WAT?

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Колку љубезно разговараш -.-

Не јади гомна, Наташка ми е мене одамна симпатија дури креирав и лажен профил на брандо и динт за да се допишувам со неа фатен еден.

Не јади гомна, Наташка ми е мене одамна симпатија дури креирав и лажен профил на брандо и динт за да се допишувам со неа фатен еден.
Да се фатиш целиот па заедно исти ќе бидеме ;):D

Извини Наташке, ама морав некако да стапам во контакт со тебе и да те импресионира, извини уште еднаш и прости ми ако можеш :(

Знаев дека зад никот „добро познат„ се крие некој познат, ама дека си ти Џејмсе баш се изненадив :love::love::love:

Знаев дека зад никот „добро познат„ се крие некој познат, ама дека си ти Џејмсе баш се изненадив :love::love::love:
Моеш и Марлине да ме викаш, без никаков проблем.
bloody-heart-2.jpg

Шо сме го расипале бе ? Јас мислев само десна рака и пола мозок му се фатени..... тој целиот бил фатен жалниот :pos:
Колку е жално што ти е шуплива главата, без мозок :place:

До кога бе на вакви празноумни селски калаштури по ново старлети ќе им се посветува медиумски простор?

Се додека се отвараат теми за нив.
Не треба така Искра. Мора да има исмејување, омаловажување, навредување, пошо тебе ти ја навредува интелигенцијата со самото тоа што ете стигнала до насловна страна и се појавува во дебилни емисии креирани од накази и човечки карикатури....барем да глуми дека пее, да глуми дека глуми - оваа со три selfie-ја со натртен г'з и dukface и 5000 лајкови на фејсбук си се крстила старлета и сеа ќе тормози народ по интернетов и телевизииве со малоумни изјави.......бекстејџови и фаци се многу поштетни појави од турскине серии дека трујат младина која и без тоа нема иднина...

Не тормози она никого, телевизиите и порталите тормозат, ако никој не ја рецка 2% како ќе малтретира?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom