До кај 4 никој не се прибират, не се секирајте...
Грешен одговор.
Патувањето со воз беше топ, мада на мене и на Ред хот! никако да ни се погоди температурата, у купе ептен жешко, до прозор ветрот ти ја уништува косата...ама најдовме златна средина.

Бушав не смееше со вицевите, Водка здиве со златниот кувар

pos

и то.
Стигнавме, не пречека Лала, односно Dark angel и не однесе на ждерење пред собиранката во ресторан/пицерија Снупи, и откако сите се накркаа отидовме во Гламур.
Местото беше супер, баш погодно за собиранка, велешанките

pos

дружељубиви, језда имаше некои срамежливи (Рејзорблејд, страм те било

), останатите членови кои ги немав запознаено исто беа супер. Паднаа добри фотки.
Амааа...(има едно огромно ама!)
По саат ипол журкање во гламур, нашите домаќинки ги снема. Пуф! Исчезнаа и не` напуштија сами да се снаоѓаме за афтерпарти. Додуша според мене требаше уште доста време да поседиме во Гламур, ама ете. Тргнавме на некоја свирка на Дуле и Коки на отворен базен, ама нормално никој не влезе.

Друга опција беше или скејт паркот (фуј) или свирка на некоја ебано одвратна група со некој депресивен стил, кои радо би ги убила да ги слушав уште 10 минути.
И така накурчени, оставени на цедило (фала и САМО на Сатори што се ОБИДЕ да ни предложи места на кои би продолжиле) расположението падна на 0. Фино лепо си фативме пат под нозе (океј, тркала

) и си се вративме во Скопјето ни.
Се` на се`: имало подобри собиранки. Мноооогу подобри.
ПС. Не ви кажувам јас за трачевите, ќе читате набрзо во жолт печат осеќам.