Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
Врчак е човекот кој заслужува респект. Тој е ѕверот.
Објасни,по која логика?или уште едно/една машко/девојка кој/а потпаднал/а под влијание од хејтерите на Марко...:swusa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа Стаклар се проби. Би додал музички необразованата раја. Терај работа, слушај што сакаш, и сам не можам да си поверувам колку постови оставив на оваа тема :uvo:јас не го кривам Слаткар, тој е паметен што ја користи глупавоста на хипхоп необразобваната раја.
Знам дека идам апла off topic, ама морам уште ова да ти го цитирам. Пошто гледам дека се правиш многу паметен околу рапов (а со ова што го пишуваш не ми личиш на таков), еве ти пример од една од најпоштуваните песни во Америка. Ритамот се состои од само 2 ноти на пијано, кик, добош и фусеви кои не се ни забележуваат. Ко ќе размислиш подобро, тие 2 песни што всушност ги критикуваш се далеку подобри во споредба со оваа, нели? (според твоето досегашно мислење). :nenene:Затоа и побарав да стават песни. Не слушам слаткар , ама од тоа што го имам слушнато не сретнав никаков квалитет, затоа сакав да видам што според вас е квалитет.
Во првата песна што ја стави Edinstvena Opcija - Poltron, целиот аражман на песната се состои од еден постојан ритам, постојан бас и постојана мелодија (трае колоу 5 секунди а се повторува до крајот на песната) и според вас тоа е квалитет![]()
Втората не е ништо подобра (тука па нема никаква мелодија само еден акорд на почетокот и 4 секунди sample).
За Топ и фм нема да коментирам, и така и така се снимани кај Јованов (од каде што излегува само тешка комерцијала).
IksonamzuK ете ти аргумент од музички аспект. Како што кажав немам ништо против рап музиката (за мене нема поделба рапери, рокери, металци, трансери, панкери, џезерии.. се е музика).
За квалитетен рап колку за пример нема да одам подалеку. Слушни го аражманот на Lose Yourself -Eminem, и кажи дали постои песна на Слаткар што може да се пофали со таков аражман
old_School_mk ме мрзи да те цитирам во секој збор како што ти мене ме цитираш, само ќе ти кажам квалитет и оргиналнос кај слаткар нема!! Песните му се состојат или од некој FL Studio sаmple, или пак некој Reason sample, некое украдено интро што ќе се повторува низ целата песна, и во краен случај некоја негова оргинална хармонија која не содржи повеќе од 5 тона.
Слушај си Слаткар, искажувај ги твоите знаења по форуми колку Слаткар е квалитетен, прави си квизови на фб кој е по добар Слаткар или ... Баш ме заболе мене. Само нз што се трудим да објаснуем на уфлимани дечки што е квалитет што не. Ај останете ми со здравје :kez:
Знам дека идам апла off topic, ама морам уште ова да ти го цитирам. Пошто гледам дека се правиш многу паметен околу рапов (а со ова што го пишуваш не ми личиш на таков), еве ти пример од една од најпоштуваните песни во Америка. Ритамот се состои од само 2 ноти на пијано, кик, добош и фусеви кои не се ни забележуваат. Ко ќе размислиш подобро, тие 2 песни што всушност ги критикуваш се далеку подобри во споредба со оваа, нели? (според твоето досегашно мислење). :nenene:
Затоа и побарав да стават песни. Не слушам слаткар , ама од тоа што го имам слушнато не сретнав никаков квалитет, затоа сакав да видам што според вас е квалитет.
Во првата песна што ја стави Edinstvena Opcija - Poltron, целиот аражман на песната се состои од еден постојан ритам, постојан бас и постојана мелодија (трае колоу 5 секунди а се повторува до крајот на песната) и според вас тоа е квалитет![]()
Втората не е ништо подобра (тука па нема никаква мелодија само еден акорд на почетокот и 4 секунди sample).
За Топ и фм нема да коментирам, и така и така се снимани кај Јованов (од каде што излегува само тешка комерцијала).
IksonamzuK ете ти аргумент од музички аспект. Како што кажав немам ништо против рап музиката (за мене нема поделба рапери, рокери, металци, трансери, панкери, џезерии.. се е музика).
За квалитетен рап колку за пример нема да одам подалеку. Слушни го аражманот на Lose Yourself -Eminem, и кажи дали постои песна на Слаткар што може да се пофали со таков аражман
А сета ли е во инструменталкиве?!?! Ти по тоа ли ги препознаваш песните дали се ХаЦе, комерцијала, андерграунд?! Ако стварно на тој начин ги препознаваш...Дечко слободно можеш да се фрлиш од високо место...Од паметњаковичи преку кур ми е
Квалитетот кај Слаткар беше пред да премине у комерцијала...Слушни ги песните над мене што ги постирав пред некое време....А што е битно дали се ХаЦе, андерграунд, хаус, метал, џез.. Збориме за квалитет!! А ако ти најде квалитет кај Паткар слободно обеси се :smir:
И мене ми е преку кур од такви како тебе.

Квалитетот кај Слаткар беше пред да премине у комерцијала...Слушни ги песните над мене што ги постирав пред некое време....
Ох, па сум нашол јас квалитет кај него така? Значи треба да се обесам? Ај не се бесам :![]()
Да напоменам дека Марко не беше на времето тоа што е сега.
Не ја сфаќам причината зошто го мразите кога тоа е единствениот
начин да се пробиеш денеска.
Но, нема врска. Инаку Врчаковски е уште од почеток со тежок hard комерц. :helou:
Si[M]onA;3062423 напиша:ни еден!!! баш се аУтсајдери!:pop:
:pos2:Мене рап не ме влече, ама коај ќе се најдам у ситуација да слушам, Врчак м ие некако смешен интересен, а слаткар ме иритира, ко некој наркоман болесник делува стално:pop: Му треба бајачка хитно.........