Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас и дада ми не доаѓаме зашто сега ќе идеме на викенд во Крушево! поздравче до сите :smir:
и претходно некој праша.убаво кажаа нашите мили организатори дека dinamique е цело резервирано за кајгана и дека никој нема да биде вратенДефинитивно сум тамо, хехех си средив да не работам во Сабота (конечно) туку пошо прв пат идам у тоа место, да не ми кажат на врата дечкооо каде ?![]()
Дефинитивно сум тамо, хехех си средив да не работам во Сабота (конечно) туку пошо прв пат идам у тоа место, да не ми кажат на врата дечкооо каде ?![]()
ova ona, pa nakaj 10:00 ke idam tamu... prvo ke dojdam da te soberam od set... ako ja vidis MAJA kazi i za dinamiq
ja neam kredit. da ne bides osamen
oti caci, ke si ide od sabajle, taka da samo elena ostanuva so mene
damn.... aj pa vecer, moze ke te vidam u SET!!! .. petok e taka... hmmm.... ajde pozz do site!!! pomalce pienje, da ne bide lom WC-to!!!!
pozz
ама стварно не можам

Делот од реченицата после „Јас...“ некако ми делува нелогична.Aпсолутно. Јас и Форчн се пријавуваме.

п.с. Серпико, Форчн доаѓа? Ако е така, да и кажиш да не ми се обраќа вечерта, затоа што јас кога ја прашав, категорично НЕ ми кажа. Го имам целото право на светов да и се налутам ако се премислила, а јас не знам за тоа!:kotek:

влезот е секако гагаКоњ да очекувам гага влез ?![]()