Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топла вода која сите ја откриваме и нажалост сите и ја прифаќаме. Тренд кој посекако заедно со Фејсбукот го урнаа сето она што форумот општо се трудеше да изгради како квалитет.Не е проблемот во второпостирачите.Проблемот е во тоа што сите го откриле 9гаг, па сега ќе се правиме интересни.Место квалитетна дискусија, се повеќе секоја тема се сведува на сеир, па дури и кога не е во ЧДА.
Топла вода која сите ја откриваме и нажалост сите и ја прифаќаме. Тренд кој посекако заедно со Фејсбукот го урнаа сето она што форумот општо се трудеше да изгради како квалитет.
Најинтересен момент ми е кај овие т.н. второпостирачи коа ќе почнат да тролаат по втора трета страна и као демек викаат, шо се замараш - сајбер свет е ова. Најинтересното е што и тие се замараат на некој начин. Само што немаат три чисти да признаат.Во прво време и мене ми беше интересно, знаеш one liners, funny and witty, ама сега све повеќе ми недостасува издржана дискусија со факти, мислења, без навредувања и политички партии и глупости.
Да не одам офтопик, dead to the second OPs!![]()
Сите овие што викаат - не се замарам, ти цмиздрат по ПП после ако ги банираш/банира некој. Стандард.Најинтересен момент ми е кај овие т.н. второпостирачи коа ќе почнат да тролаат по втора трета страна и као демек викаат, шо се замараш - сајбер свет е ова. Најинтересното е што и тие се замараат на некој начин. Само што немаат три чисти да признаат.
Тоа итекако сум го доживеал. Токму оние кои изиграваат искрените грешници на форумот и дека им е сеедно се`, колку знаат да смараат преку ПП. И после пак си вртат кругови и кругови иста прича. Да ги жалиш, не иде - ќе ти бабадафчат и качуваат на глава. Да ги изругаш, па ич - ќе те направат најбездушното створење у интернет просторот.Сите овие што викаат - не се замарам, ти цмиздрат по ПП после ако ги банираш/банира некој. Стандард.
значи темава е за тие што постираат втори.
оригинално.
од сеа ќе гледам да не постирам втор.
а може и во иднина да отворам тема за тие што постираат трети.
не знам што ти е чудно, па тоа е и случај во секој нормален разговор..имаш такви кои ќе ја почнат дискусијата и сериозно ќе се придржуваат кон истата и такви што ќе ја тераат на шега со такви искази....сега тука тоа е некако многу поразвиеноВо прво време и мене ми беше интересно, знаеш one liners, funny and witty, ама сега све повеќе ми недостасува издржана дискусија со факти, мислења, без навредувања и политички партии и глупости.
Да не одам офтопик, death to the second OPs!![]()
Тишина , ако види Ацид пак ќе ми стегне банСовршен пример khz777