Г
ГОЦ-К.О
Гостин
А каков оперативен систем имал компјутерот,и на кој начин е форматиран?Не сум сам, има нешто посебно на сликата..Иначе ке чекам до било кога само те молам распрашај се![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А каков оперативен систем имал компјутерот,и на кој начин е форматиран?Не сум сам, има нешто посебно на сликата..Иначе ке чекам до било кога само те молам распрашај се![]()
Не сум сам, има нешто посебно на сликата..Иначе ке чекам до било кога само те молам распрашај се![]()
пробај со EASEUS Data Recovery Wizard Professional мене ми врати 70% од работите после форматирањеНе сум сам, има нешто посебно на сликата..Иначе ке чекам до било кога само те молам распрашај се![]()
7, незнам.А каков оперативен систем имал компјутерот,и на кој начин е форматиран?
Можеш да бираш кој работи да ги врати о.О ?пробај со EASEUS Data Recovery Wizard Professional мене ми врати 70% од работите после форматирање![]()
Немој да го користиш тој диск. Секое ново запишување на него - шансите за да повратиш било што му се намалуваат. Приклучи го на друг компјутер и пробај.
Комшивката гола ја имаш сликано?Вреди ризик само за 1 фотографија..таа фотографија е бесценета![]()
Не бе бато, слика од момче и девојче сликано со камера од -3 мегапикселиКомшивката гола ја имаш сликано?
Имав оглас пред некое време видено за некоја фирма од Скопје што враќа податоци од форматирани, дури и од физички оштетени хард дискови... барем така стоеше во огласот. И памтам оти зависно од начинот на кој се изгубени податците зависеше и цената, ама беше посоленко, нарочито за физички оштетувања. Ама не памтам која беше фирмата. Види во yellow pages или по google барај.Не бе бато, слика од момче и девојче сликано со камера од -3 мегапиксели![]()
Ама многу е вредна многу
![]()
![]()
Фала батко деновиве ке пробамete ti link za program koj sto e najblisku do profesionalen http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm
Веке ми дадоа некои програмчиња ке пробам да ги искористам тиеИмав оглас пред некое време видено за некоја фирма од Скопје што враќа податоци од форматирани, дури и од физички оштетени хард дискови... барем така стоеше во огласот. И памтам оти зависно од начинот на кој се изгубени податците зависеше и цената, ама беше посоленко, нарочито за физички оштетувања. Ама не памтам која беше фирмата. Види во yellow pages или по google барај.