Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто не би бил добредојден?Дај бе озбилно кажи, не мислев, мојот коментар да биде во таа смисла демек ме молите. Реални да бидеме.
Добро бе,ниеден од Велес нема гитара да ја земе вечерта и да свири некој,што па да влечкаме ние од тука?!
А да му спомнам на комшово од Биоритам, за вечер да дојдат цела група, со се инструменти... па да не се караме кој шо да носи.![]()
![]()
Ајде, ајде, ние ве чекаме овде.Јас негде за пола саат- саат тргам.Уште од сега ме фаќа еуфорија.
Се гледаме на собиранка!!!!!!:gush:
ВЕЛЕШАНКИ(не ми се лутете:smirсе менува план, денес ВО 18.00Ч. сите во МЛАДИНСКИ, АМФИ.
:salut:
Се надевам дека ќе не пречекаат саамо неколку души, а не сите - па сите заедно да идеме у Гламур...
Немој сите да сте дошле. Ќе се усрамат новајлиите
Иначе, сигурно не работи ништо после 1? Добив информација дека некоја дискотека работела и неколку кафанчиња...
Според мене поубаво е да сме во некој локал отколку во парк.
Aко сакаш дојди, ако не-не. Знаеш и самиот дека си добредојден како и секој член на Кајгана, ама сигурно нема да те молиме да не дружиш.![]()
Зошто не би бил добредојден?
Нормално дека си добредојден и дека треба да дојдеш.
Како е состојбата на оловото во воздухот во Велес денес?![]()
за мене душичке? ајде убаво ке си поминеме... во воз едно вино ке стегнеме... да се расположимеАјде морам да тргнам порано за Скопје. Се гледаме на железничка![]()
за мене душичке? ајде убаво ке си поминеме... во воз едно вино ке стегнеме... да се расположиме
абе не е страшно ако носам експлојтед маица?
![]()
за мене душичке? ајде убаво ке си поминеме... во воз едно вино ке стегнеме... да се расположиме
абе не е страшно ако носам експлојтед маица?
![]()