Stan The Man
ADRENALIN
- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 1
ne mozam a da ne bidam vulgaren, so sila uctivost ne biduva, pocnuvam da peltecam, zvucam zbuneto, tesko naogam zborovi
zboram za vulgarnost, ne za navreduvanje ili pcuenje nekogo
ako nekoj ne moze da me podnese uste podobro otkolku da me saka poradi nesto sto ne sum, a svesen sum deka me drzat frustracii no toa e toa
eve na rabota mijam koli pa eden kolega mi rece deka mnogu sporo gi mijam so vapot, mnogu me cekaat musteriite. me iziritra malce pa mu rekov neka cekaat, nema da gi ebam pa da ne mozat da se strpat. ko da se navredi malku coekot iako nemase nisto licno so nego, no so ima da mi kazuva on sporo brzo a jas so raspolozenieto nikakov
p.s. vulgarnosta i pcuenjeto se nasa tradicionalna balkanska mantra i molitva
zboram za vulgarnost, ne za navreduvanje ili pcuenje nekogo
ako nekoj ne moze da me podnese uste podobro otkolku da me saka poradi nesto sto ne sum, a svesen sum deka me drzat frustracii no toa e toa
eve na rabota mijam koli pa eden kolega mi rece deka mnogu sporo gi mijam so vapot, mnogu me cekaat musteriite. me iziritra malce pa mu rekov neka cekaat, nema da gi ebam pa da ne mozat da se strpat. ko da se navredi malku coekot iako nemase nisto licno so nego, no so ima da mi kazuva on sporo brzo a jas so raspolozenieto nikakov
p.s. vulgarnosta i pcuenjeto se nasa tradicionalna balkanska mantra i molitva