Miss.Independent
Me,Myself & I
Почетокот на 2015 беше тапа се една права линија...после некако почна да дрма,идеш по посети,болници,лечење,стерсови и у пм све отиде..сега е топ.Вака гледано од крај кон почеток си викам топ е можело у полошо да биде во некои ситуации.Е сега последниве 2-3 месеци ми се врв,баш кога изгубив надеж дека ќе има нешто забавно и добро за годинава.Почнав со дебатерство што е многу кул работа.Гледаш млади,позитивни пред се паметни луѓе и се некако гледаш секој ден да научиш нешто плус за себе,одиш на натпревари...
Ова ќе продолжи и во 2016,инаку редно ќе да е да дојде и некој дечко со новава година,малку повеќе среќа на љубовен план..очекувам дека добро ќе помине матурата и сите тие процедури за да си се запишам на добар факултет за кој уште се мислам...ете тие ми се поголеми очекувања и да ќе заборавев почнувам да полагам за кола и тоа да ми успее.Тоа се така поголемите работи кои сакам успешно да ги завршам во оваа година....има многу време се надевам нема да оди против мене туку ќе се покаже подобра пријателка од 2015..
Loading 2016...
Ова ќе продолжи и во 2016,инаку редно ќе да е да дојде и некој дечко со новава година,малку повеќе среќа на љубовен план..очекувам дека добро ќе помине матурата и сите тие процедури за да си се запишам на добар факултет за кој уште се мислам...ете тие ми се поголеми очекувања и да ќе заборавев почнувам да полагам за кола и тоа да ми успее.Тоа се така поголемите работи кои сакам успешно да ги завршам во оваа година....има многу време се надевам нема да оди против мене туку ќе се покаже подобра пријателка од 2015..
Loading 2016...