Врска на „пијано“

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Алкохолот и љубовта

Koi se najludite raboti sto ste gi napravile pod dejstvo na alkohol i dali e to4no deka koga nekoj e pijan e najiskren i otvoreno gi iskazuva svoite cuvstva(sto ne mora da zna4i ,mene mnogu deca mi se imaat javeno utredenta za da se izvinat za se sto kazale i deka ne bile pri sebe :nesum:) i dali bi zapocnaLe vrska so pijan 4ovek ili obratno dodeka vie ste vo takva sostojba? I ako imate takvo iskustvo,dali se kaete? waaa kolku prasanja :pos2:

Тешко некој да се сеќава што се напраил под дејство на алкохол :kafe:
Треба да ви прераскажуваат а 100% нешто ќе ве подлажат. Затоа поука:

Пијте витамински сокчиња,ќе станете фенси.

Koi se najludite raboti sto ste gi napravile pod dejstvo na alkohol i dali e to4no deka koga nekoj e pijan e najiskren i otvoreno gi iskazuva svoite cuvstva(sto ne mora da zna4i ,mene mnogu deca mi se imaat javeno utredenta za da se izvinat za se sto kazale i deka ne bile pri sebe :nesum:)
никогаш не сум била толку пијана за да правам луди работи несвесно.а дека човек кажува вистинити работи кога е пијан, па да, во поголемите случаи точно е.тогаш човек кажува работи што ги мисли или чувствува(иако понекогаш се кае зашто може и да навредува и сл.) иако има и случаи кога работите што се кажуваат се невистинити..никогаш не е сигурно со пијан човек.ама не за џабе се вика во виното е вистината, нели?:)
i dali bi zapocnaLe vrska so pijan 4ovek ili obratno dodeka vie ste vo takva sostojba? I ako imate takvo iskustvo,dali se kaete? waaa kolku prasanja :pos2:
не би започнала(и не сум започнала) врска на пијано од едноставна причина што мислам дека тогаш човек не може свесно да размислува за своите постапки и единствено што може да се предизвика со таква врска е брзо раскинување, повредување на другиот..најчесто негативни работи

Алкохолот и љубовта појма немаат едно со друго.

Koi se najludite raboti sto ste gi napravile pod dejstvo na alkohol i dali e to4no deka koga nekoj e pijan e najiskren i otvoreno gi iskazuva svoite cuvstva(sto ne mora da zna4i ,mene mnogu deca mi se imaat javeno utredenta za da se izvinat za se sto kazale i deka ne bile pri sebe :nesum:) i dali bi zapocnaLe vrska so pijan 4ovek ili obratno dodeka vie ste vo takva sostojba? I ako imate takvo iskustvo,dali se kaete? waaa kolku prasanja :pos2:

Извини вака што прашувам директно, ама тинејџер си или постара личност?

кога сум пијана кажувам се што ми лежи на срце и полесно ми е ама и мнооогу глупости имам кажано што не ги мислам

особено ако седнам на мсн:nesum:

иначе ако некој ми каже било што кога е пијан не му верувам и ме нервираат такви ствари ама тоа е:nesum:

Koi se najludite raboti sto ste gi napravile pod dejstvo na alkohol i dali e to4no deka koga nekoj e pijan e najiskren

пијаниот секогаш ја кажува вистината ако го прашаш нешто неможе да крие

претпоставувам дека е тинејџер...(ако е постара личност нема ч да ја мени со 4)

Тинејџерка која има многу пијани другарчиња кои искрено сакаат да ја опнат.

претпоставувам дека е тинејџер...(ако е постара личност нема ч да ја мени со 4)
Не, не ми беше зборот за тоа, иако и твојата теза е точна. Туку, потоа ќе се бранат во темата Дали тинејџерите знаат да љубат, а од друга страна велат дека алкохол им треба за да започнат врска или мување. Љубов со или под дејство на алкохол не оди.
Ако тинејџерка го кажува ова, којзнае какви искуства ќе споделува кога ќе влезе во триесетите, што тогаш, љубов под дејство на хаце?

Ши сез "деца" (:tapp:), и ебаното 4 место ч, не може да е постара личност. :pipi:

Има тема за пијани искуства, има и тема за врска на пијано. Srry.

Док` пијам само се смеам и сите ги сакам, простувам у рок од две секунди и гушкам луѓе на кои пред тоа очи не сум сакала да им` видам. Да изјавувам љубов не ми се десило. :vozbud:

Не, не ми беше зборот за тоа, иако и твојата теза е точна. Туку, потоа ќе се бранат во темата Дали тинејџерите знаат да љубат, а од друга страна велат дека алкохол им треба за да започнат врска или мување. Љубов со или под дејство на алкохол не оди.
Ако тинејџерка го кажува ова, којзнае какви искуства ќе споделува кога ќе влезе во триесетите, што тогаш, љубов под дејство на хаце?

тоа е до човекот тие се не многу отворени личности да кажат што мислат, го чуваат во себе и тешко да го кажат кога ке се напијат алкохол се размуабетуват, одма и одговора секоја тема

Зошто би прекинал ако ми е убаво....ако тргне супер...ако не, тогаш пак супер...

...ako si "zdravo pijan", ke ja prekinesh, posho i nema da se sekavash na toa...

пијаниот секогаш ја кажува вистината ако го прашаш нешто неможе да крие

Не е точно.Јас до сега не сум била пијана ама кога сум така малку расположена(поднапиена:icon_lol:) многу лажам,тешко дека тогаш ќе ја извлечеш вистината од мене

Не сум започнала никаква врска до сега на пијано

А многу ме нервираат оние изговори на некои недораснати машки што одкако ќе добијат корпа и наредниот ден доагаат со "пијан бев синоќе не се сеќавам што правев",а после низ муабет ќе видиш дека на се се сеќаваат освен на вас :tapp: Глуп изговор

Не е точно.Јас до сега не сум била пијана ама кога сум така малку расположена(поднапиена:icon_lol:) многу лажам,тешко дека тогаш ќе ја извлечеш вистината од мене

Не сум започнала никаква врска до сега на пијано

А многу ме нервираат оние изговори на некои недораснати машки што одкако ќе добијат корпа и наредниот ден доагаат со "пијан бев синоќе не се сеќавам што правев",а после низ муабет ќе видиш дека на се се сеќаваат освен на вас :tapp: Глуп изговор

друго е поднапиена и пијана да си(можеби ке го скриеш нема да го кажеш ама тешко ке ти е)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom