Врска со постара жена/постар маж

Леј значи два пати сум имал постара од мене 3-4 години и да ви кажам искуство за нигде.. Излеа тие постарите што немаат дечко се во тешка депресија или стварно не ги бива за во врска.. Ова од мое искуство кажувам - дека двете беа за нигде и постара веќе - НИКАД!

Што знам, се што е повеќе од 7-8 години, освен тие постарите генерации (баба ми и дедо ми се 9 години разлика) ми се некако бла. Значи, да не дискриминирам, и постари жени со помлади мажи и обратно, значи 7-8 години се најмногу што ми е нормално.
Јас не можам да си замислам да сум со помлад реално, зошо во сите помали автоматски ко брат ми да го гледам. Значи дефинитивно мои години или постар.

Како и за многу нешта во животот, така и за ова, се трудам да не станам роб на премногу дециден став. Поготово што сметам дека низ животот многупати си ги менуваме мислењата, чувствата - самите себе си.
Некад годи друштвото на врсникот, со кој се надополнуваме низ сличните модуси на делување, пошто горе-доле сме растеле со истите или барем слични интелектуални, духовни и останати дразби. Некад она на позрелиот партнер, зашто веројатно тогаш се наоѓаме во фаза кога тро појќе растеме, надраснуваме, зрееме.- шо да е, а, еве од женски аспект, кога сме веќе зрели, знае да годи младоста и лудоста на некој млад мажјак, кој е на некоја друга точка од спинот. ама се среќаваме во вртежот. Добар вртеж ; )

Јас не можам да си замислам да сум со помлад реално, зошо во сите помали автоматски ко брат ми да го гледам. Значи дефинитивно мои години или постар.

Хмм, што ако да речеме и двајцата сте над 24-25 години, што значи горе доле оформени како личности, се запознаваш со некој дечко, имате добар муабет, а потоа дознаваш дека е една, две или па и три години помал од тебе. Дали уште ќе се чувствуваш така?
Да не ме сфатиш погрешно, знам дека има луѓе и на 30 години се понашаат како тинејџери, без намера да бараат работа или да основаат семејство. Мислам и двајцата да имате завршено школо, со работа и амбициозни, со слично ниво на интелект, ништо драстично не ве двои освен тоа што е помлад од тебе.

Хмм, што ако да речеме и двајцата сте над 24-25 години, што значи горе доле оформени како личности, се запознаваш со некој дечко, имате добар муабет, а потоа дознаваш дека е една, две или па и три години помал од тебе. Дали уште ќе се чувствуваш така?
Да не ме сфатиш погрешно, знам дека има луѓе и на 30 години се понашаат како тинејџери, без намера да бараат работа или да основаат семејство. Мислам и двајцата да имате завршено школо, со работа и амбициозни, со слично ниво на интелект, ништо драстично не ве двои освен тоа што е помлад од тебе.

Па не знам дали ќе сменам мислење за ова за некоја година, сега сите помали стварно ги гледам на тој начин.

Имам запознаено пар,тој 28 а она 52 ,мислев дека се мајка и син ,а они да ти биле љубовен пар :tapp::cuc::facepalm: страшно

си имам помислено дека ко бил млад шубав бил, ама ништо поке.

Јас до 22 год само постари бркав. Имам еден трофеј на 17 год фатив 25 годишна плејбој во црна гора на опклада. Сега повеќе мерак на крцкалчиња имам од 18 до 22.

Џони Деп и Амбер Херд стапија во брак
Веста за склучувањето на бракот меѓу 51-годишната ѕвезда од „Pirates of the Caribbean“ и 28-годишната актерка доаѓа само неколку дена пред нивната свадбена прослава која ќе се одржи на приватниот остров на Деп на Бахамите.

И ја би со него макар да е 30 години постар од мене :love:

Џони Деп и Амбер Херд стапија во брак
Веста за склучувањето на бракот меѓу 51-годишната ѕвезда од „Pirates of the Caribbean“ и 28-годишната актерка доаѓа само неколку дена пред нивната свадбена прослава која ќе се одржи на приватниот остров на Деп на Бахамите.

И ја би со него макар да е 30 години постар од мене :love:
Ее на тие пари секоја би

Mnogumina od devojkite sakaat postar maz so misla deka e pozrel ima rabota znae sto saka vo zivotot ima mnogu poprecizni misli i pravi poprecizni postapki.
ne te vodi u park tuku doma ili vo restoran itn..
najiskreno sum tip sto saka postari mazi i sum so postar od mene dolgi godini..
Neznaci deka sekoj postar maz e zrel i znae sto saka vo zivotot.
nie dvajcata funcionirame odlicno uste od samiot pocetok..ima situacii vi koi ni doaagat na izraz godini no so neizmerna ljubov doverba pocit i pred se kompromisod obete strani nie se slozuvame dobro..
I ne se kaam voopsto...toa sekako bese i mojot stil.
kako i da e sekoj so svojata sreka i mislenje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom