Врска со постара жена/постар маж

videte dobra e temava ali ja nemam nisto protiv toa idenje so postara ja idev pa so ali nemozam samo da ja zaboravam toa a jbg ali zivot ide dalje so top milfa idev ali zaso da ne imav ja podolga vrska bese postara od mene 15 god ja 20 ona 35 idevme 3 god duri zaedno ziveevme i duri segde odefme zaedno na odmro ka ne sme bile jbg prijateli jaki spomeni nemozam da zaboravam ali mojot postar ubavo mi vikase brat deka ona e jukela i red dr raboti ali se kaam so ne go poslusav ali iskreno mene me priflekuvaat i gi odobruvam moe mislinje. ali koa ja vidov se omazila za narkoman dzabe kao mene domaken ne naoga

Postara, bas bi sakal nekoja 45 48 godisna kolku da probam ne sum probal a imam nekolku na um na koi bi sakal da im go liznam megunozjeto mhmm

Има ли некој плеснато милфица ? И што е потребно да се освои истата ? Начин на пристап ?
Живее кај мене една добра комшивка некаде околу 36 год. ми праќа сигнали цело време со очите, но мажот и се дружи со сомнителни типови се некои набилдани тетовирани ќелави.

Па се мислам дали да и пријдам.

Последно уредено:
Исклучиво помлади дечки... :love: :P

Има ли некој плеснато милфица ? И што е потребно да се освои истата ? Начин на пристап ?
Живее кај мене една добра комшивка некаде околу 36 год. ми праќа сигнали цело време со очите, но мажот и се дружи со сомнителни типови се некои набилдани тетовирани ќелави.

Prijdi i bratko... ama znaj deka "signal so ocite" za tebe mozda e samo uctivost za nea, ipak komsika ti e. A maz i e druga prikazna, ako se zaebes ... zajebo si se... ja znam ja sto bi ti pravel, ama samo hrabro, kuce sto jade mast jade i stap!

Prijdi i bratko... ama znaj deka "signal so ocite" za tebe mozda e samo uctivost za nea, ipak komsika ti e. A maz i e druga prikazna, ako se zaebes ... zajebo si se... ja znam ja sto bi ti pravel, ama samo hrabro, kuce sto jade mast jade i stap!
Сакаш да му кажеш дека он ако ја плесне после у случај баткава да не разликува пол него ке го плесне :D

@Zgembo: брат, стојам на улица и зборам на телефон, а она излегла на тераса и демек нешто работи и цело време погледнува надолу накај мене скришно.
Што може да биде ?

@Zgembo: брат, стојам на улица и зборам на телефон, а она излегла на тераса и демек нешто работи и цело време погледнува надолу накај мене скришно.
Што може да биде ?
Vidi brat, mozda e stvarno nesto, fati muabet i vidi kaj vodi, startuj bozem slucajno, ako dava znaci produzi, ako ne sibaj dalje, samo nemoj direktno napad, ce se sjebes, mada i da mozes da napravis nesto pa razmisli, delikatna rabota e, plus komsika e, blisko ste a nekogas tesko se krijat nekoi raboti. I stavi se u uloga na maz i, sto bi pravel ti i na negovo mesto, ako e zaeban dodaj i od toa, pozz

Да зашто да не ,ако е апла постара би била секс врска, а ако е 1 ,2 ,3 год. постара може сериозна врска

Абе сејси мадро, да не добиеш модро! Синкир една е постара таква..! Имаш за извоз такви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom