Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eпа би простила или не? Или демек би му простила (нема да го обесиш за јајца) ама ќе му раскинеш?OBDN напиша:Neverstvo...hmmm... bi oprostila. No, da prodolzam da bidam vo vrska so licnosta?! - da bev zakacalka, ili klinec na zid mozda, ama ne si licam na toa.
Мистичен напиша:Eпа би простила или не? Или демек би му простила (нема да го обесиш за јајца) ама ќе му раскинеш?
pearl напиша:OBDN, јас сум тука збунета :icon_conf
Дали со ова сакаше да кажеш дека поддржуваш прикривање неверство, само за да се зачува врската?
Прашувам, зошто од тоа до сега што те имам читано, ова некако многу ми штрчи. Како да не се твои зборовиве.
pearl напиша:Да, уште ми штрчи.
Не признавање јас го разбрав како:
- имал афера, и кај го укокале, него и не признава
- има афера, и на крај памет му е из чиста мира да си признае.
Јас трето не гледам, ако си сакала нешто друго да кажеш.
А ми штрчи, зошто верувам дека не си тип кој се крие у мишја рупа :wink:
Кога веќе мене ме цитираш, ќе сфатам дека бараш од мене мислење иако си изразил множина. Јас сум простила еднаш неверство (иако во моментот кога го открив не размислив подлабоко што да правам, самото ми дојде така да постапам) затоа што го сакав човекот премногу и се надевав дека ќе се средат работите (иако можеби длабоко во себе знаев дека нема да е така). После тоа милион пати се покајав што преминав преку тоа, само ете глупаво постапив.StenmarC напиша:Зависи за кого. Сите викате дека би простиле неверство, но ретко кој простил од вас. Не би сакал да се најдете во таква ситуација, но баш би сакал да видам дали би изреагирале како што пишувате:icon_cool
FortunE напиша:Кога веќе мене ме цитираш, ќе сфатам дека бараш од мене мислење иако си изразил множина. Јас сум простила еднаш неверство (иако во моментот кога го открив не размислив подлабоко што да правам, самото ми дојде така да постапам) затоа што го сакав човекот премногу и се надевав дека ќе се средат работите (иако можеби длабоко во себе знаев дека нема да е така). После тоа милион пати се покајав што преминав преку тоа, само ете глупаво постапив.
Сега не знам што да направи, втора шанса не добива.
Потоа врската може да е во ред, но само кратко време. Таквата врска е осудена на крај, бидејќи постојано ќе имаш сомнеж дека истото ќе се случи, довербата се намалува. Јас ја изгубив целосно довербата во него, а врска без доверба не оди далеку.
pearl напиша:Разбрано :wink: