Се вративме од Велес!
Драги кајганџии кој не бевте на собиранката, треба да се засрамите, да се каете за тој потег што не дојдовте, многу пропуштивте. Најубавата собиранка досега што се одржала во историјата на Кајгана форумот. Ова беше нешто невидено, јас бев фрапиран од оваа собиранка.
Пу јзк... да се вратиме во реалноста...
Значи Кајгана Crew од Скопје тргна за Велес, мислам дека 2 коли беа за Велес, а останатата багра со воз.
Во 8 и 20 часот стигнавме во Велес, и на станица не пречека Dark Angel (таа мислам беше

), и тргнавме на кај велешкиот парк, таму ја сретнавме Лејди Сатори, која што ги дружеше СтевоМС и Вирус.
Една багра отиде да јаде во Снупи, а друга багра отидоа во Гламур.
Ние што бевме во Снупи јадевме шо јадевме, се прејадовме од тие пиците полни со метал и олово, што едвај се дојадуваа, после неможевме да дишеме.
Оттаму заминавме во Гламур, велешката багра која што веќе беше таму срдечно не пречека, а потоа не остаи на милост и немилост.

Кој заминал по паркови, кој по темни сали и сл. велешки места. А ние гостите се шлаевме по велешките улици немајќи каде да идеме. Решивме демек да идеме на базенот, но незнам што беше фркава на никој не му се влагаше, велешката багра не пронајде каде сме и следен план беше „ај во темните паркови“, но на некои и не им се идеше во темните паркови и решија да си идат на кај Скопје. 2-те коли што беа во Велес негде во 12 и пол се упатија на кај Скопје, а останатите кои останаа во Велес, ваљда заминале по темните паркови или се снашле со превоз за Скопје, бидејќи ќе треба да го чекаат возот у 5 за Скопје.
Значи организацијата велешка... кхм... ма бевме оставени на одговорност од луѓе под 18 годишна возраст. Ах велешани, разочаравте.
Тоа беше се што имам да кажам јас, да видиме останатите членови што имаат да кажат за оваа собиранка. Реално збориме сега, без фантазирања. :wink:
П.С. Гламур како Гламур одличен кафич, ентериер и све, ми се допадна.