Вратиће се роде

• Креатор на темата Креатор на темата Реј
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Серијава многу ми се допаѓа, интересна е, омилен лик ми е ПИКАЦ! Иако глуми како наркоман и во 11 епизода умира... одлично глуми... и сите се добри.... што ке кажете вие:toe: ?

Ќе се вратат штрковите е насловот. :)
И мене ми е интересна серијата, а ПИКАЦ е закон!:pos2:
И многу ми се допаѓа што е снимана по формат на светскине серии.

Абе знаат да глумат мамето нивно, не како кај нас. Серијата е топ, нема што, го доловуваат она вистинското што се случувало порано.

многу добра серија ја следам многу е интересна

Серијава многу ми се допаѓа, интересна е, омилен лик ми е ПИКАЦ! Иако глуми како наркоман и во 11 епизода умира... одлично глуми... и сите се добри.... што ке кажете вие:toe: ?
Да не е Пикац не би ја гледал серијата.Сцената кога ја тестираше дрогата измешана со шеќер е закон.:pos2:

ја гледам, премногу е добра, фала што ми кажа дека ќе умре Пикац:(

Абе многу ми е жал за пикац... ако сакате поточно да ја видите НАЈТАЖНАТА сцена во целиот филм: http://youtube.com/watch?v=SCOQldse9-c , а единствено глупо е што во следната епизода нема ни ЗБОР за него, нити погребот.... поздрав до вас. ПИКАЦ РУЛЗ!!! ( Се извинувам за лошиот наслов....)

ne znaev deka nekoj ima otvoreno tema za ovaa serija.
za serijata: ovaa serija e najdobra so ja imam gledano vo zivot, a inace najsmesen lik mi e dule pacov.

Ехх, мора да има тема за серијава... иначе дуле е цар ... :) поздрав до тебе.

датибам темат грда шо ја отворив :@:@:@:@
сеа знам дека Пикац ке умре:@:@:@

Абе многу ми е жал за пикац... ако сакате поточно да ја видите НАЈТАЖНАТА сцена во целиот филм: http://youtube.com/watch?v=SCOQldse9-c , а единствено глупо е што во следната епизода нема ни ЗБОР за него, нити погребот.... поздрав до вас. ПИКАЦ РУЛЗ!!! ( Се извинувам за лошиот наслов....)
сакам да ја видам на а1.
пејо те разбирам во целост. истото го чувствував на 17-03-08, 19:56

да бе гледав на а1 штета добар беше

Бегај бе глупости живи,ич не ми праи мерак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom