да се допишувам со неа фатен еден.
Извини Наташке, ама морав некако да стапам во контакт со тебе и да те импресионира, извини уште еднаш и прости ми ако можеш![]()
Моеш и Марлине да ме викаш, без никаков проблем.Знаев дека зад никот „добро познат„ се крие некој познат, ама дека си ти Џејмсе баш се изненадив![]()
Да се фатиш целиот па заедно исти ќе бидеме![]()
Шо сме го расипале бе ? Јас мислев само десна рака и пола мозок му се фатени..... тој целиот бил фатен жалниотГо расипавте детево будали едни...
Колку е жално што ти е шуплива главата, без мозокШо сме го расипале бе ? Јас мислев само десна рака и пола мозок му се фатени..... тој целиот бил фатен жалниот![]()
До кога бе на вакви празноумни селски калаштури по ново старлети ќе им се посветува медиумски простор?
Не треба така Искра. Мора да има исмејување, омаловажување, навредување, пошо тебе ти ја навредува интелигенцијата со самото тоа што ете стигнала до насловна страна и се појавува во дебилни емисии креирани од накази и човечки карикатури....барем да глуми дека пее, да глуми дека глуми - оваа со три selfie-ја со натртен г'з и dukface и 5000 лајкови на фејсбук си се крстила старлета и сеа ќе тормози народ по интернетов и телевизииве со малоумни изјави.......бекстејџови и фаци се многу поштетни појави од турскине серии дека трујат младина која и без тоа нема иднина...