Вулгарност

• Креатор на темата Креатор на темата Stan The Man
  • Време на започнување Време на започнување

Stan The Man

ADRENALIN
Член од
17 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
ne mozam a da ne bidam vulgaren, so sila uctivost ne biduva, pocnuvam da peltecam, zvucam zbuneto, tesko naogam zborovi
zboram za vulgarnost, ne za navreduvanje ili pcuenje nekogo
ako nekoj ne moze da me podnese uste podobro otkolku da me saka poradi nesto sto ne sum, a svesen sum deka me drzat frustracii no toa e toa
eve na rabota mijam koli pa eden kolega mi rece deka mnogu sporo gi mijam so vapot, mnogu me cekaat musteriite. me iziritra malce pa mu rekov neka cekaat, nema da gi ebam pa da ne mozat da se strpat. ko da se navredi malku coekot iako nemase nisto licno so nego, no so ima da mi kazuva on sporo brzo a jas so raspolozenieto nikakov

p.s. vulgarnosta i pcuenjeto se nasa tradicionalna balkanska mantra i molitva

Мхм,секој втор збор ми е ебам.

ne mozam a da ne bidam vulgaren, so sila uctivost ne biduva, pocnuvam da peltecam, zvucam zbuneto, tesko naogam zborovi
zboram za vulgarnost, ne za navreduvanje ili pcuenje nekogo
ako nekoj ne moze da me podnese uste podobro otkolku da me saka poradi nesto sto ne sum, a svesen sum deka me drzat frustracii no toa e toa
eve na rabota mijam koli pa eden kolega mi rece deka mnogu sporo gi mijam so vapot, mnogu me cekaat musteriite. me iziritra malce pa mu rekov neka cekaat, nema da gi ebam pa da ne mozat da se strpat. ko da se navredi malku coekot iako nemase nisto licno so nego, no so ima da mi kazuva on sporo brzo a jas so raspolozenieto nikakov

p.s. vulgarnosta i pcuenjeto se nasa tradicionalna balkanska mantra i molitva

Ова твоево е повеќе избувливост, а пцуењето ти е навика. Некои навики тешко се отфрлаат, така да пробај кога ќе избувнеш да не опцуеш некако, задржи во себе, не знам што да ти кажам. Се` ти зависи од карактерот и колку сакаш да се ослободиш од таа навика.

Морам да признаам дека и кај мене е така, но веќе две-три недели се обидувам да не пцујам, ама слабо ми иде. Мислам дека е глупаво да се употребуваат пцости.

Пробувам да се воздржам, ама како што спомна goche тешка работа. Особено кога си во таква околина... Кавадарци :icon_mrgr

Ова е и мој проблем такоџе, ми имаат посочено дека не ми чини и се трудам да ги исфрлам “т'ибам’’ и “куров’’ како крај( а и измеѓу) на поголем дел од реченеците што ги кажувам во тек на еден муабет, ама ми оди многу, многу тешко.
и јас како Стен звучам онака дебилно, ко ретардиран некој(иначе кога пцујам цела интелигенција ми искача на површина :) , нема со што да ги пополнам моите најкористени зборови чак и муабетите ми немаат поента без нив.
Баш у средно со една професорка праев муабет нешто и место ''т'ибам'' се задткав и сама ми рече, ајде ајде кажи си го слободно, знам дека без тоа не ти иде. :icon_lol:
крајна линија-мора да се учовечам!!!

Речникот ми се состои од 50% вулгарности,ама само ко ќе сум дома или со другари и на форумо додуша,инаку нема шанси.На пример-ако сум со чупиња.

Неубаво изгледа но како што кажа
p.s. Vulgarnosta i pcuenjeto se nasa tradicionalna balkanska mantra i molitva
па не е нешто необично тоа,70% од државава пцујат ко кочијаши

пцуењето ми е дел од мојата култура, така ме учеа дома така ме учат и нашколо...

Пцуем зш е здраво. Се ослободуваш од негативна енергија xD

Ретко карам, обично сум фин, културен и пристоен само во посебни ситуации не сум.

Пцујам, рикам, викам, полови органи, неполови органи ... се.
По тоа и сум познат низ луѓето. Можам да се воздржам ама во повеќето случаи нејќам.
Ми имаат велено да не бидам по толку вулгарен, ама кој ги еб* ...
Ако сакаат можат да си заминат, ку*оми ... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom