Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да си се изјасним и ја... Закон беше собиранката, еден куп луѓе на едно место, се видов со стари познаници се испоздравив се изнамуабетив, се запознав со нови... Супер журка се на се. Едино келнерката не ми беше по ќејф... само ме гураше мислев ќе ме затепа :)

Оп , некој се испофали сам, ајде ајде доискажи се, ке признаам јас Ред Хот имаше една другарка, со црвена бушава коса, ми остаи силен впечаток уште кога влезе од врата:pipi:

Земчо беше загреан за Биг КИсс, гарантирам со глава:pos2::pos2:
Не пуштај афери бе :nenene:...е јебига немаше овојпат северњаци :baeh:

дека се фотките од Бај Ми мислам дека него му зарасна апаратот на рака :):):)

бтв имам и ја некои фотки да споделам ама тапа ми е нетот

Да си се изјасним и ја... Закон беше собиранката, еден куп луѓе на едно место, се видов со стари познаници се испоздравив се изнамуабетив, се запознав со нови... Супер журка се на се. Едино келнерката не ми беше по ќејф... само ме гураше мислев ќе ме затепа :)
Да бе, како ја заборавив келнеркава. Праев муабет со Росонерка и Маца Кака` и наеднаш ме спобута некој во нив, си мислев некој од машкиве што се покрупни, кога ја видов - келнерката. Секаде пројде!

Ајде и јас да кажам збор-два :pipi: Беше супер, преубаво, не знам колку души испозапознав и мило ми е ептен. Се видов и со тие што веќе се знаев и така. Во секој случај закон си поминав :pipi:

Сега се прибирам од Ск.
За мене успешна собиранка.
Нови луѓе,запознавања,битно-небитни ствари....се на се,сосем ок.

Прва собиранка и екстра си поминав. Атмосферата беше супер(не дека не можеше боље ама ајде следен пат):vozbud:
Како и да е добар впечаток од кајгана форумџиите и форумџиките.Малце поскромно во однос на запознавање ама биче боље следечи пут. поздрав до сите кои ја посетија собиранката:helou::helou::helou:

криво ми е што не ги запознав Виктор ГГ..( кој ме погреба своевремено во темата Шокантно-Чек дис Аут)...
и Срцуфка...сакав да ја запознаам..ај нареден пут...

Ве прочитав културно сите, мило ми е што сте си поминале супер, а сега културно да прашам.
Се напи некој нешто за мене?

Ве прочитав културно сите, мило ми е што сте си поминале супер, а сега културно да прашам.
Ја дрмнав коњак у твое име. (добро, и у мое, ете заедничко да речеме :pos: )
А ти си педерка што не дојде и не требаше да пијам за тебе, ама ај ептен си ми слаба тачка :pipi:

Сега се сетив зашто бев толку пијан...пиев за тебе Форчун Нинџа ФАНТОМ и све остало од езерска багра репрезент јоу јоу:)

Фала на честта, веќе ми е подобро. Мили мои, ќе надокнадиме нареден пат, шо се секирате. На четири нозе ќе си одите тогаш, да знаете.
Чао.:pos2:

Не верувам ништо дур не видам доказ.Кај се сликите?:star:

Не верувам ништо дур не видам доказ.Кај се сликите?:star:

имаш слики и во галерија, и кај мене на профил

ама и точкест и земзела како се разиграа на скалите, тоа беше нешто невероватно

Едитирано од модератор: Споени мислења, користи ја опцијата измени за да надополниш пост.

Супер слики,мада ме издепримираа посабајлечки:baeh:ко дедо се чувствувам:nenene::star:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom