Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пријатна собиранка.
Ги видов сите што сакав да ги видам, ги запознав оние што сакав да ги запознаам, ги изгушкав сите срцки што си ги обожавам на форумов и си дојдов дома.
Успешно.:pipi:

Prva, luda i nezaboravna sobiranka :vozbud::vozbud::vozbud:
Gi upoznav site shto sakav da gi upoznaam, duri i Shmekerot :pipi: ushte Let 3 faljese :pos2:
Sakam pak :)

фино беше дојдов малце касно, околу 23.30 часот, јес да ми удрија малце ремет за прстот кој декодира Ај Фон 3г, супер беше гужвата, 80% од луѓето не ги познавав и немав некоја желба да ги запознаам затоа што претходно бев на два родендени и пиволенд лом напраен, си испив 2 текили на екс и ме снема полсе 30 минути.

Криво ми е што не дојдов ама малечок сум а и ако дојдов немаше да ме фермате 2 посто :)

Теее криво ми е шо неможев да дојдам сигурно било добро. Reason: БОЛЕН СУУУУМ сите у школо болни у пм и мене ме фати.

Ја здрав отиднав, болен се вратив. Сигурно од некој што бил болен сум префатил :):):):)

Ја здрав отиднав, болен се вратив. Сигурно од некој што бил болен сум префатил :):):):)
Драганчо а.к.а. Exotic беше болен....:tapp:џус си пиеше...а ти цело време се моташе околу него...:vozbud::vozbud::vozbud:

Офф свите се исповедаа што беа со мене :pos:

.!. на свите :):):)

Едит: Се најде виновникот. И не е никој од горенаведените :):)::)

Кајгана си ги зема жртвите:pos2:на ладен бетон да не седевте бе?:pos2:

Драганчо а.к.а. Exotic беше болен....:tapp:џус си пиеше...а ти цело време се моташе околу него...:vozbud::vozbud::vozbud:
му донесе кеунеуката касицка бесе боуен.... хехехехехехе:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom