а со урда се мачкате ли со оваа или ти помина таа фаза.i da jas sum i maloto slatko mece
So maslinovo masloа со урда се мачкате ли со оваа или ти помина таа фаза.
Prijdi i bratko... ama znaj deka "signal so ocite" za tebe mozda e samo uctivost za nea, ipak komsika ti e. A maz i e druga prikazna, ako se zaebes ... zajebo si se... ja znam ja sto bi ti pravel, ama samo hrabro, kuce sto jade mast jade i stap!Има ли некој плеснато милфица ? И што е потребно да се освои истата ? Начин на пристап ?
Живее кај мене една добра комшивка некаде околу 36 год. ми праќа сигнали цело време со очите, но мажот и се дружи со сомнителни типови се некои набилдани тетовирани ќелави.
Па се мислам дали да и пријдам.
Сакаш да му кажеш дека он ако ја плесне после у случај баткава да не разликува пол него ке го плеснеPrijdi i bratko... ama znaj deka "signal so ocite" za tebe mozda e samo uctivost za nea, ipak komsika ti e. A maz i e druga prikazna, ako se zaebes ... zajebo si se... ja znam ja sto bi ti pravel, ama samo hrabro, kuce sto jade mast jade i stap!
Vidi brat, mozda e stvarno nesto, fati muabet i vidi kaj vodi, startuj bozem slucajno, ako dava znaci produzi, ako ne sibaj dalje, samo nemoj direktno napad, ce se sjebes, mada i da mozes da napravis nesto pa razmisli, delikatna rabota e, plus komsika e, blisko ste a nekogas tesko se krijat nekoi raboti. I stavi se u uloga na maz i, sto bi pravel ti i na negovo mesto, ako e zaeban dodaj i od toa, pozz@Zgembo: брат, стојам на улица и зборам на телефон, а она излегла на тераса и демек нешто работи и цело време погледнува надолу накај мене скришно.
Што може да биде ?
Абе сејси мадро, да не добиеш модро! Синкир една е постара таква..! Имаш за извоз такви.Има ли некој плеснато милфица ? И што е потребно да се освои истата ? Начин на пристап ?
Живее кај мене една добра комшивка некаде околу 36 год. ми праќа сигнали цело време со очите, но мажот и се дружи со сомнителни типови се некои набилдани тетовирани ќелави.
Па се мислам дали да и пријдам.
Не го карај де , сите деца низ такви филмови поминалеАбе сејси мадро, да не добиеш модро! Синкир една е постара таква..! Имаш за извоз такви.