WAT?

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е, народот ќе си го истера сеирот ден-два и ќе му помине. „Фаци“ во петок/сабота/недела/когаидајадаваат пак никој нема да ја гледа. После месец дена, ќе си остане случајна ороспија* како n други. Единствена разлика од другите ќе и биде причината за ремет.

*архаизам за старлета

Секој според своите заслуги. А ако веруваш ич не ме интересира што овие направиле или не направиле. Не е моја работа да се мешам во тоа, ако тие така мислат дека е cool , нека се претставуваат на такво светло, само ме нервираат оние личности кои што живеат само за вакви работи. Иначе тотално се согласувам со тебе

Со тек на време се навикнав воопшто да не ги перцепирам ваквите луѓе. Ги множам со нула.

Со тек на време се навикнав воопшто да не ги перцепирам ваквите луѓе. Ги множам со нула.

Не треба така Искра. Мора да има исмејување, омаловажување, навредување, пошо тебе ти ја навредува интелигенцијата со самото тоа што ете стигнала до насловна страна и се појавува во дебилни емисии креирани од накази и човечки карикатури....барем да глуми дека пее, да глуми дека глуми - оваа со три selfie-ја со натртен г'з и dukface и 5000 лајкови на фејсбук си се крстила старлета и сеа ќе тормози народ по интернетов и телевизииве со малоумни изјави.......бекстејџови и фаци се многу поштетни појави од турскине серии дека трујат младина која и без тоа нема иднина...

Абе момава од Зелениково била ?
У пм, речиси комшика ми била... морам почесто у викендица да идам, види какви моми се вртеле таму :D

Оваа истава дала интервју дека татко и ја тепал и уште што не. После на Facebook кажала дека го измислила тоа заради што сака да стане славна. Вие што ја оправдувате, дали уште ја сметате за нормална?! Само прашувам...

Абе момава од Зелениково била ?
У пм, речиси комшика ми била... морам почесто у викендица да идам, види какви моми се вртеле таму :D

abe ostaj nezbori sto moma licna , ne se znae dali e zensko ili travestit :)

Не треба така Искра. Мора да има исмејување, омаловажување, навредување, пошо тебе ти ја навредува интелигенцијата со самото тоа што ете стигнала до насловна страна и се појавува во дебилни емисии креирани од накази и човечки карикатури....барем да глуми дека пее, да глуми дека глуми - оваа со три selfie-ја со натртен г'з и dukface и 5000 лајкови на фејсбук си се крстила старлета и сеа ќе тормози народ по интернетов и телевизииве со малоумни изјави.......бекстејџови и фаци се многу поштетни појави од турскине серии дека трујат младина која и без тоа нема иднина...

Јас вината никогаш не ја наоѓам во таквите. Не ми пречат тие што лажат и се глупираат, ми пречат тие што ги купуваат таквите приказни (мнозинството). Не се политичарите и новинарите криви што државата ни пропаѓа-народот е крив затоа што не размислува!
Оваа не е ни прва ни последна. Ете Кико се избаци пред некое време, а веќе е скоро заборавен. Секад ќе има пациенти. Проблемот е во тоа што луѓево се како мали деца и многу лесно некоја пропала ороспија може да им го одвлече вниманието од вистинските работи што се дешаваат наоколу.
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 14:57 ---

е аман како не ја знаете оваа?? до вчера порничот се вртеше по мобилни :D

Треба да се измисли левел за глупавост наречен Старлета Катерина Стојановска .:pos:

Attachments

• marlin.png
    marlin.png
    13,7 KB · Прегледи: 157
Ја сум чул дека уште е невина,мора да е точно:icon_lol:

Извини Наташке, ама морав некако да стапам во контакт со тебе и да те импресионира, извини уште еднаш и прости ми ако можеш :(
Колку љубезно разговараш -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom