- Член од
- 8 февруари 2013
- Мислења
- 76
- Поени од реакции
- 14
A ti so godini si ako ne e tajna?Може зашто да не,што е бинто дали е постар поубаво постар поискусен некој , може најстар до 35![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ti so godini si ako ne e tajna?Може зашто да не,што е бинто дали е постар поубаво постар поискусен некој , може најстар до 35![]()
sakav da ti repliciram na temata za samodoverbata....gledam vo kanta zavrsila....me potseti na ova...http://www.youtube.com/watch?v=rQLsSy9zYwI@Zgembo: брат, стојам на улица и зборам на телефон, а она излегла на тераса и демек нешто работи и цело време погледнува надолу накај мене скришно.
Што може да биде ?
Јас не можам да си замислам да сум со помлад реално, зошо во сите помали автоматски ко брат ми да го гледам. Значи дефинитивно мои години или постар.
Хмм, што ако да речеме и двајцата сте над 24-25 години, што значи горе доле оформени како личности, се запознаваш со некој дечко, имате добар муабет, а потоа дознаваш дека е една, две или па и три години помал од тебе. Дали уште ќе се чувствуваш така?
Да не ме сфатиш погрешно, знам дека има луѓе и на 30 години се понашаат како тинејџери, без намера да бараат работа или да основаат семејство. Мислам и двајцата да имате завршено школо, со работа и амбициозни, со слично ниво на интелект, ништо драстично не ве двои освен тоа што е помлад од тебе.
СрцињаИмам запознаено пар,тој 28 а она 52 ,мислев дека се мајка и син ,а они да ти биле љубовен парстрашно
Ее на тие пари секоја биЏони Деп и Амбер Херд стапија во брак
Веста за склучувањето на бракот меѓу 51-годишната ѕвезда од „Pirates of the Caribbean“ и 28-годишната актерка доаѓа само неколку дена пред нивната свадбена прослава која ќе се одржи на приватниот остров на Деп на Бахамите.
И ја би со него макар да е 30 години постар од мене![]()