SV-Strange
Sorcerer Supreme
A tebe momak krivo da ne ti e ?
За што да ми е криво мене, момак?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A tebe momak krivo da ne ti e ?
Во македонија не едниствени се тоа е факт ама во Скопје единствени озбилни Хип-хоп продукции , ти Слаткар и компанија ако ги сметаш за нешто во хип хопот у Мак. тогаш немора ни да продолжиме со муабетов.Морав да коментирам .. зашто толку ми изгледа мизерно - бре ова е Underground / Skopje Награди или пак Hip Hop Macedonian Награди ???
Ке почнам со АЛБУМ добро бе браќа за Албум награда не го стаивте Тони Зен со албумот во Мој Стил ??? Или пак на Billy Zver - Macedonish Албумот
баш ме интересира и xD КПУ колку Продадени цд-ња имаат сигурно направиле Бум ах ..
Второ ПЕСНА НА ГОДИНАТА е ова е катастрофа
за предлог се Дудо и Далтон - Мултиталенти - добро бе браќа песнава прв пат ја гледам и никад ја немам слушнато на Нет а не па на Радио
после ФИСТ ??? озбилни сте бе браќааа цццц ...
еве ви предлог за ПЕСНА НА ГОДИНАТА
1.Tonyo San - Bandit
2.Slatkar & Toni Zen - Bidi Zelen
3.Toni Zen - Bass ( Човеков направи бум со оваа песна )
4.Sigi & Skeet - Premnogy
5.Gele K - Siromav Od Tebe ( Сте вишле колку Views има над 90 Views )
Во продукции ги нема Токсикологија и ММ Рекорд ни Вакум кавадарци .. добро бе Луѓе во Македонија само Скопје ли е или само ДНС И Легијата
сварно жално
Спот на годината не сте го ставиле ДИВА ЛИГА на едни битолчани а спотот има за 3 месеци 80 Views на Кацар - Јасно е ..
Многу грешки има во ова - следен пат ставете прво Луѓето да дадат предлози а не вие Кандидати па одма да се гласа ...
Или ги ставате само оние шо си живеете - Бидете ми поздравени и повеќе памет за следниот пат
Peace .
Морав да коментирам .. зашто толку ми изгледа мизерно - бре ова е Underground / Skopje Награди или пак Hip Hop Macedonian Награди ???
Ке почнам со АЛБУМ добро бе браќа за Албум награда не го стаивте Тони Зен со албумот во Мој Стил ??? Или пак на Billy Zver - Macedonish Албумот
баш ме интересира и xD КПУ колку Продадени цд-ња имаат сигурно направиле Бум ах ..
Второ ПЕСНА НА ГОДИНАТА е ова е катастрофа
за предлог се Дудо и Далтон - Мултиталенти - добро бе браќа песнава прв пат ја гледам и никад ја немам слушнато на Нет а не па на Радио
после ФИСТ ??? озбилни сте бе браќааа цццц ...
еве ви предлог за ПЕСНА НА ГОДИНАТА
1.Tonyo San - Bandit
2.Slatkar & Toni Zen - Bidi Zelen
3.Toni Zen - Bass ( Човеков направи бум со оваа песна )
4.Sigi & Skeet - Premnogy
5.Gele K - Siromav Od Tebe ( Сте вишле колку Views има над 90 Views )
Во продукции ги нема Токсикологија и ММ Рекорд ни Вакум кавадарци .. добро бе Луѓе во Македонија само Скопје ли е или само ДНС И Легијата
сварно жално
Спот на годината не сте го ставиле ДИВА ЛИГА на едни битолчани а спотот има за 3 месеци 80 Views на Кацар - Јасно е ..
Многу грешки има во ова - следен пат ставете прво Луѓето да дадат предлози а не вие Кандидати па одма да се гласа ...
Или ги ставате само оние шо си живеете - Бидете ми поздравени и повеќе памет за следниот пат
Peace .
Сеа да не се лажеме види таму минута и 10 секунди на фул клип што се дешава:pos2::pos2::pos2::pos2:
За настан на годината ги номинирале Легија @ Кадмо (300 луѓе), и DJ Premier @ Colosseum (журка што везе си немаше, Премиер поише урлаше отколку што праеше било што друго...), а ги нема концертите на Слаткар @ Метрополис (7.000 луѓе) и на Тони Зен @ Антички (2.500 луѓе)...
Аххх пусти "рапери" у Македонија...
Според тебе настан на годината е кој повеќе ќе се искомерцијализира и повеќе публика ќе собере?:pos2::pos2::pos2::pos2:
За настан на годината ги номинирале Легија @ Кадмо (300 луѓе), и DJ Premier @ Colosseum (журка што везе си немаше, Премиер поише урлаше отколку што праеше било што друго...), а ги нема концертите на Слаткар @ Метрополис (7.000 луѓе) и на Тони Зен @ Антички (2.500 луѓе)...
Да не се лажеме, ама било кој подобар дџ од Македонија (еве Струја ќе го земам за пример) можеше да направи боље журка од Премиер. Зошто? Има одличен избор на траки, умее да скречува (и тоа pretty damn well), знае да прави прелази, има контакт со публика итн итн...Сеа да не се лажеме види таму минута и 10 секунди на фул клип што се дешава![]()
Настан на годината е некој што привлекува внимание и ќе се збори долго време. Таков настан СИГУРНО не е журката на Легија @ Кадмо. Ниту пак Штип-хоп фест. Од друга страна: 50 Cent, Onyx, па еве и DJ Premier - се такви. Ама и концертите на Слаткар и Тони Зен исто така се.Според тебе настан на годината е кој повеќе ќе се искомерцијализира и повеќе публика ќе собере?
Мислам дека имаш грешка , ДНС нигде ги нема
http://www.hiphopmacedonia.com/vesti_mk.php?id=533
http://hiphop.mk/index.php?option=c...tid=23:2008-11-23-03-06-04&Itemid=12#comments
Се зачудив колку не ги почитуваат ДНС продукција/екипа , ама што и да сакаат да им праат сите знаат кој е рапот у Македонија и без кој неможе рапот ДНС , Аго , САФ( иако не ги сакам тоа е вистината неможам да идам против факти), Пики сипи. Види у листата и се ке ти стане јасно најјаки рапери излегоа Токсикологија
pos
. Нерално е ова што го прават ама тоа е тоа .
Така царе!:pos2::pos2::pos2::pos2:
Знаев дека нешто такво се случило!Аго лично побара да биди остранет од номинациите..:smir:
Знаев дека нешто такво се случило!Аго лично побара да биди остранет од номинациите..:smir: