Г
ГОЦ-К.О
Гостин
А каков оперативен систем имал компјутерот,и на кој начин е форматиран?Не сум сам, има нешто посебно на сликата..Иначе ке чекам до било кога само те молам распрашај се
А каков оперативен систем имал компјутерот,и на кој начин е форматиран?Не сум сам, има нешто посебно на сликата..Иначе ке чекам до било кога само те молам распрашај се
Абе не чекај секогаш со лажица да ти подава некој, тоа е и навика и принцип во животот, што повеќе сам се бориш и успееш, задоволството е бесценето.Не сум сам, има нешто посебно на сликата..Иначе ке чекам до било кога само те молам распрашај се
пробај со EASEUS Data Recovery Wizard Professional мене ми врати 70% од работите после форматирањеНе сум сам, има нешто посебно на сликата..Иначе ке чекам до било кога само те молам распрашај се
7, незнам.А каков оперативен систем имал компјутерот,и на кој начин е форматиран?
Можеш да бираш кој работи да ги врати о.О ?пробај со EASEUS Data Recovery Wizard Professional мене ми врати 70% од работите после форматирање
Да да, баш во право си тука, затоа што и додека го користи за прелистување на веб страни, му пишува cache. Како и да е, ако немаш опција да го приклучиш некаде, обавезно ставање програмата за recovery на USB или нешто, никако инсталирање ни спуштање на дискот.Немој да го користиш тој диск. Секое ново запишување на него - шансите за да повратиш било што му се намалуваат. Приклучи го на друг компјутер и пробај.
Комшивката гола ја имаш сликано?Вреди ризик само за 1 фотографија..таа фотографија е бесценета
Не бе бато, слика од момче и девојче сликано со камера од -3 мегапиксели Ама многу е вредна многуКомшивката гола ја имаш сликано?
Имав оглас пред некое време видено за некоја фирма од Скопје што враќа податоци од форматирани, дури и од физички оштетени хард дискови... барем така стоеше во огласот. И памтам оти зависно од начинот на кој се изгубени податците зависеше и цената, ама беше посоленко, нарочито за физички оштетувања. Ама не памтам која беше фирмата. Види во yellow pages или по google барај.Не бе бато, слика од момче и девојче сликано со камера од -3 мегапиксели Ама многу е вредна многу
Фала батко деновиве ке пробамete ti link za program koj sto e najblisku do profesionalen http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm
Веке ми дадоа некои програмчиња ке пробам да ги искористам тие Сепак фала на помошта батоИмав оглас пред некое време видено за некоја фирма од Скопје што враќа податоци од форматирани, дури и од физички оштетени хард дискови... барем така стоеше во огласот. И памтам оти зависно од начинот на кој се изгубени податците зависеше и цената, ама беше посоленко, нарочито за физички оштетувања. Ама не памтам која беше фирмата. Види во yellow pages или по google барај.