Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Навистина планирате да одите во парк со гитари после Гламур?:nesvest:

Ммм да бе, ја миксета ќе носам, Бушав ќе земе звучки, и праиме журка у велешкиот парк.
burn84 ќе биде гитаристот, музиката ќе биде psy-metal.
Велешката полиција е информисана дека до 5 не смее да ни мрчи. А у 5 завршуе журот и продолжуваме на воз. :):vozbud:

П.С. Недозволени средства не е морално да се носат, али кој донесе не го тепаме. :pos:

Ако идам, знам дека нема да бидам многу пожелен гостин. Што викате вие?
Леле бе, ајде пеерче, те молам дојди. Не биди таков бе па. Дојдииииииииииии. Ќе ти се налутам ако не дојдеш стварно :(

што ке правиме 40 минтуи :raz:
Не се секирај, Македонски Железници се далеку од точни.
Се надевам дека пред 21 ќе пристигне возот.

Возот за Битола најчесто е точен, понекогаш знае да закасни од поаѓање, ама ретко се задржува до Велес.
Бај д веј ќе бидеме гоооооооолема весела дружина, така да немаш гаИле.

За клаберите, паркерски, едно потсетување: ОД ГАНЏА СЕ УМИРА, АКО ТЕ ФАТАТ АЛФИ!!!

Возот за Битола обично во зимски услови знае да се поебе, а во летни услови ретко, но увек после Велес се поебува. Така да во Велес на време ќе стигнеме. :)

ВЕЛЕШАНКИ, утре сите во 17.00ч. нацртани кај мене дома.Ќе ве частам кафе +.
Сериозна сум, немој да ми каснел некој!

За клаберите, паркерски, едно потсетување: ОД ГАНЏА СЕ УМИРА, АКО ТЕ ФАТАТ АЛФИ!!!

Ветувам дека нема да има ни манџи ни ганџи!!!!!!!!!!!!!

А плус немојте да си ги заборавите личните карти дома!!!

И Сатори не одиме во Младински нели?

Ветувам дека нема да има ни манџи ни ганџи!!!!!!!!!!!!!

А плус немојте да си ги заборавите личните карти дома!!!

И Сатори не одиме во Младински нели?

Големиот парк е поинтересен, помалку луѓе има...поприватно е.Се разбира ќе биде многу интересно кога ќе се собереме со гитара и све...
А за Алфите, мислам дека поминаа минатата недела...не се тука баш секој петок и сабота.:wink:

Големиот парк е поинтересен, помалку луѓе има...поприватно е.Се разбира ќе биде многу интересно кога ќе се собереме со гитара и све...
А за Алфите, мислам дека поминаа минатата недела...не се тука баш секој петок и сабота.:wink:

Тие се тамо кај што сум јас:):):)

Абе сакам да одиме во Големиот ипак големи деца сме... можеме во големиот:)

ОМГ, мој братучет беше во алфите, ама па затоа кај НТШ сум на ВИП список. Никогаш не ме пропуштиле :pos:

И ќе идеме кај што ќе не водат домаќинките.

Скај Дог, немој да си им ја пружал честа и привилегијата да те имаат дома. По никоја цена... додуша, може за соодветен надомест :)

Ммм да бе, ја миксета ќе носам, Бушав ќе земе звучки, и праиме журка у велешкиот парк.
burn84 ќе биде гитаристот, музиката ќе биде psy-metal.
Велешката полиција е информисана дека до 5 не смее да ни мрчи. А у 5 завршуе журот и продолжуваме на воз. :):vozbud:

П.С. Недозволени средства не е морално да се носат, али кој донесе не го тепаме. :pos:

Постов 5 пати го изменив-на крај ќе кажам не ја земам гитарата-многу шубе ми е после постов.
Ако прашувате зошто прашајте го водкамикс!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom