Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Финтата е што НИКОЈ не остана. Тоа значи - ни Сатори.
Слики има 5-6-7-8... Денес ќе ја средиме галеријата, па ќе ги ставиме во неа.

Абре јас ОСТАНАВ, за гламур не коментирам - не бешоф, дојдов на кратко се поздравив и си отидов, останаа 10тина души до 5, дури и до железничка ги испратив ("најхрабрите" останаа :pos2: или хм.....најсмрзнатите од тоа водената трева :pos:)

Краен заклучок:Не беше лошо,но можеше да биде подобро.Многу подобро.

Ај нема врска.Наредната собиранка,ќе биде подобра.

Инаку,мене стомакот ќе ми пукнеше од смеење.И да,времето беше убаво и имаше многу ѕвезди.

Краен заклучок:Не беше лошо,но можеше да биде подобро.Многу подобро.

Ај нема врска.Наредната собиранка,ќе биде подобра.

Инаку,мене стомакот ќе ми пукнеше од смеење.И да,времето беше убаво и имаше многу ѕвезди.

Јас само ќе ја цитирам Craz in love.

Вчера освен @Goddess of Chaos шо ја знам од претходно друг од форумов не видов. За чудо првпат да дое и да се поздрави сама доброволно. За тоа добива два сладоледа и едно плескање по газенцето.

Гра со патики.

Епа ај добро утро и нели може да почнам.
Вака значи ВЕЛЕШАНКИ како не ви беше сТрам, се собравме Скопјани да се видиме во Велес работава, од Велешаните ни М немаше, уствари ги видовме се поздравивме и отидоа шо би рекла баба ми „по љубов„. Значи Јас Бушав и Ред Хот! на своју вољу и ризик јак сами шетавме ко будали цела вечер низ проклетиот Велес, и уште нешто што ме изнервира Шчо напрајвте бе сите тие што дојдовте со воз? Кај ве снема? Едни знам видовме мислам дека беа Тончи Брн НекроС и Скај дог нумер едно и Саладин...а другите? Најдовте коли и оп у Скопје другите нека киснат, ај добро снајди се живеј разбирам, ама организацијава беше стварно ваква „Еве го Гламур пијте што сакате прајте ние отидовме„ ЕПА ФАЛА МНОГУ....ај за крај колку да не пропадне муабетот една фотка
DSC01937a.JPG
Епа од овие тука останавме само 3ца

Бушав со една рака двајца фаќа:pos:

Распон на раце брачко хахахаха
Иначе фала на велешан(к)и што ни покажаа каде е гламур и не оставија сами да го откриеме останатиот дел од велес.Од аспект на организација-слабо,од аспект на провод-супер,ама сам ако не си напраиш,кој ќе ти напраи.Си ги потрошив вицовите цела вечер,ќе мора да учам нови за наредна собиранка хахаха.Се гледаме сите на наредната во Скопје.

Мене пошо ова ми беше прва собиранка нема да биде фер да мрчам, се уште не знам зашто излеговме од гламур ама не е ни важно.
Се на се кога ќе ставам на вага испадна убаво затоа што од негде 2 саат до кај 7 сабајле тие што останавме цело време се смеевме.

Со некрофилија имавме неколку неуспешни обиди да ги заведеме Велешанки-ама нареден викенд пак ќе се проба.
Бушав беше еден од спасителите не вечерта, ама тончи го имаше моментот вреден 10 милиони долари јас не можам да го опишам ако некој знае како нека проба.

Ги запознав скоро сите што беа таму, и ни сам не знам зошто не ни застанав со сите барем да наздравам по еднаш(моја грешка) но наредниот ќе се поправам-гарант ќе бидам поопуштен со сите уште од старт.

Нема да издвојам кој ми оставил поголем впечаток затоа што сите си имаат свој шмек-некој поотворен, некој ќутлив.
Понатака ќе се обидам да се сетам на некој убиствено смешни ситуации и да ги раскажам.

p.s: дај бе ставјате ги сликиве!

Да де, остана...
Каде остана? Во парк? :pos:
Не Мац низ Велес....ко кучиња гладници шетавме. Ќор човек не видовме т.е. кога јадевме бурек пред бурекџилница видовме едно мало маче што не дружеше и воедно беше најдружељубивиот велешки граѓанин, куче што не гледаше од страна, тепачка за некои пари и закана од типот „Знаеш ли ти кој сум јас? Нема веќе да бидеш ти помеѓу живите„ И интелегентен муабето помеѓу џандар и една пијана будала

Кој ви е крив што нејкете по паркови да идете. Ние што останавме 8 души се поминавме супер (прашајте го Necrophilia и Burn84:pos2: ) баш беше закон, ама јебове нејкете по паркови. т.е. не ни бевме у парк, на стадион бевме :)

Кој ви е крив што нејкете по паркови да идете. Ние што останавме 8 души се поминавме супер (прашајте го Necrophilia и Burn84:pos2: ) баш беше закон, ама јебове нејкете по паркови. т.е. не ни бевме у парк, на стадион бевме :)
Jeбига, не сме сите „андерграунд“.:pos: На стадион бе...:ajdebe:

Ја ќе останев у Велес до 5 сабајле не ми беше проблем, него пицава со олово ме поеба, само тешкотии и бедови ме пукаа. :) Тоа оловото гадно дејство има... :pos: Али бед е бед. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom