Вратиће се роде

• Креатор на темата Креатор на темата Реј
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе Се Вратат Штрковите го отсликува суровиот живот на Балканот. Не само во Србија, туку на целиот Балкан. Ги имам гледано сите серии, и стварно, најдобра ствар шо некад сум ја гледал. Поздрав

Штркови во магла (1 дел) - А1, четврток 21:00
Штркови во магла (2 дел) - А1, петок 20:00

Ја споив темава со минатата, овде продолжете со дискусија.

Серијава многу ми се допаѓа, интересна е, омилен лик ми е ПИКАЦ! Иако глуми како наркоман и во 11 епизода умира... одлично глуми... и сите се добри.... што ке кажете вие:toe: ?

Супер епизода. Сега има празнично изданије на а2 , ама филм е и е на 2 дела.

Првата епизода моментално врти на А1. Утре втората.

Едит: А има некој линкови/торенти од кај да ги симнеме овие две епизоди?

Лелеее кај се добри штрковиве денес, па уште и Ристановски глуми! :vozbud:

патем, песничево да не ви се наоѓа по дома? Или да не знаете од кој е? Оваа на крај што одеше..

Само што заврши првиот дел, интересно беше ама утре ќе го видиме продолжението, и завршетокот евентуално. Линкови да не има некој за симнување?

Лелеее кај се добри штрковиве денес, па уште и Ристановски глуми! :vozbud:

патем, песничево да не ви се наоѓа по дома? Или да не знаете од кој е? Оваа на крај што одеше..

Јас ја имам песната, да ја стаам некаде и ќе ти ја пратам.

хахаха Дуле има формула број 1 за женење :icon_lol:
“Ајде бе Ексер цимери смо били да му ебам мајката’’ :)

Интересен монолог имаше на почетокот Ексер, али какво дуо се со Дуле тоа е феноменално, much better than me and Peyo :icon_lol:

Штркови во магла

Продолжение на предходните "Ќе се вратат штрковите".
Вчера беше првиот дел. Сите што ги гледале предходните нека пишат мислење за серијата. По мене најдобра серија на Балканот.

"Ја и ти мора да заживимо Надице’’ :icon_lol:

зашо бе зашо бе не затераат уште една сезона :(

Значи кои легенди се, Мајке ми:aplauz:. Дуле Пацов како и се пусташе на Радица овај Надица:pos2:. Опасен актер е нек си ебе матер.

Почнав да ги гледам пак од прва епизода, овај татко му на Шваба ист како мојот, покана од суд вика ништо не потпишувам никогаш во Панчево не сум бил :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Во сабота 20 часот на РТС "Вратиће се роде" повторно .Овојпат друга верзија за разлика од онаа на Б92 која се еитуваше во 2007 година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom