Наташа Радио Милева Мара
Проф. Др. Маг. Мами
- Член од
- 29 април 2005
- Мислења
- 3.835
- Поени од реакции
- 1.118
Џемс Динт е мртов?
Па кој ми пишува мене на фб???
Па кој ми пишува мене на фб???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да е, народот ќе си го истера сеирот ден-два и ќе му помине. „Фаци“ во петок/сабота/недела/когаидајадаваат пак никој нема да ја гледа. После месец дена, ќе си остане случајна ороспија* како n други. Единствена разлика од другите ќе и биде причината за ремет.
*архаизам за старлета
Со тек на време се навикнав воопшто да не ги перцепирам ваквите луѓе. Ги множам со нула.
Абе момава од Зелениково била ?
У пм, речиси комшика ми била... морам почесто у викендица да идам, види какви моми се вртеле таму![]()
abe ostaj nezbori sto moma licna , ne se znae dali e zensko ili travestit![]()
Не треба така Искра. Мора да има исмејување, омаловажување, навредување, пошо тебе ти ја навредува интелигенцијата со самото тоа што ете стигнала до насловна страна и се појавува во дебилни емисии креирани од накази и човечки карикатури....барем да глуми дека пее, да глуми дека глуми - оваа со три selfie-ја со натртен г'з и dukface и 5000 лајкови на фејсбук си се крстила старлета и сеа ќе тормози народ по интернетов и телевизииве со малоумни изјави.......бекстејџови и фаци се многу поштетни појави од турскине серии дека трујат младина која и без тоа нема иднина...
Џемс Динт е мртов?
Па кој ми пишува мене на фб???![]()
Колку љубезно разговараш -.-Извини Наташке, ама морав некако да стапам во контакт со тебе и да те импресионира, извини уште еднаш и прости ми ако можеш![]()