Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас ќе дремам во паркон до сабајле, ако имат заинтересирани :)

Само немој Младински со гитарата, во Големиот парк ќе идеме.

Знам..... океј нема проблем ќе одиме во Големиот:) Ама тамо ќе ми биде глупо ќе нема никој ко мојава фризура :pos:

Направиси Челзи фризура:) и сите од Младински ќе дојдат во Големиот.:vozbud::vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Па со Скинерите и Металците ќе седиме...ај бившиот мој ќе ти го покажам, во живо да го видиш...:kesa:

Велешани имате гитарче или да си земеме ние?

Е па кој од нас Скопјанишчаа ќе земе гитара да не земаме појше луѓе, прв се пријавувам јас. Ако има други нека пишат.
Е да и нека пишат избор на песни шо ќе сакаат да свириме хехе, само да не е турбофолк.

Песнава е малку, уствари многу опасна
Се вика Ѕидарева Љубав
и иде вака:
Извукла си циглууууу из темеља љубави нашееееее

Песнава е малку, уствари многу опасна
Се вика Ѕидарева Љубав
и иде вака:
Извукла си циглууууу из темеља љубави нашееееее
каѓи кој акорди се не ја знам :pos2::pos2::pos2:

Јас ја сакам Лажеш од Бјело Дугме...леле колку многу ја сакам.:smir:

Аман бре луѓе... една “Луда Вљубена“ се пишмани, и одма тревога. По ПП и по МСН предомислувајте ја.
Б‘рн 84, ако не е сменета ситуацијата мислам дека пиво е 60 денари, ама не ме фаќај за збор, ова е цена од Снупи од пред 3 лета... работите се менуваат, ама како и да е, немој да носиш многу пари, не за друго ќе чувствувам морална одговорност да се грижам за тебе ако претераш со алкохолот.

Кој бре се пишмани?Никој не се пишмани,само не знам дали ќе идам посабајлечки во Велес или пак со сите други во 7.:helou:

НАЈ- НАЈ Најубаво да си помините... уште оваа собиранка ја пропуштам ама за следната одсега букирам место!

Поздрав.

Јас ја сакам Лажеш од Бјело Дугме...леле колку многу ја сакам.:smir:

Лажеш душо,лажеш вјештице
бла бла бла
курве светице...

а баш мислев да ви дојдам сабајлето у парк на едно здраво сеа имам причина повеќе и тоа да го ескивирам :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom